Temel ABD de (+18)

ergon

New member
Reaction score
0
Temel ABD ye gider.Birkaç gün gezer,hep duyduğu telekızları merak eder.Sokaklara dalar ve bir tane mini
etekli oldukça sexi birini bulur.Yaklaşır kem küm söze girer.Kadın derki:''Bak benim bir prensibim var''
Temel''Her şart kabul''der.Kadın her iki bacağını göterir.İlginç olan iki ayağında dizlerinin çok üzerinde dövmeler vardır.
Sağda Reagan resmi,solda ise Gorbocov...Bunlardan birini tanımayan biriyle asla yatmam.
Temel çok istemekte ama resimlerden hiç biri tanıdık gelmez.Tabi yavruyu kaçırmamak için bilmeside gerek...
Dizlerinin üzerine çöker iyice yaklaşır inceler.Sonra derki''Valla sağdakinide soldakinide tanımadım ama aha şu ortadaki
bizim Ahmet Kaya ''der:durdurun

hımm Güzell Ahmet kaya ya da hergün .....yemek yakışır
kusura bakma ama dostum amele ve İnşaatçı fıkrası bunlar.
Vatan haini Şerefsizz iblis ahmet in ismini bile görmek midemi bulandırıyor.

dostum öyle diyorsunda Ahmet Kaya hakkında söylenenler kesin gerçekler değil..yok dağa çıkmış yok teröristmiş bilmem ne.. bana saçma geliyor

Çoluk çocuğa laf yetiştirecek deyilim ama
daha nice sözleri var şu an aklımda deyiller 2 tanesini yazıyım.
Türk askerine gebermiş yatıyor Memoş diyen karaktersiz adama
Halkımızın bağımsızlığı ve yepyeni Kürdistanın temelleri için.....
diyen iblis adama ancak
TÜRK askerinin ...........nı yemek düşer.
Onu dinleyip prim yaptıranda ancak onun kadar şuçludur.
Vallahi apoyu ÖZLEDİK DİYEN BU VİDEOSUNU BİKERE İZLE ONUN NE OLDUĞUNU ÖĞRENİRSİN.
http://www.youtube.com/watch?v=Xz3SD-ffBjE
[VIDEO]Xz3SD-ffBjE[/VIDEO]

BUYRUN SİZE BİRDE ABDULLAH ÖCALANIN EMNİYETTEKİ İFADE TUTANAĞINI GÖSTEREYİM
BUNADA İNANAMAZSANIZ ARTIK TAMAMEN KÖRSÜNÜZ DEMEKTİR.

çoluk çocuğuz,gözümüz kör vs.. ama bende en az senin kadar Türk'üm bilmiyordum öğrendim sayende sağolasın ne diyim başka :D

hımm Güzell Ahmet kaya ya da hergün .....yemek yakışır
kusura bakma ama dostum amele ve İnşaatçı fıkrası bunlar.
Vatan haini Şerefsizz iblis ahmet in ismini bile görmek midemi bulandırıyor.

kardeşim ağzıma sağlık :hhmensigara::hhmensigara::hhmensigara:

'' VATAN SEVGİSİ O NA HİZMETLE ÖLÇÜLÜR! '' ATATÜRK.
Bu söz yeterli sanırım........

Bu kadar emek,bu kadar okuma,bu kadar yorum,bu kadar teşekkür?!.....Dahada gelmem artıkın bu foruma

Şimdi adamı çleden çkrmasan...Bir bu fıkra o adama hakaret içindi.Çünkü o na a.cık ağız derlerdi.iki kimse aşağılık komlexini burda kusmasın.Espri yapmak için zeki,anlamak içinse çok zeki olmak gerek...Vatan tembelllerin değil çalışan dürüst çalışanlarındır

Şimdi adamı çleden çkrmasan...Bir bu fıkra o adama hakaret içindi.Çünkü o na a.cık ağız derlerdi.iki kimse aşağılık komlexini burda kusmasın.Espri yapmak için zeki,anlamak içinse çok zeki olmak gerek...Vatan tembelllerin değil çalışan dürüst çalışanlarındır
Yaa ....Çileden çıksan ne olacak ki?
Kiminle dans ettiğine dikkat et.Sonra pişmanlık duyarsın.
Ayrıca Daha çok ufak olduğun belli.Belkide akıl yaşın küçüktür onu bilemem ama
Senin espiri anlayışında bu kadar işte...

Geri