Terbiyesiz Hangi SüperMod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fells2 Allahtan m*l demişşin daha kötü bişey deseydin seni asarlardı :D zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yonetmen12 ne işle meşgulsün işin yok ta bu işlerlemi uğrasıyosun....m*l dedi diyemi bunlar...ula yolda biri daha pis küfür etse kavga edersin...mahkeme aklına gelmez sırf burda bilmişlik taslamak için dava ayaklarına yatıyon...

yolda biri küfür etse ispatlayamaz ama burada delil var ...

haklı ama bence yapmasına gerek yok .... bi laf için

paralnova sen de mi clonsun :D ben de sana bişey deyim sen de beni mahkemeye ver...olmaz mı? ama duruşmaya gelecen...

χ∂αηтє23χ;4509469' Alıntı:
yolda biri küfür etse ispatlayamaz ama burada delil var ...

haklı ama bence yapmasına gerek yok .... bi laf için

yok hacı ondan değil yolda biri küfür etse zoruna gitmez...burda adam m*l dedi diye bilmişlik taslıyo..

Karşında ki yöneticiyi bu lafı söyleyecek kadar sinirlendirecek ne yaptım acaba? Hiç kendine sordun mu?

Anlayışlı olmalısın, smodlar da insan, Andıroit değiller seninle poliyanna ağızıyla konuşamazlar.

abi bence avukat adam ordan yazıyo XD kardeşim bana anaavrat küfür ettiler ben mahkemeye gitsem internetimi kapatçaklar argo kelime kullanıldı diye bukadar uğraşılmaz

paralnova sen de mi clonsun :D ben de sana bişey deyim sen de beni mahkemeye ver...olmaz mı? ama duruşmaya gelecen...

yok hacı ondan değil yolda biri küfür etse zoruna gitmez...burda adam m*l dedi diye bilmişlik taslıyo..

yani o da doğru =)

hadi hadi uzatmayın işi çek davayı bitsin iş :D

avukata bi m#l kelimesi yüzünden kaç lira ödemez :D:D

χ∂αηтє23χ;4509483' Alıntı:
yani o da doğru =)

hadi hadi uzatmayın işi çek davayı geri bitsin iş :D

:D:D:D::D:D

he yawww kac para verdin avukata yada vercen :D en az 300 tl gider bide konuyu anlatmak için öğle yemegi yada aksam yemegi desen :D sen maddi acıdan bittin ...o parayı siteye bağışlasan sen de süper mod olursun sanırsam :D

bu sitede smod olmuş bir insan durup dururken sana m..l demez clon üyelik kulladığın içindir ve durup dururkende clon kullanıyosun demez muhakkak ki IPleriniz bir çıktı

ßir Üye Var Oda Herkesı Mahkemeye Veriyor Lafta.. Sende OnunLa ßeraßer Git ÖyLe Ver Mahkemeye.. :hhmanD

Smod'un Oraya Yazdıgıda Gayet GüzeL oLmuş.. Hak Eden Hakkını Her Daim aLır.. İyide oLsa Kötüde oLsa.. (=

Yönetmen12 arkadaşım.
2 gün öncede FoFer adlı smod beni banladı.
Banlamasının sebebi bizim açtığımız konuların b.ktan olduğunu söylemesi ve benim bu lafı kaldıramayıp ondan uygun bir dille özür dilemesini istememdi. Konuda smodluğunu gerektiği gibi kullanmasını söyledim ve bir türlü gerekli cevabı vermedi. Tabi ben çok eleştri aldım diğer modlardan.
En sonunda 'Al gereğini yapıyorum seni 2 günlüğüne banlıyorum' deyip alaycı bir tavırla beni banladı.

Banım kalktıktan sonra da pm den mesaj attım kendisine. Güzel bir üslupla dile getirdim şikayetimi. Sanırım anlamıştır yada ben öyle umuyorum.

Bence sende pm den mesaj atıp bunu aranızda halletmelisiniz.

Çünkü burada konu açarak beklediğin cevabı alamazsın. Sonuçta show yapıyor durumuna düşersin. Çünküben düştüm.

Muhabbetle

Yonetmen12 ne işle meşgulsün işin yok ta bu işlerlemi uğrasıyosun....m*l dedi diyemi bunlar...ula yolda biri daha pis küfür etse kavga edersin...mahkeme aklına gelmez sırf burda bilmişlik taslamak için dava ayaklarına yatıyon...

Sen ölme emi :D:D:D:D
Bu ne doğal komedyenliktir. :D:D:D:D
Bu arada arkadaşa yapılan yanlış varsa yine smodlar aydınlatsın.
Kimse yarın kendine başka bir nedenden küfür yemek istemez.

niye kardeşime mal diyonuz ayıp demi Vallahi sizi kebap yapar az pişiririm ha

Tamam canım ben konuştum beni severler hadi rahat uyu

istersen süT iç öyle uyu sinirini alır olur böyle vakalar

OLUR BÖYLE VAKALAR HACKHELL MODLARI YAKALAR BİZ BİR AİLEYİZ UNUTMAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri