"Teröriste Benzetildim Davacıyım"

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2cpu694.jpg

Teröriste benzetildim davacıyım

İbrahim Tatlıses, Saddam'a benzetildiğini öne sürerek 20 bin YTL manevi tazminat istedi.

İbrahim Tatlıses, Fox TV'de yayınlanan "Bizden Kaçmaz" programında, Irak'ın idam edilen Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'e benzetildiğini öne sürerek 20 bin YTL manevi tazminat istedi.

1zdqgq0.jpg

TERÖRİSTE BENZETİLDİM
Avukatı Hayati Şahin aracılığı ile mahkemeye başvuran Tatlıses, 24 Eylül 2008'de yayınlanan programda, kendisi ile Saddam Hüseyin'in fiziksel olarak birbirine benzetilmesine tepki gösterdi. Tatlıses mahkemeye sunduğu dilekçesinde şunları söyledi: "Davaya konu programda, bütün dünyanın nefretine sebep olan, uluslararası terörist ilan edildiği için ülkesi işgal edilen, kendi halkını kimyasal silah kullanarak katliam yaptığı iddiasıyla yargılanan ve idam edilen Saddam Hüseyin'e benzetildim. Bu benzetmeyle gururum incinmiştir."

İHTİYATİ TEDBİR İSTEDİ
Tatlıses, Fox TV'de ses ve görüntülerine yer verilmesinin, eserlerinin kullanılmasının engellenmesini istedi ve yayınların önlenmesi için ihtiyati tedbir kararı verilmesini talep etti. (Hürriyet)

Kaynak

bencede teröröstun önde gideni
şerefsiz i hiç sevmem

Yok ya çok da benzemiyorsun tatlıses niye bu kadar alındın acaba veya şöyle sormalı soruyu saddam hüseyin Irak'ın devlet başkanıyken niye böyle bir dava açmadın ?

Aynaya bakınca bu gün mü fark ettin benzerliği ? Saddam teröristmidir halepçe katliamını saddam'mı yapmıştır yoksa o kullanılarak başka güçler tarafından mı yapılmıştır ?

Ülkesi saddam "terörist" diyemi işgal edilmiştir yoksa ortadoğunun en büyük petrol kaynaklarının bir bölümüne sahip olduğu için mi ?? son olarak Abd Irakta kimyasal silah bulunamadı diye işgalden sonra tüm dünyadan özür dilemedimi ? Saddamı senin kadar belki senden daha fazla halkına yaptıklarından dolayı sevmeyen bir insanım ama objektif olmak da zorundayım.

Geri