'Tesadüf değil'

T

Banned
Reaction score
0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ''İsrail'in saldırısıyla İskenderun'da 7 şehit verdiğimiz saldırının eş zamanlı olması tesadüf değil'' dedi.

Çelik, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırması ve İskenderun'da 7 şehit verdiğimiz saldırının eş zamanlı olmasına dikkat çekti.

Çelik açıklamasında şunları söyledi:

Millet olarak duygularımızla değil, aklımızla hareket etmeliyiz. Bu işin bir duygu boyutu yok mu tabi ki var. Ama iktidarıyla, muhalefetiyle birlikte aklımızla hareket etmeliyiz.

Ölü ve yaralıların hangi ülkelerden olduğu İsrail’in engellemesi nedeniyle henüz tespit edilmiş değildir.

İsrail’de bir koalisyon hükümeti var. İsrail’deki her parti kamuoyu desteğini sürdürebilmek için şahin olmayı tercih ediyor.

İsrail hiçbir zaman ayranım ekşidir demez. Onların ayranı her zaman tatlıdır. Eğer gemide dedikleri gibi silah olsaydı, o gemiye o kadar rahat inemezlerdi.

Orada saldırıya uğrayan insanlar elbette nefsi müdafaada bulunmuşlardır. Ama bunun silah koridoru açacağını söylemek insafsızlıktır.

KILIÇDAROĞLU'NDAN DA BENZER AÇIKLAMA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Hüseyin Çelik'e benzer açıklamalarda bulundu.

Bugün düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin, İskenderun'daki terör saldırısında 7 askerin şehit olduğunu hatırlatarak, İsrail'in operasyonuyla bağlantısının olup olmadığına ilişkin görüşünü sorması üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bu konuda değişik çevrelerin kaygıları var. Bunlar dile getiriliyor. Biz tabii İskenderun'da yaşanan olaydan gerçekten büyük üzüntü duyduk. 7 askerimizin şehit olması üzerinde önemle durulması gereken bir konudur. İsrail Ordusu'nun yaptığı operasyonların sürdüğü bir ortamda Türkiye'de böyle bir eylemin gerçekleşmesi gerçekten de manidardır.

Kaynak

tabiki tesadüfi değil. 2 yıldır erdoğanın eleştirilerinden bunalan israil ,akp yi içerde zayıflatmak için el altından pkk terörüne destek veriyor. Bu amaçla kamuoyunu etkileyip seçimlerde akp nin tekrar iktidar olmasını engellmek

adamınıda seçmiş kemal kılıçdaroğlu:)

akpyi zayıflatmak için :smile: şu kötü günlerde yüzümüzde tebessüm oluşturuyorsunuz

tabi bağlantısı olacak bilmiyor musunuz pkk kalleştir pkk piyondur

gel gelelim mevzu bu değil terör filistini vurunca ayaklananlar şehitlerimize klasik sıradan davranışları ile yaklaşıyorlar ayıp ayıp

hadiiii ordan..

takkıye edilecek zaman değil ....

eğer samimi iseniz pkk nın asıl sahibi olan amerikaya ve amerikanın uşaklarına posta koyun, bopun uşağı van münitçilere posta koyunda o zaman görelim samimiyetinizi....geçiniz.... takkıyecilik uşaklık biat ruhunuzda var .....

israili küçükmü gördünüz? israilin sahibide amerikadır..

dar kafalı olmayın israil bizim düşmanımız dahi olamaz.... hepinizi gaza getirdiler sokağa döktüler yakında allahekber deyip dolaşır sonra gene desteğinizi amerikan uşaklarına verirsiniz, gene fetvanızı pensilvanyadan nurlu hainden alırsınız.....

bu duruma en güzel laf ''bu ne perhiz bu ne lahana dolmasıdır...'' hadi ordan amerikan evlatları....

Ssize katılmamak elde değil

kaderdir abi kader........

hadiiii ordan..

takkıye edilecek zaman değil ....

eğer samimi iseniz pkk nın asıl sahibi olan amerikaya ve amerikanın uşaklarına posta koyun, bopun uşağı van münitçilere posta koyunda o zaman görelim samimiyetinizi....geçiniz.... takkıyecilik uşaklık biat ruhunuzda var .....

israili küçükmü gördünüz? israilin sahibide amerikadır..

dar kafalı olmayın israil bizim düşmanımız dahi olamaz.... hepinizi gaza getirdiler sokağa döktüler yakında allahekber deyip dolaşır sonra gene desteğinizi amerikan uşaklarına verirsiniz, gene fetvanızı pensilvanyadan nurlu hainden alırsınız.....

bu duruma en güzel laf ''bu ne perhiz bu ne lahana dolmasıdır...'' hadi ordan amerikan evlatları....

akpyi zayıflatmak için :smile: şu kötü günlerde yüzümüzde tebessüm oluşturuyorsunuz

tabi bağlantısı olacak bilmiyor musunuz pkk kalleştir pkk piyondur

gel gelelim mevzu bu değil terör filistini vurunca ayaklananlar şehitlerimize klasik sıradan davranışları ile yaklaşıyorlar ayıp ayıp

Tespitleriniz konuşmanız çok güzel ama bundan düzgün vatan hayrına yorumlucak insanlar lazım

Tespitleriniz konuşmanız çok güzel ama bundan düzgün vatan hayrına yorumlucak insanlar lazım

cehalet ve yobazlık diz boyu olduğu için islam düşmanı israil sempatizanı mason misyoner ilan edecek gerzekler çıkmasa ben razıyım ....

Ben Cumhuriyetimi Savunma durumundayken tahterevanla israil/filistin boğuşmasına müdahele edecek ,gaza gelecek değilim sizde gaza gelmeyin ....

Geçmişte olduğu gibi iki dengesiz çıkar allahekber diyerek provakasyon yapar sakın haaa gaza gelmeyin bunlar amertikanın uşakları Cumhuriyet düşmanlarıdır biz öncelikle Cumhuriyetimizi Savunmak durumundayız...

O kadar çok Cumhuriyet düşmanı Devrim düşmanı Atatürk düşmanı varken gaza gelipte tahterevanla bir yere gidilirmi hiç....

cehalet ve yobazlık diz boyu olduğu için islam düşmanı israil sempatizanı mason misyoner ilan edecek gerzekler çıkmasa ben razıyım ....

Ben Cumhuriyetimi Savunma durumundayken tahterevanla israil/filistin boğuşmasına müdahele edecek ,gaza gelecek değilim sizde gaza gelmeyin ....

Geçmişte olduğu gibi iki dengesiz çıkar allahekber diyerek provakasyon yapar sakın haaa gaza gelmeyin bunlar amertikanın uşakları Cumhuriyet düşmanlarıdır biz öncelikle Cumhuriyetimizi Savunmak durumundayız...

O kadar çok Cumhuriyet düşmanı Devrim düşmanı Atatürk düşmanı varken gaza gelipte tahterevanla bir yere gidilirmi hiç....

Birde milliyetçi takılıyorlar bunlar gibilerini kurtuluş savaşında görülmüştür bir cami hocası onlar dostlarımız dediği için silahlarıyla kaçıp saklanmışlardı. ben bu zihniyetin aynısını şimdi görüyorum şehitlerimize yaygara yapıyorlar diyenler şimdi taksimde ezan arapça ezan okuyorlar konuşmaya bile değmez miğdem bulanıyor bunları gördükçe

Birde milliyetçi takılıyorlar bunlar gibilerini kurtuluş savaşında görülmüştür bir cami hocası onlar dostlarımız dediği için silahlarıyla kaçıp saklanmışlardı. ben bu zihniyetin aynısını şimdi görüyorum şehitlerimize yaygara yapıyorlar diyenler şimdi taksimde ezan arapça ezan okuyorlar konuşmaya bile değmez miğdem bulanıyor bunları gördükçe

Sanki bizim midemiz yok, coktan kustuk ama sizin gibi ortaligi pislige bogmadik, gittik kenara ve kustugumuzu temizledik.
Sakala ve Ezana küfredenlerdensiniz ayip.
Allah´im sizler ile beraber bir savasa girmeyi nasib etmesin, sizler simdiki gibi insani arkadan vurursunuz.

Öyleeee.... daha düne kadar NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMİYORLARDI şimdilerde israilin tavrını TÜRK ULUSUNA bir hakarettir felan diyorlar daha düne kadar ulusalcılara atmadıkları pislik yoktu oysa.... ne kadar aşşağılık ne kadar alçaklar...

bunların gazına gelen varmıdır bunların takkıyesine aldanan varmıdır?

Yedi düvelle savaşırken arkamızdan hançerlemişlerdi...

Gel gör ki,(kader de diyebiliriz buna, başbakan yakıştırmasıyla....)pkk canımızı yakmışken; şimdi de içimizden birileri çıkmış, acımızı bırakmış, onların derdine düşmüş....

İlginç değil mi?....

shephard_9 + TraFoo + banane + darbeci muhalefet zihniyeti

biz israil zülmüne karşıyızda siz ne ayaksınız .....!

shephard_9 + TraFoo + banane + darbeci muhalefet zihniyeti

biz israil zülmüne karşıyızda siz ne ayaksınız .....!

Onlar yıkama yağlama reyonundular hala olaya vakıf değiller sanırım.

Üstteki yorumlarını okudum gerçekten durumları çok vahim yaşadığı ülkenin tarihinden gelmişinden geçmişinden yoksun fikir ve düşünce ayrıca insaniyet yoksunu olarak nitelendiriyorum bu tür yaklaşımları.

İnsanlıktan bihaber ,yeni nesil ne haber!.

onun icinmi tesekur etmedin dogrusu ney anlatda bilelim okadar millet bosa oluyor orda bosa savasiyor gercek olmadigi icinmi

Geri