Telefonlar için Filmler ve Videolar" Hepsi Buradan.. ( Sürekli Güncelleniyor )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MuH4mm3T' Alıntı:
yanlış yere açmadım bunlar telefon klipleri

Soradan düştü jeton :) Dedim bide modsun yapmaz öle şey ama ;)

Eline sağlık MuH4mm3T..hafıza kartımı değiştirmem gerekiyor.64 MB'ın 56 mb dolu .Telefonda yer kalmadı :(

ya üstad bunlar çok büyük yaw.şunları ilk önce .rm uzantılı yapıp ondan sonra 3gp yapsaydın daha az yer kaplamazmıydı.saol uğraşmışsın ama ben de kızılötesi kablo oludğu için 4.30'u geçtikten sonra yollamıyo benim tel.ebide bende 3650 war belki o yüzdende olabilir.ama paylaştığın için yine de saol

saol arkadaş güzel seyler ellerine sağlık

mendo68' Alıntı:
ya üstad bunlar çok büyük yaw.şunları ilk önce .rm uzantılı yapıp ondan sonra 3gp yapsaydın daha az yer kaplamazmıydı.saol uğraşmışsın ama ben de kızılötesi kablo oludğu için 4.30'u geçtikten sonra yollamıyo benim tel.ebide bende 3650 war belki o yüzdende olabilir.ama paylaştığın için yine de saol
neden yollamıyor sebebini söleyim
mesajlara gir seçenekle/ayarlar/diğer/orda telefon hafızasından hafıza kartına çevir istedğin büyüklükteki şeyleri yollar

MuH4mm3T' Alıntı:
neden yollamıyor sebebini söleyim
mesajlara gir seçenekle/ayarlar/diğer/orda telefon hafızasından hafıza kartına çevir istedğin büyüklükteki şeyleri yollar
yok be aga ondan diil.o kadar da salak diilim heralde.bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum.yani bende bilirim.sorun başka bişeyden.belki benim tel.den belkide kızılötesi kablodan.yani sorun msjların tel.hafızası olması falan diil.zaten bende mmc kart yapıyom.ayıptır söylemesi 128 mb mmc kart war.herşeyimi mmc yapıyom yani

mendo68' Alıntı:
yok be aga ondan diil.o kadar da salak diilim heralde.bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum.yani bende bilirim.sorun başka bişeyden.belki benim tel.den belkide kızılötesi kablodan.yani sorun msjların tel.hafızası olması falan diil.zaten bende mmc kart yapıyom.ayıptır söylemesi 128 mb mmc kart war.herşeyimi mmc yapıyom yani
128mb bişeymi bende 512mb var :D
sana fark attım

MuH4mm3T' Alıntı:
128mb bişeymi bende 512mb var :D
sana fark attım
MuH4mm3T senin tel.ne?benim 3650 war.128 mb'den sonra tel.sapıtıyo.bende 128 mb war ama benim tel.e millet hayranlıkla bakıyo ben sna o kadar diyiim.istiyosan gel kapıştıralım tel.leri:Dşaka bi yana ama harbiden biliyomusun benim sorunun ne olduğunu?format at deme atamam.milyonlarca şey war içinde.başka bi bildiğin bi yol war mı kardeşim

sorunlu bu açılmıyoo........teşekkürler

bal gibim açılyo da indirmiycem kim izler

onun yerine zevk düşkününü koysan daha çok ilgi duyardı :)

saol qanqa walla isledim ama tele atim bari ;) lasım olr hosuma gitti film..

full filimler

ewt arkadaşlar filimleri indirirken sağtuşa basıp farklı kaydet yapalım lütfen
çalıştırmak için telefonda smartmovie olmak zorunda..
START​
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri