Telekom ADSL Tuzağı mı Kurdu ???

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar, az önce telekomu aradım, bu kampanya ISS yani servis sağlayıcılarla alakalı bişeymiş (superonline, doruknet vs. gibi) yani mevcut abonelere indirim falan yokmuş. İnanmayan varsa arayabilir. Numarası; 444 0 375

Türk Telekom, Türkiye’de ADSL tarifelerinde yaptığı yeni düzenlemelerle toptan ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 55’e varan indirimler yaparak, internet servis sağlayıcılarının (ISS) müşterilerine daha uygun fiyatlarla hizmet vermesine olanak tanıyacak.

Hedefleri doğrultusunda çeşitli düzenlemeleri hayata geçiren Türk Telekom’un yeni indirimleri ise internet servis sağlayıcılarının müşterilerine uygun fiyatlı hizmet vermesini sağlayacak.

Ya, emin olmak için az önce bi daha aradım, yine aynı şey söylendi, tam bi saçmalık ya, nasıl da kandırıyorlar milleti :mad:

evet Aradım Gercektende aradakşımız doğru sölüyor Pes artık

Arkadaşlar, hepimiz telekomu arayalım, şikayetimizi bildirelim, bu kaçıncı ya, nedense hiçbi kampanyadan adam akıllı faydanalamıyoruz, yıllardır adsl abonesiyim, ne zaman abonelik yeniledim, bikaç ay sonra bu dalavereler meydana çıktı. Ya Sabır !

Arkadaşlar bu konu çok ciddi bi konu, ortada müthiş bi aldatmaca var. Neden bu kadar tepkisiz kaldığınızı anlamış değilim.

edit

irfanfatih' Alıntı:
Arkadaşlar, hepimiz telekomu arayalım, şikayetimizi bildirelim, bu kaçıncı ya, nedense hiçbi kampanyadan adam akıllı faydanalamıyoruz, yıllardır adsl abonesiyim, ne zaman abonelik yeniledim, bikaç ay sonra bu dalavereler meydana çıktı. Ya Sabır !

Arkadaşlar bu konu çok ciddi bi konu, ortada müthiş bi aldatmaca var. Neden bu kadar tepkisiz kaldığınızı anlamış değilim.

edit

yapalım ne yapılması gerekiyorsa...

Hocam en azından telekomu arayıp sorabiliriz, tepkimizi dile getirebiliriz, nasıl olsa rahatsız olacaklardır, mutlaka bişeyler yaparlar.

edit edit editttt ediitt

Geri