Telefonunuzun Başlangıç Animasyonunu Değiştirin (HACKLI TELLER)

gokberkgs

New member
Reaction score
0
Telefonunuzun Başlangıç Animasyonunu Değiştirin

Nokia telefonlardaki Nokia yazısı ve iki elin birleşmesi şeklindeki başlangıç görüntüsünü değiştirebilmeniz için yöntemi izleyin:

Başlangıç animasyonunu nasıl değiştirebileceğiz burada!

Bunun için tabii ki her zaman olduğu gibi önce sistem hack konusunu yapmanız gerekiyor. Sistem hacki daha önce yapmamış olanlar tıklasın:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=473333

- HelloCarbide ile sistem dosyalarını açın (sistem dosyalarını görüntüleyebilmek için)

- Dosya yöneticisi programı ile Z:\resource\apps dizinine gidin.

- startup.mbm, startup.mif ve yükleme diline göre rsc dosyasını (*.r01 = ingilizce, *.r03 = almanca, vs.) kopyalayın ve C:\resource\apps dizinine yapıştırın.

- türkçe için dil numarası *.r14

-Şimdi C:\resource\apps dizininde startup.rXX dosyası üzerinde '8' e basın. Şimdi hex görüntüleyici ile dosyanın hex moduna geçtik.

- 000050 değerinin olduğu yere inin(bu dosya startup.r03 içinde 000050 dir . Diğer resource dosyaları farklılık gösterebilir. Bazılarında bu 51 de olabiliyor. Sadece path içinde nerede olduğunuza emin olun.)

startupekransi8.jpg

- '5A' olan hex değerini '43' olarak değiştirin oradaki değer 'Z' '5a', dır, zaten 5a yı 43 yaptığınızda oradaki z c olarak değişir

- Dosyayı kaydettikten sonra, aygıt başlangıçta Startup.mbm için C:\resource\apps a bakacaktır ve onu kullanacaktır!

- O yüzden modifiye ettiğiniz startup.mbm dosyasını oraya kopyalayın.

Size bazı seçmece mbm ler buldum umarım beğenirsiniz :hhcool

vistann8nj2.gif

startup vista.zip

yeninokiastartue9.gif

Nokia_startup.zip

52117318is5.gif

designed_for_s60_240x320.zip

sigarayt7.gif

sigara.startup_240x320.rar

313ozms.gif

startup super man.rar

88927392jw6.gif

system startup.rar

2w2qy2r.gif

startup vista.zip

YORUMLARINIZ DOĞRULTUSUNDA DAHA DEĞİŞİK KONULARA DA DEĞİNİCEM

Haha :D Sigaralı olan süpermiş .

bi çok resim ölmüş arkadaşım tekrar bak istersen;)

eline saglık

ben nası yapıcagımı anlamadm ya daha kestrme yolu yok mu bu işin direk indirip tele atsam olmaz mı ya :D

telefonum bozlumasaydı mannak olmuş saol ne kadar teşekkr etsem coştum sigara süper :))))))

N series tellerde denemeyin en ufak bir hatanız 30 tl nızın gitmesine sebeb olabilir...

hacı eline sağlık bende çin malı 880 saphire var tema falan atamıyorum bana ne önerirsin? tabiki telefondan kurtulmanın dışınde:) cevabını özelime atarsa çok sevinirim

Geri