Temel ve Fadime hayvanat bahçesinde dolaşıyorlarmış. Aslan kafesinin önüne geldiklerinde kafesin boş olduğunu ve aslan bakıcısının içeriyi temizlediğini görmüşler. Aslanların nerede olduğunu sorunca bakıcı: 'Şimdi onların sex saatleri 5 saatten önce çıkmazlar' bunun üzerine Fadime Temel'i dürtmüş ve sitemle 'Tuytun mu Temel?' Temel yüzünü buruşturmuş 'Tuytum Fadime' demiş. Biraz daha ilerlemişler. Ceylanların kafesinin önüne gelmişler ama orada da bakıcıdan başka bir şey yokmuş, sorduklarında bakıcı ' Şimdi onların sex saati, 4 saatten önce çıkmazlar' demiş. Fadime yine dönmüş daha sitemkar 'Tuytun mu Temel' Temel iyice bozularak ' Tuytum tuytum!' Aynı şey gorillerin kafesinin önünde daha şiddetli bir şekilde tekrarlandıktan sonra geyiklerin kafesinin önüne gelmişler, bakıcıya sorduklarında, bakıcı ' Şimdi onların sex saati ama bekleyin bir -iki dakikaya kadar çıkarlar' demiş ve öyle olmuş. Bunun üzerine Temel gururla dönmüş Fadime'ye 'TUYTUN MU FADIME?' demiş. Fadime anında cevabı yapıştırmış: 'Tuytum tuytum ama sende şu geyigin kafasındaki boynuzlari gördün mü?!!'