Tesekür etsek hata etmesek hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurşun

New member
Reaction score
0
Arkadaslar burada kimseyi kimseye sikayet etmiyorum ama basima gelen bu olaydan sonra kimseye paylasimlarindan dolayi artik ne mesaj yazacam nede Tesekür edecegim....
ilk foruma katildigimda genelde ilgilendigim konularda bana faydali olan bilgileri alip tesekür bile etmeden cikiyordum.bunun sebeblerinden biri tesekür butonuna tikladiktan sonra 2 ile 3 dakika bekliyordum tesekür sayfasinin acilmasi icin,bu benim icin busuna zaman kaybetmekti o yüzden etmeden cikiyordum..zamanla foruma paylasimda bulunan arkadaslarin paylasimlara tesekür bile etmeden cikanlardan sikayetci olduklarini okumaya basladim. bu defa her paylasimda bulunan arkadasa tesekür ve mesaj yazmaya basladim ( bu arada linki ölmüs olanlara da etmisim) bu defa uyari aldim. birilerine tesekür etmekle bir kazanc sagliyorum gibi uyari.ben burada kimseyi tanimiyorum o yüzden bu suclama beni rahatsiz etmiyor...simdi en iyisi hic kimseyi üzmemek icin en iyisi hic tesekür etmemek...
yinede bu forumda kalacam cünkü bu forumu cok seviyorum....
herkese iyi forumlar.:Sopa

sıkma canını ya olur bole soyler aga;)
ole bi inanki hiçbişey senin emeğe saygından vazgeçiremesin: p

kursun konunda haklı olabılırsın . ama su var cok eskı konulara yapmıssın bunu ve o konuların lınklerı olu. bunlaarla karsılastıgında moderatorşere haber verırsen ıı olur. burda yyonetıcı arkadslarımız yanlıs olabılırler senı. yıne tesekkurunu et. sende yanlıs anlamıssındır bızde. onemlı olan sorunu cozebılmek.
tesekkurler.
ii forumlar

ilk zamanlar bizde de böyle tepkiler oldu :) sonra alışıosun ortama...
düzene karşı gelmek, düzeni kabullenmekten daha zordur.
bizler aştık, sizlerde aşın. zamanında biz böyle çocukça tripler yaparak t.konusu olduk. bizim gibi örnekler varken siz niye bu hatalara düşüonus ki :Sopa

teşkkür ettin diye kimse sizi ne suçlar nede uyarı gönderir.

paylasıma teşekkür ederseniz sorun olmaz,
ama HackheLL karşıtı küfür tavır v.s. sergileyen birine teşkkür ederseniz doğal olarak katıldığınız anlamı taşımaktadır buna karsı gösterilen tepkilerde olağandır.

ben senin iyi niyetini seziyorum kursun
sen teşekküre devam et ;)
hep hackhell'de olman dileğiyle hoşçakal ;)

Begendigin paylasimlara tesekkur etmek emege saygi gosterme anlami tasir bence...

okuduklarinin hepsine tsk. etmesende bgendklerine etmelisin bence...

Linki kırık konuya teşekkür etmek saçmalıktır. Emeğe saygı farklı birşey.. Faydalandığın konuya tesekkur etmene kimse bişey diyemez. Kırık linkli konuya tesekkurler eline sağlık vb. mesaj yazdığın için seni pmle uyaran benim.. Uyarmakta da haklıyım

Lütfen duygu sömürüsü yapmayalım.. Senin tesekkur etmeni engelleyen yok.. Demek istediğim anlaşılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri