Teslim ol İstanbul

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
90 dakikaya damgasını vuran taraftarların dün akşam üç büyüklere mesajı vardı... Yeşil-Beyazlılar her zamanki gibiydi... Şovları ve tezahüratlarıyla kendileri gibi takımlarını da coşturdular. Tribünlere de öyle pankartlar açtılar ki takipçilerini hedef aldılar.

fft1mm958712.jpg

Bursa Atatürk Stadı’nda dün şov vardı... Futbolcular şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı, tribünler de üstüne düşeni yaptı. Sezon başından bu yana takımlarına büyük destek veren Yeşil-Beyazlılar, Gaziantepspor maçında da tribünde boş yer bırakmadı.

Şovları ve tezahüratlarıyla takımlarını ateşleyen Bursasporlular, açtıkları pankartlarla da geceye damgasını vurdu. Statta en çok dikkat çeken pankart kale arkasına asıldı. “Teslim ol İstanbul” yazan ve çizgi roman karakteri Red Kit ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giymiş Dalton kardeşlerin ellerini kaldırmış haliyle resmedildiği büyük boy pankart açıldı. Maraton Tribünü’nde ise futbolcularına mesaj gönderen taraftarlar şu pankartı açtı:

‘Siz de başarabilirsiniz’
“1 Haziran 1963’te kuruldu, 1985-86’da Türkiye Kupası’nı kazandı, 1995-96’da İntertoto efsanesi, 2009-10 sezonu... Onlar başardı siz de başarabilirsiniz.” Bu arada karşılaşma sonrası Bursaspor taraftarlarının protestosu vardı. Yeni stadın veledroma yapılmasını istemeyen taraftarlar, bitiş düdüğünün ardından statta bir süre oturdu.

..::KAYNAK::..

Teksas Tommiks farketmez ZagoR Affetmez

Bursa'nın 2 maçını izledim Mahalle takımından farksız oynuyorlar .
Anadolu kulüpleri hiç kasmıyor Bursa'ya karşı .
Antep'in yediği golleri görünce gülüp geçtim .

Bu takım Avrupa'ya giderse Geçen seneki Sivas'tan beter olur .
:durdurun

( ilk 2 garanti gibi Bursa için )

~SiLenT ScЯeaM~

ağzından çıkanı kulağı duysun arkadaşım ...
Sonra da ben birşey demeye kalksam hemen siliniyor yorumum..
Terbiyeni takın ilk baş ondan sonra ne yazacaksan yaz...

gelin de teslim alın madem kovboysunuz ya siz ? böyle yaparak üstünüzdeki diğer kulüp taraftyarlarının sempatisini de yok ediyor bursalılar .. güzel bir başarı yakaladınız evet belki de şampiyon da olacabileceksiniz, anadolunun diğer kulüplerine göre daha iyi bir tribününüz var evet..
ben bile bir beşiktaş taraftarı olarka ertugrul sağlamdan ötürü bu başarıyı beğeniyorum.. ama şunu aklınıza yerleştirmeniz gerekiyor.. istanbul'a haritada yakın olabilirsiniz ama 3 büyüklerin camia yapısına,ismine cismine vs vs.. özellikle kulübümün tribün kalitesine yaklaşamazsınız..

..:.. şampıyon oLacakLar buyuk ıhtımaLLe bursaLıLar kendıLerıne daha yaratıcı bır taraftar grubu ısmı buLmaLıLar ne oLe teksas faLan caLma ısımLerLe oLmuyor bence ..:..

Dereyi görmeden paçayı sıvamayın bence.

Daha beşiktaş ve galatasarayla maçlarınız var.

Kendinizi her an 3.sırada bulabilirsiniz

Dereyi görmeden paçayı sıvamayın bence.

Daha beşiktaş ve galatasarayla maçlarınız var.

Kendinizi her an 3.sırada bulabilirsiniz

Futbol 3 ihtimalli, kendi adıma o kadar çok havalı birşeyler yazdığımı düşünmüyorum...
tribünün dilide pankartlardır,tezahuratlardır...İyi birşeyler ortaya koyduğumuzu düşünüyorum..teşekkürler...

helal olsun bursaspor ' a . digerlerinin sahip olduklarının yarısına bile sahip değil ama şu ana kadar verdikleri mücadele ile sonuna kadar şampiyonluğu hakediyorlar.inşallah şampiyon olurlar diğerleri de sene sonunda bişelere Karşı olurlar.

Tribünlerin dili olan pankartları hazırlayanların ellerine sağlık...

..:.. şampıyon oLacakLar buyuk ıhtımaLLe bursaLıLar kendıLerıne daha yaratıcı bır taraftar grubu ısmı buLmaLıLar ne oLe teksas faLan caLma ısımLerLe oLmuyor bence ..:..

Arkadaşım bilmeden atıp tutma... Kim vermiş bu ismi bize oku aşağısını anlarsın...

"60 lı yııların sonu ve 70 li yılların başında Bursaspor sevdalıları türkiyede hiç bir takım taraftarının yapmadığını yapıyor ve sevdikleri takım uğruna mesafe ve mekan tanımadan her yere Bursasporun peşinden giderler. O zamanlar türkiyenin alışık olmadığı bu durum sanki bir şehir efsanesi gibi tüm türkiyeye yayılır.. Bursaspor taraftarı her deplasmana Konvoylar halinde giderler çok sayıda taraftarıyla takım ve şehirlerini temsil ederler (bilmeyenler için anti parantez belirtelim Deplasmana gruplar halinde giden ilk taraftar topluluğudur Bursaspor taraftarları)..
O hafta gidilecek deplasmanlarda emniyet Bursaspor konvoyu geliyor diye tedbir ler alır ve güvenliği sağlarlardı.
70 li yıllarda yine bir Zonguldak maçına çok sayıda Bursaspor taraftarı konvoy oluşturarak gider. maç biraz gerilimli geçer ve maç sonunda istenmeyen olaylar olur.
O zamanlar Teksas ve vahşi batı gündemdedir ve orda olaylar olur.
Zonguldak ta olan olaylar da o zamanki güvenlik güçleri tarafından teksas konvoyu geçti diye yorumlanır ve o günden sonra Deplasmana giden Bursaspor taraftarına her şehirde Teksas konvoyu denir ve Teksas konvoyu geldi diye karşılanır.. zamanla Konvoy atılır ve Teksas olarak isim kalır.Bursasporun intertoto da oynadığı Karshure maçında son olarak Teksas konvoyu pankartı tirbünde asılıydı.
Yani Teksas (ben TeXaS yazılmasını seviyorum) ismini Bursaspor taraftarına Türkiye koymuştur."

Teşekkürler...

Şampiyon Şampiyon Bursa şampiyon alkışlayın beyler! Bursa şampiyon

çok güzel bir afiş olmuş yapanların eline sağlık sadece avarel seçiminde sıkıntı var hepsi de o gruba girebilir

Geri