tempra alacam yardım

veeking79

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar 2. el otomobil almayı düşünüyorum. tempra otomobiller hakkında bilgi almak istiyorum. tempranın sxak veya 1.6ie yada 2.0ie modellerinin lpg olanlarını tercih edecem.bu araçlarda genelde hidrolik direksiyonş hava tyastığış abs, klima felan var ve km si 100 bin ila 150 bin arasında olanlar 6000 ila 1000 bin TL arasında değişiyor.tempra için fikirlerinizi almak ( parça ve işçilik vs.) birde yukarıda bahsettiğim özelliklerde ve bu fiyata başka modeller önerebilir misiniz fiyat aralığı 6000- 10000 aralığında olsun

selam arkadaşlar 2. el otomobil almayı düşünüyorum. tempra otomobiller hakkında bilgi almak istiyorum. tempranın sxak veya 1.6ie yada 2.0ie modellerinin lpg olanlarını tercih edecem.bu araçlarda genelde hidrolik direksiyonş hava tyastığış abs, klima felan var ve km si 100 bin ila 150 bin arasında olanlar 6000 ila 1000 bin TL arasında değişiyor.tempra için fikirlerinizi almak ( parça ve işçilik vs.) birde yukarıda bahsettiğim özelliklerde ve bu fiyata başka modeller önerebilir misiniz fiyat aralığı 6000- 10000 aralığında olsun

Arkadaşım tam 15 sene tipo araç kullandım kasa hariç tüm donanım aynıdır.Bahsettiğiniz özelliklerin hepsi bu araçların bazı modellerinde vardır tabiiki o gurup araçlarda seçim öne çıkar.S - SX - SXA - SXAK - ie - mpi - gibi aklıma gelen modeller tabii bunlara birde 1.4 - 1.6 - 2.0 gibi motor seçeneklerinide eklemek gerekir.Unutmadan 1.4 seçeneği sadece tipo araçlarda mevcuttur. Ben yıllarca sorunsuz kullandım bagaj derdi yüzünden doblo aldım ama halen tipo rahatlığını arıyorum. Bir hususta sizi uyarmam gerek son dönemde 2.0 motor gurubunun parça sıkıntısının başladığı söyleniyor özelliklede sw ( statıonwagon ) serisinde..

Çok yakıyor ve parçaLarı cok pahaLı bir araba

motoru çabuk yediği ve devamlı motor yağı eksiltiğini dumuştum, ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum..

arkadaşım 1.6ie al onlarda ne istersen var ve çok rahat

sağolun arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim

Tempra'dan uzak dur. Daha evvel kullanmış birisi olarak söylüyorum, çok sorun çıkartır.

Kardeş aman uzak dur tempradan başına bela mı arıyorsun...

yürüyen tabuutur bi yere çarpacaksanda 30 km hızdan fazla süratla çarpma :)

peki bu özellikte ve bu paraya hangi otomobili önerirsiniz

Kardeşim, Mazda al. Mazda 323 sedan ya da Familia tavsiye ederim. Rahat edersin. Ya da Toyota Corolla.

arkadas tempra cabuk bozuluyor .. ve parca fiyatları cok pahalı .. cok yakıyor .. saymakla bitmez :D

2 yıl önce hafif bir virajda sanıyorum gizli buz olayıydı kaydım ve şarampole takla atarak kaza yaptım
12000 tl aldığım sxak hurda fiyata 800 tl ya satabildim
araç ufak darbede bile elektronik sistem olduğundan masraflı hasara yol açıyor
tabi atlattığım yangın tehlikesini de anlatmadım
allahtan kutup başını sökecek kadar sağlam çıktım o arabadan
YÜRÜYEN BİR TABUT TEMPRA
o paraya eski bi vectra yada bir ford alırsın hiç araştırma derim

arkadasım eger araba alacam dıyosan tempraya werecegın paraya bıras daha ekle adam gıbı bişi al....yıne de karar senın yureyen olu tempra..
sımdıden hayırlı olsun ne alırsan al...

10 yaşını geçince ölen bir araba tempra...10 yıl kullandım akla hayale gelmeyecek sorunlar çıkardı..:(

dedigin miktarlara daha kaliteli araba bulabilirsin ama tempra alıcam dersen birde tipolara bak derim...

98 megane sedan'ı tavsiye ederim.bencede tempradan uzak dur.

Geri