Terör örgütüne bir darbe de Almanya'dan

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Terör örgütüne bir darbe de Almanya'dan

PJAK'ın lideri Almanya'da gözaltına alındı

pkkalmanman.jpg

Terör örgütü PKK'nın doğu kanadı olarak bilinen ve İran'a karşı mücadele veren Kürdistan Özgür Yaşam Partisi (PJAK) lideri Hacı Ahmedi, Almanya'nın Köln kentindeki evinde gözaltına alındı. Pazar akşamı sivil polisler tarafından düzenlenen ve Ahmedi'nin gözaltına alındığı operasyonda, Ahmedi'nin yaşadığı ev de uzun süre didik didik arandı, bazı belgelere el konuldu.

PJAK lideri Ahmedi'nin, PKK'ya karşı Brüksel'de düzenlenen operasyon sonrasında Köln'e kaçtığı iddia ediliyor. Köln polisi, sivil polislerle yapılan operasyon hakkında açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Köln polisinin bilgi vermediği operasyonun, Türk ve Alman istihbarat birimleri arasındaki bilgi alışverişiyle gerçekleştirildiği bildiriliyor. Hacı Ahmedi'nin gözaltına alınmasından bir kaç gün önce de Belçika'da, başta Kongra Gel Başkanı Remzi Kartal ve Zübeyr Aydar olmak üzere toplam sekiz kişi gözaltına alınmıştı. Ahmedi'nin gözaltına alınmasının, söz konusu tutuklamaların ardından gelmesi dikkat çekti.

CİHAN

Ekli dosyalar

• pkkalmanman.jpg
    pkkalmanman.jpg
    28.5 KB · Görüntüleme: 906
köpekler şimdi burda kudurur.

Hayırdır yaa. bu işin altından bişey çıkacak gibi ama du bakalım. Önce İtalya sonra Belçika ve Almanya. Yoksa göz boyamak mı amaçları?

bide bizim hükümet anlasa
bunların hem şehirde yaşayanı hemde dağda eli silahlı gezeni teröristtir
amacı yıkıcı bölücü parçalayıcıdır
şu alman belçika italyan yetkililerden rica ediyorum bi zahmet bizimkilerede bi anlatsalar

bide bizim hükümet anlasa
bunların hem şehirde yaşayanı hemde dağda eli silahlı gezeni teröristtir
amacı yıkıcı bölücü parçalayıcıdır
şu alman belçika italyan yetkililerden rica ediyorum bi zahmet bizimkilerede bi anlatsalar

Koptum Koptum :durdurun:durdurun

arkadaşlar güya avrupa pkk nın avrupa kanadını yok ediyo.. alakası yok.şu anda resmen avrupa pkk pkk diye manşet atıp reklam yapıyo reklamın iyisi kötü olmaz ... madem terör örgütü habersiz temizleyin bilgiyi T. C istihbaratına verin bu kadar... maksat T.C de siyasi kanadı güçlendirmek ... ahanda görürsünüz :sneaky2:

Besleyip destekleyip bu hale getiren onlar değilmi.
Ne operasyonundan bahsediyorlar yahu sanki bilmiyorlardı, haberleri yoktu.
Hikayeden terane işte o kadar.

Geri