Ter Kokusunu Önlemek

witch_lapa

New member
Reaction score
0
Şu koşturmaca içinde biz kadınlar kendi bakımımızı ihmal etmemek zorundayız biliyorsunuz ki, bu yüzden ter kokusuna önlemler almak gerek. Ben son zamanlarda rexona kullanmaya başladım epey memnunum da, hem terlemeye karşı koruyor hem de gün boyu koku sağlıyor. Var mıdır başka önerisi olan?

Aynen ben de rexona kullanıyorum invisible olanını, dediklerinden başka bir de kıyafetlerde iz bırakmaması çok güzel.

Ben de sizlerin tavsiyesi ile rexona kullanmaya başladım, zaten sntiperspirant deodorantlar bu konuda iyiler, ama tabi temiz ve kuru cilde uygulamak asıl unutulmaması gereken şey :)

Şimdi burası bayan mekanı ama sorun ter ise cinsiyet farkı gözetilmiyor çünkü hepimiz terliyoruz.. bu rexona iz falan da bırakmıyor diyorsunuz yaf bunun erkekler için olanından da varmıdır kullanayım ben yaf.

Şimdi burası bayan mekanı ama sorun ter ise cinsiyet farkı gözetilmiyor çünkü hepimiz terliyoruz.. bu rexona iz falan da bırakmıyor diyorsunuz yaf bunun erkekler için olanından da varmıdır kullanayım ben yaf.

Benim bildiğim var ama tabi bilmiyorda olabilirim :D herneyse yoksa bile al bayanlar için olanını kullan nolacak sanki :D ben kız arkadaşımınkinden kullanıyorum, daha olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım.

Benim bildiğim var ama tabi bilmiyorda olabilirim :D herneyse yoksa bile al bayanlar için olanını kullan nolacak sanki :D ben kız arkadaşımınkinden kullanıyorum, daha olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım.

tamam hacı sen kullandıysan sıkıntı yoktur diyorsan o zaman almak düşer banada... Tşk ederim hocam sağolasınız.

Erkek için olanları da var tabi ki Rexona'nın, herkese hitap ediyor :) Ama temiz ve kuru cilde uygulamak en önemlisi!

Kesinlikle katılıyorum kızlar size bende çok memnunum ;)

rexona ciltte gözenekleri tıkıyor eger her aksam dus almazsanız sağlıgınızı olumsuz etkiliyor onun yerine nivea double effect rollonları var sabun gibi olanları çok daha etkili

Geri