Terörist cenazesinde 'Kahrolsun TC' sloganı

AntidepresaN

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Terörist cenazesinde 'Kahrolsun TC' sloganı

Mehmetçikle girdiği çatışmada öldürülen teröristin cenazesinde skandal yaşandı..

Tunceli'de güvenlik güçleriyle girişilen çatışmada öldürülen "Kölemerik" kod adlı PKK'lı terörist Günay Taş'ın Hakkari'deki cenaze töreninde "Kahrolsun Türkiye Cumhuriyeti" diye bağrıldı. Şehit saydıkları terörist için "Şehitler ölmez, Kürdistan bölünmez" sloganları atıldı.

DTP Hakkari il teşkilatının desteğiyle gerçekleştirilen cenaze törenine katılanlardan yaklaşık 200 kişilik grup cenazenin Gazi Camii'ne getirişili sırasında sloganlar attı.

PKK'nın başı Abdullah Öcalan ve PKK lehine atılan sloganlardan sonra "Hakkarili şehidine sahip çık", "Kürdistan bölünmez" diye sloğan attı.
Slogan atan gruba karşı polis, herhangi bir müdahalede bulunmadı.

Kaynak

ya bunlar kendilerini ne sanmaya başladılar yaa.bugünde söylüyorum herzaman da söylerim AKP ülkeyi resmen çapulcu takımının kafa tutacağı bir devlet haline getirdi..

Ya işte baştakiler böyle tavizler verirlerse vede terörist cenazeleri teslim edilirse böyle şeyler olur .

Hepsi şerefsiz bunu yapanların .
Yediği kaba etmekten başka birşeye yaramayan insan kılıklı yaratıklar .

siz kahroLursunuz inşallah vatan hainLerii

ulan şerefsizler nerde yaşıyonuz lan allahsızlar
HAKKARİDE

peri hakkari nerde TÜRKİYE CUMHURİYETİ SINIRLARI İÇİNDE

peki isz kimsinizde türkiye aleyine böle laflar sarf edebiliyorsunuz

gençlik boleleri aramızdan atalım

hain it sürüleri............beyenmiyorsam bir ülkeyi yaşamazssın o topraklarda......defol'un gidin kuzey ıraka.........kimliksiz it sürüleriiiii

hepinizin sonu korkunc olacak geberib gideceksiniz cehennemin dibine

TÜRKiye TÜRKlerindir!

Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK zamanında demiş bunların nüfuz cüzdanı başka renkte olsun meclise kadar sokmayın bunları diye ama maalesef bugün meclistede var bunlardan belliydi birgün bunların başımıza bela olacağı hergün yeni şehitler 2007 yılındaki toplam şehit sayısı bugün 64 ve bu söylenen söylenmeyen varsada bilmiyoz tabii bundan sonrada toplu bi katliam olmadığı sürece televizyonlar haber yapmayacak 5 veya üstünde ölü olursa duyacak millet tayyip erdoğan haberlerede yasak getirdi en sonunda bu hainler geçengün bi tavla salonunda oyun oynuyorum oynadığım kişinin nicki ''kurdstnpkk'' adama ben sövdükçe adam bana gayet sakin siz türkler anca böyle havlarsınız başka bişey yapamazsınız sizinle mecliste görüşeceğiz demezmi ne diyceğimi şaşırdım artık bu şerefsizlerin ne düşüncesi var bilmiyorum ama yeter artık hergün şehit bunlara birinin dur demesi lazım arkadaşlar

Ezik yaratiklar!
Kahrolsun TC de sizin basiniza ne geliyor gorun!
Barzaniyi, Talabaniyi amerikada kac defa satti,
sirtinizi nereye dayayip da konusuyorsunuz. Kimin
ekmegini yiyip kimin topraklarinda yasiyorsunuz?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! SİZ BAĞIRIN TSK SİZİN A.... SEÇİMDEN SONRA B....

hem bu arada dünya haritasında k... diye bir yer bulamadım en ufak adalara bile baktığım halde:D:D:D:D:D:D

erdem40' Alıntı:
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK zamanında demiş bunların nüfuz cüzdanı başka renkte olsun meclise kadar sokmayın bunları diye ama maalesef bugün meclistede var bunlardan belliydi birgün bunların başımıza bela olacağı hergün yeni şehitler 2007 yılındaki toplam şehit sayısı bugün 64 ve bu söylenen söylenmeyen varsada bilmiyoz tabii bundan sonrada toplu bi katliam olmadığı sürece televizyonlar haber yapmayacak 5 veya üstünde ölü olursa duyacak millet tayyip erdoğan haberlerede yasak getirdi en sonunda bu hainler geçengün bi tavla salonunda oyun oynuyorum oynadığım kişinin nicki ''kurdstnpkk'' adama ben sövdükçe adam bana gayet sakin siz türkler anca böyle havlarsınız başka bişey yapamazsınız sizinle mecliste görüşeceğiz demezmi ne diyceğimi şaşırdım artık bu şerefsizlerin ne düşüncesi var bilmiyorum ama yeter artık hergün şehit bunlara birinin dur demesi lazım arkadaşlar

Sonuna Kadar Sana Katılıyorum
Bunlar Adi, Şerefsiz, Örümcek Kafalı, Hayvan vs... İnsanlar
Allah Hepsinin Belasını Versin....

Şehit mi ??

NE zamandan bEri ŞErefsizliğin,VAtan Hayinliğinin adı Şehit OLmuş

Daha güçlü , gerektiğinde masaya yumruğunu vurabilecek bir iktidar gerekli
burada AKP yi eleştirmiyorum belki yanlışları vardır ama onların yerine gelecek olan partide farklı şeyler yapmayacak bu belli

bu adamları göre göre içimizde besliyoruz hala ordaki askerlerin hepsine emir verip onların hepsini taratıracaksın nedir bu neden herkes uyuyor....Nerde bu devlet....

EMEĞİNE SAĞLIK....

o cenazeye bomba atsalar terörist sayısı bayağı azalır.
çok canları yanması dileğiyle

allah belanızı wersin şerefsiz kansız pislikler taş altında kalasınız yer yarılırda içine gömülürsünüz inşallah diri diri yanasınız inşallah hainler köpeklerr anası babası belirsiz mahluklar.Allahım sen t.c ye güç ver bütün düşmanlarımızın üstesin den gelelim.

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR BAŞKASI ALAMAZ

en iyi kürt lü kürttür bunların hepsinin kafasını gövdesinden ayırmak lazım

Geri