Teröristle pazarlık yapılmaz sayın Bülent Arınç..

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
309055_10150323600414043_116785824042_7776696_1657659032_n.jpg

Bazen sahte gözyaşlarıyla çıktınız karşımıza.

''Allah benim ömrümden alsın Tayyip ERDOĞAN'a versin'' diye yağcılık yaptınız.Önce Bakanlık,sonra Başbakan Yardımcılığını kaptınız.

İktidarsınız.Sizin hangi makama getirildiğiniz umurumda bile değil,Ancak zaman zaman ortamı geren o açıklamalarınız ve sözleriniz yok mu.İşte Size olan bütütn nefretiminde sebebi bu.

Yüreğinizde Türklük duygusu vardır diye umutla bekledim ama boşuna.

''PKK ile MİT görüşebilir ne var bunda'' dedikten sonra anladım ki, BOP eşbaşkana avukat olmuşsunuz da haberimiz yokmuş.

Sayın Bülent ARINÇ, Kozmik odalara yaptırdığınız baskınlardan sonra nasıl bir devlet terbiyesine sahip olduğunu iyice anlamış bulunuyorum.Bana kalsa Başbakanlık kapısına kapıcı bile yapmam sizi ama ne çare ki benim elimde yetki yok.

İşiniz gücünüz ağlamak.işiniz gücünüz mağduriyet edebiyatı yapmak..

Şimdi de kalkmış , "İnanıyorum ki milli istihbarat teşkilatları örgütün eylemlerinin sona erdirilmesi konusunda, eylemlerin sonuçsuz kalması noktasında, görüşmeler yapmalıdır, yapabilir. Bunların geçici bir süreyle intıkaya uğramış olması bundan sonra yapılmayacağı anlamına gelmez" diyorsunuz.
Aman Allahım bu ne densizlik,bu ne haysiyetsiz açıklamadır böyle...

Demek ki ortada gizli bir pazarlık var.Bu pazarlığa riayet edilmedği için de PKK terörü yeniden başlattı.Bu yüzden her gün onlarca şehid veriyoruz.

Yayınlanan kayıtların içeriğinden PKK ile Abdullah Öcalan’ın verdiği yol haritası üzerinden “müzakere” aşamasına gelindiği anlaşılıyor.

Ancak PKK’nın terörü tırmandırması, BDP’nin tutumu, özerklik ilanı ve Başbakan Erdoğan’ın doksan derece değişen tavrı, PKK kamplarına ve Kandil’e hava harekâtı düzenlenmesi ve kara harekâtından söz edilmesi, PKK ile yapılan bu gizli görüşmelerin foyası ortaya çıktığına göre Türk Milletinin AKP iktidarına karşı sesini yükseltmesi gerektiği kanaatindeyim.

Devleti yönetenler teröristle pazarlık yapamaz.Hiç kimsenin böyle hakkı yoktur.İstihbarat örgütleri ancak oralara gizli ajan yerleştirir.Bilgi alışverişi yapar.Elde ettiği verileri güvenlik güçlerine aktararak PKK'ya darbe indirilmesine katkıda bulunur.

Sayın Bülent ARINÇ Ya istihbaratı bilmiyor
Veya oradada açılım yaptılar .

Ağlayarak bu Milleti kandırdığınız YETER

ERTUĞRUL KALAFAT
YAZAR

Timsah gözyaşları Dağdaki itle anlaşma yapan vatan hainidir

"Dağdaki itle anlaşma yapan" demiş arkadaş, yalçın küçük müstesna demiş mi? Ben böyle bir ibareye rastlamadım. 7 Yaşındaki haytalar bile sanırım rastlamamışlardır. Sıra Sizde..

"Dağdaki itle anlaşma yapan" demiş arkadaş, yalçın küçük müstesna demiş mi? Ben böyle bir ibareye rastlamadım. 7 Yaşındaki haytalar bile sanırım rastlamamışlardır. Sıra Sizde..

Ben Bülent Arınç müstesna demişmiyim ? Şimdi rastlamış oldu işte ;)

Ergenekon Bir TÜRK DESTANIDIR ... Türküz, Ergenkoncuyuz....

Geri