TesİsatÇi +18 :)

rahip20

New member
Reaction score
0
Tesisatçı
Eve bir gün tesisatçi cağirmislar. Adam çalisirken evin kücük oglu gelip seyretmeye baslamis. Tesisatci da cocugun ilgisini görünce takim cantasindan tornavidayi cikartip cocuga: "Bu ne biliyor musun ?" demis. Cocuk da "biliyorum, babamda bundan iki tane var. kücügüyle prizleri kontrol eder, büyügüyle masanin bacaklarindaki vidalari sikar" demis. Tesisatci: "Iyi, aferin oglum " demis. Sonra eline anahtari almis "Peki bu ne biliyor musun " demis.Cocuk: "Biliyorum. Babamda bundan iki tane var. Kücük olaniyla musluklari degistirir, büyük olaniyla borulari tamir eder" demiş. Tesisatçi "Çattik be " demiş icinden. Bu kez de cekici alip "ya bunu bilecek misin ? " deyince cocuk "Biliyorum, babamda bundan iki tane var. Kücügünü cam takarken kullanir, büyügünü de duvar kirarken kullanir " demis. Her sorduguna cevap yetistiren cocuga tepesi atan tesisatci bu sefer fermuarini acip göstermis: "Bunu da bilecek misin lan ukala " deyince cocuk:"Biliyorum, bundan babamda iki tane var. kücügüyle cisini yapar, büyüğüylede annemi" demis.

Harika Bir Fıkra, Ellerine Sağlık

Çok güzel Fıkra..Ama +18 diyeceğine Zaten +18 bölümümüz war..Orda açsaydın =)

euhueh güzel fıkra ama 1sc0rp!tX haklı...+18 bölümü var oraya açman gerekti...

Güzeldi .. :)

KardeŞİm Ellerİne Saglik SÜpersİn Yaaaaa Forumun Asİ Cocugu Olucan KardeŞİm

Komik Bi Fıkra :durdurun
Emeğine Sağlık...

ehehe sabah sabah ii güldüm yafs :)

Geri