Temel Java Görsel Eğitim Seti Türkçe Hotfile indir

herzaman iş görür

yönetici oalrak çalıştır ve uyumluluk modunu xp sp2 veya sp3 e göre ayarlamak tüm açılmaya programlarda(vista windows 7)'de iş görür..

birader linkler ölmüş. yok mu yeni link ekleyebilecek?

linklerin 40ı çoktan çıkmış yeni bi jenerasyon bekliyoruz ..........

bu işe emek verenlerden de,
bu siteye ekleyenlerden de
Allah razı olsun.

bilenlere bir sorum var.
Asp.net 2008 ( C# ) ile Kullanıma Hazır e-ticaret Görsel eğitim CD sini internetten indirdim.
lisans işlemini yapamıyorum.
yardımcı olacak varmı acaba.

CD’ye gir görsel uygulamasını tıkla ve ürünün kısıtlı olduğu uyarısını alacaksın.ve lisanslama yardım menüsünden lisans işlemlerini seçiyosuın ve devam ediosun .kabul ediorum şıkkını seç .sonraki die ilerle gelen sayfaya ok de.sonra telefon ile yi seç ve devam et .ürün seri numarası bölümüne öylesine rast gele bir numara gir.sonraki de ilerle ..
KARŞI KAYIT KODUNA: KRSKYTKD YAZ SONRAKİ DE VE İŞLEM TAMAM rahat rahat faydalanın

alıntıdır bende bu şekilde yaptım

keşke eclipse'tede anlatan bi video olsa yaa... kurumlarda netbeans kullanan duymadım ben...
tesekkurler ayrıca...

Allah rizasi icin su linkleri yenileyecek bir arkadas yok mu? ya da baska kaynak gosterecek?

saolasın gerçekten faydalı bir paylaşım olmuş

Gerçekten teşekkürler
Ben bu setten başka Bilgisayar Mühendisi Mimar ASLAN nın
http://www.egitimofis.com/derslist.asp?I=S&Id=46
da anlattığı dersleride arkadaşlara öneriyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mimar Aslan Hoca JSP kitabını videolaştıracak mı?
Keşke JSP videoları çekse ne beyinler var anlamıyorum.:)))
Bizimle paylaşın Hocam....

Boğaziçi Üniversitesi Bigisayar Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim
şahsi kanaatim

Bilgisayar Mühendisi
Mimar ASLAN Abinin
Java ders anlatımı çok süper akılda kalıcı
gereksiz laf kalabalığınada girmiyor

Böylesine pratik anlatan süper zeka beyinlere saygım çok.
eee nede olsa bizim üstalardan O.

Mimar Aslanın JSP kitabını piyasaya çıksın.
JSP eserini ilk satın alanlardan biride ben olcağım.
Boğaziçi Üniversitesi Bigisayar Mühendisliği
Kütüphanesinede hediye edeceğim.Polat Alemdar Sözü veriyorum.

jsp-m-aslan3.jpg

Teşekkürler, java en temel ve önemli programlama dillerinden biri. Hotfile linkleri çalışıyor, ben oradan indiriyorum ama Rapid linkleri ölmüş. Onları yenilersen Rapid kullanıcıları için daha kolay olacaktır.

Windows 7 Java Görsel Eğitim

windows 7 görüntü kalitesini yüksek görünüyor ama kodlar bulanık okunmuyor zor okunnuyor buna bir çözüm varmı video oynat dedinmi den görüntü çözünürlüğü düşük yükseltmek istiyormusunuz diyor evet diyorum uygun ekran çözünürlüğü bulunamadı diyor sizce çözüm nedir?:001_unsure:

bide adam ölü gibi anlatıyor baydırıyor daha dinç anlatan bir görsel eğitim seti varmı?Sanki yataktan kalmışta anlatıyor

Geri