Teröristlerin rehin tutuğu askerler

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Terör örgütü PKK'nın0, Hakkari Yüksekova'da düzenlediği hain pusu sonrasında kaçırdığını iddia ettiği 7 askerimizin isimleri belli oldu. İşte eli kanlı örgütün elindeki Mehmetçiklerin adları

Kaçırılan askerlerimizin isimleri şöyle:

"Ramazan Yüce (Mardin-Piyade Er)

Nihat Başova (Konya/Cihanbeyli-Er)

Mehmet Şenkul (Niğde-Çavuş)

İrfan Beyaz (Gaziantep-Er)

İlhami Demir (Ağrı/Patnos-Er)

Fatih Atakul (Denizli-Er)

Halis Tan (Adana-Uzman Çavuş)

(Cihan)

içim nasıl acıyor.inş kurtulurlar.

Yuh ya düştüğümüz duruma bak bide esir vermişiz.

gün geli r hesabı sorulur elbet kimsenin yaptığı yanına kalmaz.Allah yardımcıları olsun

PKK terör örgütü mensuplarınca 21 Ekim 2007 günü Hakkari/Dağlıca'daki bir birliğimize karşı girişilen silahlı saldırıyla başlayan çatışmalar, geçen süre boyunca aralıklarla devam etmektedir.

Çatışmalarda saat 13.00 itibariyle etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaşmıştır.

Birliğe silahlı saldırının başlamasından bir süre sonra kendileriyle irtibat kesilen 8 personelimizle, yapılan tüm aramalara rağmen halen irtibat kurulamamıştır.

Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir.

Saygı ile duyurulur.

Genelkurmay

inşallah o ş*rfsizlerin eline düşmemişllerdir....icimde hala bi umut var benim..inşalla kurtulurlar...

ya anlıyamıyorum ya nası olurda esir düşeriz bu serefsızlere...

ulan bizim ülkemizde bizi rehin alıyorlar işgaldır bu ABD kuzey ıraktaki cephesişyle bizi işgal etmiştir biz şu anda abd y le savaşıyoruz

Allahsız kitapsız insanların elinde esir olmak herkes kendini onların yerine koysun ortada bi savaş yok esir edilmek. Allah yardımcı ları olsun inşallah.

abi sizce genel kurmay gerçeklerimi söylüyor? bu peşkeşçi piçler genelkurmaydan saatler once askerlerımızın listesini duyurdu ayrıca genel kurmayın aksine hiç bir terorist olmemıs 35 te askerımızı şehit etmişler :(, esir düşen askerlerimze allah sabır versin.

Allah büyüktür...Mehmetçiklerimizn Allah yar ve yardımcısı olsun...

o serefsızler 8 tane aslanı oldurmeye g*tlerı yemez...tepelerıne bınmemıze az kaldı dıe umıt edıorum..

bılmem hukumet ne dusunuo...

:hhsopawalla ya yazık ya ah elime bi geçirsem

Allah büyüktür...Mehmetçiklerimizn Allah yar ve yardımcısı olsun...

o serefsızler 8 tane aslanı oldurmeye g*tlerı yemez...tepelerıne bınmemıze az kaldı dıe umıt edıorum..

bılmem hukumet ne dusunuo...

aynen katılıyorum o hayvanatlar bizim mermilerimizin tadına bakıcaklar

Vaybe 15 şehit verdiğimiz yetmiyor gibi birde bu hainlere esir vermişiz.bence askeri eğitim sistemimizin derhal sorgulanması vede bu olayda kusuru bulana askeri yetkililerin cezalandırılması gerekiyır.Koskaca Türk ordusunun düştüğü duruma bak allahım.

Abd Askerİmİzİ Rehİn AlmiŞtir ArkadaŞlar

Geri