- Testere 5'ten İlk Görüntüler -

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Eylül'de gösterime girecek olan Testere 5 filminin fotoğrafları yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladı.

IlgiliBasliklarListe.asp

24 Ekim 2008'de vizyona girecek olan Testere 5 (Saw 5) filminden 3 yeni fotoğraf daha yayınlandı. Geçen haftalarda ilk tanıtım videosu yayınlanan filmin resimleri de yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladı.

Filmin konusu henüz netlik kazanmamış olmasına rağmen Jigsaw'un ölümcül oyunlarından tek sağ kalan Hoffman'ın sırrı ortaya çıkınca önüne çıkan tüm engelleri yok etmek için elinden geleni yapacaktır.

- İLK GÖRÜNTÜLER -

188200814463_7614.jpg

288200814463_7614.jpg

388200814463_7614.jpg

488200814463_7614.jpg

588200814463_7614.jpg

Adam öldü hala film çeviriyorlar :sigara:

sıktılar ama valla kaça kadar gidecek bakalım

Şuana kadr yapılmış en iyi kurgulu film bnce bu film de patlama yapacak paylaşım için tşkler

Bu hemşire ne ayak ? Yeni yönetmen bozmasın filmi : ))))

Filmin devam etmesinden rahatsız olanlar. Filmden hiçbir halt anlamayanlardır. Bir kere izleyip filmde çözemediği yerleri amaan diye geçiren. Bu sıkıntıdan ''off artık bitsin şu film'' diyenlerdir.
Ben saw fanatiğiyim. Ve film çok güzel gidiyor. Her filmi birbirine bağlıyor. Saw 1-2-3-4 ün açıkları bu yeni serilerde tamamlanıyor. Film geçmişe yöneliyor zaten. Kimsenin dirildiği yok. Ama 6da bitecek malesef.

Valla mükemmel bir filim serisi. 4 seriyi de daha korsana çıkar çıkmaz hemen izledim :D. Arkadaşın da dediği gibi ilk 3 filmdeki eksik kalan bölümler ilk kez 4'de gün yüzüne çıktı. Örneğin polis memurunun âkıbeti...Buz küpleri fena bir patlama etkisi yaratmıştı polis üzerinde... Pardon kafasında...Bence 6'da bitmesi tadında olur gibi geliyor. Son çıkan filimlerden bişey anlayamayacak veya zevk alamayacak onlar en baştan 1. bölümden tekrar izlesinler. Film süperdir ona göre. 8 göz 6 kulakla bekliyoruz çıkmasını...

arkadaşım yakında film yayınlancak sen resim diosun ya

6 - 7 gelcek mi acaba :D..

Herseferinde Midemi Bulandırıolar Yeter Artık

valla 1-2-3 e lafım yok. Defalarca izledim herbirini. Ancak bilmiyom ama ben bu serinin 4. filminden diğerlerinden aldığım tadı alamadım. Bu yüzden dir serinin 5. filmine pek ilgi duyamıyorum. Ama yinede sanırım 5. filmi de izlemesem olmiycak...:D

Geri