V3 olan uyduran kimsenin olduğu SMS.
0 dolu sen sadece, senin sms saklamaz, sen de okuyabilirsin, veya, herkesin önünde yaz smsi, ama sen, sadece anla mesajı birisisin! !
SmsFake, şifrele mesajını senin belirttiğin mektuplarla mektupları, ve sen, sadece anla (Bütün Nokia Series60 için telefon et)i birisisin, öyle mi, o, senin istenmeyen gözlerden mobil uzanınca? ! Sen şimdiye kadar, gerçekten senin ihtiyacın, yeni gelen sms okuduğu olduğu karşılaştın mı, ama insanlar, senin etrafındadır? ! Sen şimdiye kadar, senin, sms ihtiyaç duy yazdığın karşılaştın mı, ama senin etrafında insanlar ol uygun, senin neyi yazıyor olduğun görecekti? !
SmsFakeyle kolay ve basit, program kullandı, senin, bütün o problemler için ol bir ipucun var. Sadece, için, senin sms saklayan seç bir metotu, ekle yollayıcıları, liste yöneltti, ve o zaman senin sms izlenecekti, ve saklanacaktı, o, senin mobil uzanınca. Ortak farklı orijinal olanlardan mektuplar sadece, ve senin mesajın vardığı zaman veya senin, her mektubun, son dereceye kadar senin benzettiğin döndürüldüğü yaz bir mesajı n zaman o zaman sen sadece senin neyi okuyor olduğun anlayabilen veya yazıyorabilen birisi, sende gelirsin, yazıyorsun, ve, senin kendi lisan okuyorsun!
Örneğin:
Eğer sen, 'L'a tayin et 'M'i n, ve, 'Y'a tayin et 'F'i n, ve, 'U'inki, o zaman "Ben, seni severim"in, herkesin önünde gözük "Ben, için hareket ettiririm"de olduğu cümle, ve senin mesaj, alıcıda gözükecek, telefon et "Ben, seni severim"e. Sen, gör mektuplarının, şifrelenen mektuplara değiştiriyor olduğu, sen yazarken, ve senin, yolla mesajı orijinal olanı n zaman, o şifrelenen yollan değil! ! ! Cevirecek varsa şimdiden teşekür ederim olan bu ingilizcesi vala ceviri yapamadım bunu tra tayin et 'R'i n
TR CEWİRİSİ