Telekomdan inbarname aldım!!! arkadaşlar bi bakın lütfen!

LordOfDestructi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dun elime gecti telekomdan bi ihbarname geldi

illegal yollardan mp3 indirdiğiniz ve yasadışı paylaşım programları ile internet üzerinden paylaştığınız ...... ...... tarihleri ve saatlerinde yapılan araştırmada tespit edilmiştir........v.s.......v.s.........v.s.........v.s.......... bu belgeyi imzaladığınızda bir daha indirmeyeceginizi garanti etmiş oluyorsunuz şayet tekrarında hakkınızda ......v.s. .....v.s. .... maddelerince yasal işlem başlatılacaktır.:saskin:saskin:saskin

arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz telefon ve adsl aboneliği şirket üzerine acaba nedeni bumu yoksa gece gunduz acık olan pc de emule açık ve upload&download tavan yapmış bu yüzdenmi benle yakından ilgilenecekler :saskin sizler daha iyi bilirsiniz ben yabancıyım bu işlere daha ilk defa başıma gelio allah rızası için biriniz bi akıl versin kafayı yiycem:vur

Sanırım şirketten Dolayı Oldu Aman Indirme Ordan Basına Bela Olurlar Söleyim

saol tavsiyen için teşekkür ederim.
zate pc yi temizliyorum şimdi hdd birini sokcem ne olur ne olmaz ama nette o kadar araştırdım bi ceza alan yada benzeri başına gelen rastlamadım yada bi haber.

saol tavsiyen için teşekkür ederim.
zate pc yi temizliyorum şimdi hdd birini sokcem ne olur ne olmaz ama nette o kadar araştırdım bi ceza alan yada benzeri başına gelen rastlamadım yada bi haber.

GERÇEKTEN BENDE HİÇ DUYMADIM AMA ŞİRKET YÜZÜNDEN BÜYÜK İHTİMALLE NE OLUR NEOLMAZ SEN YİNE DİKKAT ET TEMİZLEMEN İYİ OLMUS FAZLADA TELAŞ YAP SONUÇTA TESEN DEİL YAKLASIK 10 MİLYON KULLANICI VARDIR EMİNİM :)

Ne yapman gerek kısaca ;

Bu tür ilegal içerik indirmeyecek ve karşı tarafa yüklemeyeceksin senin ıp'in şu anda kısacası kara
listeye alınmış izleniyor yani daha dikkatli olursun ve de senden başka kişilere sistemini kullandırmazsın
veya kablosuz ağ kullanıyorsan şayet ağını kimseye paylaştırmazsın olur biter.

Not : Bir de hardiski silmen temizlemen hiç bir şeyi değiştirmez modemin log kayıtlarında
yani telekomda hangi veriyi hangi günde , saatte , dakikada , saniyede indirdiğin her şey kayıtlı bilgine
Bilgisayarında bulunup bulunmaması çok fazla bir şey değiştirmiyor.

çok saol Newwave arkadaşım allah senden razı olsun söylediklerini anladım açık ve net olarak diosunki sakın bişi indirme...

ben hala akıl erdiremıorum bi sürü arkadaş var ben gibi pc gece gunduz acık download ve upload miktarı aylık 40 gb ı gecen arkadaşlar var onlar ben bildim bileli çekiolar gece gündüz demeden p2p emule torrent her şeyleri mevcut neden beenn

birde bişi daha sorcam benim pc de programlarda var(photoshop ses ve resim editörleri v.s.) kurulu ama lisanssız(kırık) onlardan dolayıda sakata gelirmiyimki ne var ne yok silsemmi hepsini?

Öncedende yaklasık 40 kişiye bu yüzden haklarında işlem yapılmıstı bi ara.
İlk sen deilsin yani bu bi nevi piyango kime vurursa

Ne demek bişi olmaz bu yüzden 5-6 yıl hapis cezası alanlar var. İbreti alem olsun diye bir kaç kişinin canını yakıyorlar. Sen bir uyarıyla yırttığına şükret.

ne demişler bilmiosan sor bir bilene vardır bi bildiği elbet. neyseki internet var sizler varsınız saolun varolun arkadaşlar eksik olmayın. ben kendimi sağlama alıyım hemen ne olur ne olmaz:D

Bir ara İnterneti Paylaşmak yasaklanmıştı. Bununla ilgili bir duyuru ADSL faturası ile birlikte geliyordu. Bu yasağı ihlal edenler hakkında yasal işlem başlatılacagı vs. yazıyordu. :) Düşünüyorum da bu yasağı dikkate almış herhangi bir pro internet kullanıcısı var mı :D

interneti kullanmamak lazım!!!!!!!!!!!!!!!! Allah aşkına söyleyin. Devlet kuruluşları dahil bilgisayardaki programları tamamen legal olan kaç kişi vardır. İnsanlara, interneti kaçak işlerde kullanıyorsun diye ceza verseler, interneti kim alır!!!!! Ballı paradan telekom vazgeçebilir mi? Göstermelik bir kaç kişiyi yakarlar. Çark döner gider. kaderde varsa sıkıntı, çekilir. Yoksa bu düzen böyle gider........

Geri