ALIEN_07
Türk Genci
Al işte Türban ile Terörü aynı kefeye koyan gerizekalılar
Al işte Türban ile Terörü aynı kefeye koyan gerizekalılar
أĸяα;2672614' Alıntı:bak şimdi buda bu araLar moda oLdu..
konunun gündemini değiştirmek
Şimdi veriLmiş bir konu ya sende ispatıyLa beLgeni çıkartır çürütürsün
ne aLakası var fettuLLahLa aptuLLahLa Allah aşkına?
Her konuyu bu şekiLde fettuLLah ve çetesi sizden adam oLmaz
Bu fikirLe mi çürüteceksiniz?
Yoksa sizLerin de fikir sahibi oLduğu birşeyLer varmıdır?
Bu üLkede sarı kırmızı yeşiL deniLdiği gibi
sadece gaLatasaray maçLarında sahada yanyana geLir tesadüf eseri
Bunun haricindeki ne de tesadüf denemez!
He sen çok iyi niyetLisindir de tesadüf oLarak aLgıLarsın
Art niyetLi oLupta başörtüsünü LaikLik düşmanı iLan ettiğin gibi
İşin özünde herkes insiyatifLerini kuLLanıyor..
art niyet aramamak mı türbanlıların hepsi irticacı diye art niyet arıyolar onlara bişey demiyosun buna art niyet arama diyosun işinize gelince nasılda iyi niyetli oluyosunuz...
Ben şu an MEB e bağlı bir lisede fizik öğretmeniyim. Dershanede de aynı işi yaptım. optik konusunu anlatırken defalarca bu üç rengi yanyana getirip şekiller çizdim. üzerine saatlerce konuştum... ne yani bendemi pkk militanı oldum şimdi dostum ? hem renklerin temelinde bu renkler var inanmıyorsan eğer;alsana işte... o zaman senin mantığınla bakarsam başta ben olmak üzere tüm öğrencilerim hatta össye hazırlanan tüm fen öğrencileri hastanelerdeki tüm doktorlar, mühendisler, tüm sayısal ders öğretmenleri (ÖZELLİKLE BENİM GİBİ FİZİK ÖĞRETMENLERİ) ünivde okuyan milyonlarca genc hepsi sempatizan hepsi miltan... ee bu mantık nereye gitcek? o zaman kapatalım fen bölümlerini ne doktor yetiştirelim ne mühendis... hele hele fizik bölümlerini kökdern yakalım... bumudur yani çözüm.....![]()
Böyle dangalakları oralara getirenlerde kabahat....Oraya getirene ve konuşturana bakmak gerek...Konuşuyo diye bu öküze kızmamak lazım...