Tevez Sizce Beşiktaş`a Gelir mi ?(Haberi Okuyun)

Tevez Sizce Beşiktaş`a Gelir mi ?(Haberi Okuyun)

• Hayır

Kullanılan: 83 66.9%
  • Evet

Kullanılan: 41 33.1%

• Kullanılan toplam oy
    124
Gelir Gelir. Fotomaç Yazıyosa Mutlaka Gelir.
Roberto Carlosu 10 Sene Yazdı 11 Sene de Geldi Herhalde Bizim Torunlar Görür Artık Tevezi.
Fotomaç Sana Hic Bşi Demiyorum :)

Bi kere gelmesi imkansız peşinde Real Madrid ler Manchester City ler var

2-3 kalitesiz alacağına bir tek Tevez' i al aynı paraya. Her sene bi tane böyle kaliteli yabancı tuttuğunda takımda her yerde başarı gelir.

MozoLe Miяach;4364734' Alıntı:
Fotomaç aLLah ßeLanı Versin..!!

мυѕтαƒαƒв;4364740' Alıntı:
Daha Yorum YapıLmaz !! =D

SĦARK;4364760' Alıntı:
Ben Tekrar Şu Mesajımı Hatırlatıyorum :hhmanD:hhmanD:hhmanD

ağzına sağlık :D

..єЯDєM..;4364872' Alıntı:
FotomaC bı gıt adam gıbı haber yap 1 defada :hhmanD

Gelse harika olur.
Ama Kaynak Fotomaç olunca

Fotomaç Sen Bi DoLaş Hava AL Ama GeLme :D

Fotomaç FiLm Şirketi

Gelir Gelir. Fotomaç Yazıyosa Mutlaka Gelir.
Roberto Carlosu 10 Sene Yazdı 11 Sene de Geldi Herhalde Bizim Torunlar Görür Artık Tevezi.
Fotomaç Sana Hic Bşi Demiyorum :)

~SiLenT ScЯeaM~;4379860' Alıntı:
Mazot 1 Lira oLur mu?

Hepinize Tek Tek Katılıyorum. :D

Tevez çıldırdı

carlos-tevez.jpg

Kartal'da Tevez heyecanı. Beşiktaşlılar, takımlarının Manchester United'ın Arjantinli yıldızı bir yıllığına kiralamak için harekete geçtiğini Fotomaç'tan öğrendiler. Tevez ise Beşiktaş'ın 5.5 milyon euro'luk teklifi ile şaşkına dönerken, "Bu büyük bir para" dedi. Beşiktaşlı yöneticiler, Tevez için gelecek hafta İngiltere'ye gidecek.

Teves enfes

Arjantinli müthiş yıldız için camiada şu yorum yapıldı: Sadece Türkiye değil, dünya çalkalanır.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için dünya yıldızlarını kadroya dahil etmek isteyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Tevez hamlesi, taraftarları ayağa kaldırdı. Arjantinli yıldızın tam aranan kan olduğuna işaret eden siyahbeyazlılar, "Bu transferle sadece Türkiye'yi değil, dünyayı bile sarsarız. Tevez futbol stili, karakteri ve hırslı yapısıyla
Beşiktaş'a çok yakışır" dedi.

Ürünler patlar
Başkan Demirören ise Manchester United'ın Arjantinli yıldızını almak için 5.5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Yöneticiler Tevez'in gelmesiyle birlikte forma ve ürün satışında da patlama olacağı görüşünü savunuyor. Bu transfer için yönetimden bir heyet iki gün içinde İngiltere'ye gidecek. Öte yandan Tevez'in de siyah-beyazlıların müthiş teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor.

FotomaÇ

çıldıran tevez değil değil bizim basın işi gücü yok da beşiktaş a gelecek sende bunu konu diye açtın sanane tevezden sen mi veriyosun parası gelir gelmez

manchester united bu adamı 20 milyon pounda aldı sizce 5.5 miyon euroya satar mı? gerçekçi geliyor mu size?

Anelkalar Carloslar Baroslar Klebersonlar geldi bu da niye gelmesin parasıyla değil mi :D

haber bulamamışlar heralde ne sallayalım demişler; biraz abartmışlar yalnız

o para da beşiktaşta yok malesef.. :D
delgadoyu hamburg a, bobo yu olympiakos a satıp o paranın üstüne bütün transfer bütçesi konsa alınabilir
yanlış anlaşılmasın bende beşiktaşlıyım

gelirse şaşırmam bir sezon kiralarız yıldızını iyice parlatır gider şampiyonlar ligine direk katıldık 6 maç banko yani artı tur veya uefa var tevez bence akıl dolu bir iş yapmaya çalışacak büyüklerin arasında büyük olmaya değil türkiye gibi bir yerde yıldız olup parlayıp o gazla devlere göz kırpacak ... benim beklentim var tevezle ilgili yalnız saha haberi vardı bence o haber balon

bu arada tevez manu nun kontratlı oyuncusu değil kiralık ve bir şirketten kiralık tevez ;) şuan klubü yok yani ;)

bir galatasaraylı olarak gelmesini isterim lige renk gelir kalite gelir ama çok zor bi ihtimal...

Geri