Tevez Gidici!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Manchester United Tevez'i bir daha kiralayamayacağı için ya 32 milyon pound verecek ya da Tevez'i kaybedecek.

135307.jpg

Premier Lig devi ManU'nun yıldız futbolcu Tevez'i elinde tutabilmesi için sadece bir seçeneği kaldı o da Arjantinli futbolcuyu bonservis bedeliyle satın almak. Premier Lig'in yeni kuralları gereği üçüncü şahıslar tarafından sahip olunan futbolcular bir başka futbol takımı üzerinden kiralanmazken Tevez'in bonservisi hala menajer Kia Joorabchian'da bulunuyor. Tevez'in şu anda ManU'da oynamasını sağlayan ise Arjantinli'nin bu yeni kuraldan önce iki yıllığına ManU'ya katılmış olması.

32 milyon poundluk bonsevis bedeli olan Tevez'in ManU'daki kiralık süresi bu sezon sonunda tamamlanıyor ve Sir Alex Ferguson ve Manchester United'ın Tevez için sıkı pazarlıklar yaparak bonservis bedelini olabildiğince aşağı çekip yıldız futbolcuyu bonservisiyle alması bekleniyor. Aksi durumda Tevez için en yüksek rakamı veren ekip yıldız futbolcuya sahip olacak.

Haberturk

Bize Gelsin..
Man UTD'de Harcanıyor Liverpooll'a Gelsin Torresle Estirirler :D

alr man u ya. 3 ün 5in hesabını yapmaz. basar parayı alır.

yok artık neyi alıyo ya. benim bildiğim alex ferguson yedek oturtacağı bir adama o kadar para vermez.

32m paund = 50m euro (kaba taslak hesapladım umarım yanlış değildir)
hade olsun 40m euro

bence 25m euronun üstünde 1 kuruş vermez united. gözlem ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum bu rakamı. hele de bu krizde hayatta vermez. zaten glazer ailesi acayip derecede batmış durumda. sahip oldukları aig firması 2 kere abd hükümetince kurtarıldı. 3. için teklifte bulunmuşlar.

bence hiç zorlanmamalı tevez için. zaten berbatov var ve sağlam oynuyor. 25-30 a sağlam bi genç alınıp 2-3 sene sonra as çıkacak seviyeye getirilmeli.

Fener ALsın bunu Nerde pılı bıtmıs var onu alıyoruz =)

kim alir acaba? simdi kimse almazsa Tevez'i bir sure sonra bonservissiz birisi alabilir, ama olacagani sanmiyorum

Eğer MANU ALamazsa Bana KaLırsa Man City'nin Arap Zengini Patronu Tevez'i ALacaktır, Hem İyi Oyuncu, Hem De YıLLardır Aynı Şehrin 2 Takımı OLmasına Rağmen YaşadıkLarı MANU EzikLiğini Birazcık OLsun HafifLetmek AmacıyLa Bence MANU Tevez'i ALamazsa, Man City ALacaktır Bu Durumda MANU İçin PsikoLojik Bir Darbe, Yıkım OLacaktır...

Eğer MANU ALamazsa Bana KaLırsa Man City'nin Arap Zengini Patronu Tevez'i ALacaktır, Hem İyi Oyuncu, Hem De YıLLardır Aynı Şehrin 2 Takımı OLmasına Rağmen YaşadıkLarı MANU EzikLiğini Birazcık OLsun HafifLetmek AmacıyLa Bence MANU Tevez'i ALamazsa, Man City ALacaktır Bu Durumda MANU İçin PsikoLojik Bir Darbe, Yıkım OLacaktır...

sanmıyorum çünkü manu sistem takımıdır oyuncular sistem dışında yalnızdır. tevez işleyen bir sistemin parçasıydı ve güzel oyunlar ortaya koydu. city de bu yok yani görüyoruz robinho yu felan. en fazla robinho ile takımı uefa ya taşırlar.

psikolojik baskı yaratacak bir oyuncu değil tevez. tamam ronaldo veya ferdinand gitse gerçekten olabilir ama zaten yedek oturan bir oyuncu pek etmen olmaz.

yanlış anlamayın tevezi seviyorum çok iyi topçu ve kalması da yararlı olur ama berbatov bu kadar iyi oynarken sanmıyorum çok ısrarcı olsunlar.

PsikoLojik Yıkım Derken Şunu Kastetmiştim, Bu Transfer Man City'nin VaroLma Savaşı Gibi Düşünün, Bu Büyük TakımLarLa Bende Kapışırım, Bende Bu Piyasada Varım Artık Deme AnLamında, Ayrıca Şu Var Bence En ÖnemLi Nokta Da Şu Ben PsikoLojik Etki Derken Bunu Demek İstedim Bir Başka Açıdan Man City, MANU'dan Hangi Topçuyu ALabiLdi Ki Bu Güne Kadar Adam AkıLLı, ALamadı İşte Bu KaLıpLarı Da Kırmış OLacak Yani Man City, MANU'nun ELinden Bir Oyuncu Kaptı Ortamını OLuşturmak, Yani Bizde Artık MANU'nun ELinden Topçusunu KapabiLiyoruz, GüçLendik Havasını Vermek, Mesajını Vermekten Bahsediyorum, OLay Bu İşte PsikoLojik Darbe Bu, Yoksa Tevez Man City'de Kötü Oynar İyi Oynar OnLar Ayrı MeseLe...

iş yok bu adamda ya..beleş beleş goller atıyor ama iyi de koşuyor :D

Geri