Telefoncularin Attiği Formattan Daha Güvenli Format Atma

ne formatmış beee kavga gürültü gidiyo iimi format = * 3 yes ve kapama tuşu
bunu benim 6 yaşındaki yeğende yapıyo artık başka konu açın arkadaşlar....

pccopat' Alıntı:
zaten tek format yolu bu garantilisi yada garantisizi yok önce bil sonra konuş hem sen telefoncumusun telefoncu millete ne yaptığını anlatırsa adam nasıl para kazanacak bunu herkes bilir ben çok defa verdim öyle bomba bi olaymış gibi koyma ortaya
+1

( not: sanki telefoncular başka şekilde atıyoo :victory )

Yanİ * 3 Yes TuŞlarini Kullanicaz Öyle Mİ? Çok Saol

Arkdaslar burda amac paylasmak dıılmı ozaman herkes bıldıgını paylasacak cogumuz netten mp3 ındırırken sanatcıları dusunuyor muyuz ozmn bır format atmayı paylasırken telefoncuları duunecegımızı sanmıyorum dıger format atma seklı de soyle

Telefonunuza virus bulastiginda yada symbian sistemine bi zarar verdiyseniz
*#7370# tuslarina basarak telefonunuza format atabilirsiniz. Bu durumda telefonunuz telefoncudan aldiginiz hale donecektir. Ve format hafiza kartiniza zarar vermez. Ancak kurulu programlarin calismasinda sorunlar cikabilir. Pc mantigiyla dusunurseniz programi uninstall etmeden windowsu silerseniz yeniden yuklediginizde windows dizinine dosya attigi icin ve onlarda silinmis olacagi icin calismayabilir. Ayni yoldan hareketle karttaki bazi kurulu programlar calismayabilir. Burda gerekli system\app klasorundeki dosyalarin silinmesi sebep olabiliyor. Bu tarifteki soft format.
Bunun disinda
*#7380# daha koklu bi format atabilirsiniz.

SAYGILAR..

kral16' Alıntı:
ellerine sağlık.ben bi şey sorcam.benim telefon hep hata vermeye başladı bi de bluetooth açılmıyo bunun nedeni ne olabilir
versiyon atılması lazım

peki bu format simlock u da kaldırıyormu aceba

5300 var bende *3 yes yapıyom olmuyo *#7370-80# yağıyom hiç bi olmuyo

Nokia 6600 Telefon için tam telefon formatı çekme

6600 telefonunuzda sorunlar var ve düzeltemiyorsanız hafızayı yeni baştan tazelemek istiyorsanız işte size tam telefon formatı çekme yöntemi.

Yapmanız gerekenler sırasıyla aşağıdaki gibidir. Tüm adımlara uymanız tavsiye edilir.

1.) Telefonunuzun şarjının tam olduğuna emin olunuz.
2.) Kişisel ve diğer önemli dosyalarınızı, varsa hafıza kartına(memory card) yükleyiniz.
3.) 6600 ınızı kapatınız.
4.) Aşağıda belirtilen 3 tuşa birlikte basınız ve bekleyiniz.

-Yeşil arama tuşu
-Yıldız tuşu (*)
-Üç Tuşu (3)

Not:Ekranda formatting yazısını görmeden bu 3 tuştan elinizi çekmeyiniz.Bu yazıyı gördükten sonra 5 numaralı işlemi uygulayınız

5.) Ardından açma/kapama düğmesine basınız.

Önemli Not: Bu işlemi yapmadan önce kesinlikle bilgilerinizi yedeklemeyi yani 2 numaralı başlığı yapmayı unutmayınız

Arkadaşlar eger zahmet olmazsa bende Nokia 6233 var. Ve "Dosya sistemi meşkul" hafıza yeterli değil gibi sapıtık hatalar vermeye başladı.Virüs bulastıgını sölediler ve ben webde hiçbir program yada bir kısa yol bulamadım.:vur kafayı yemek üzereyim :vur Şimdiden yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER...
Nokia 6600 Telefon için tam telefon formatı çekme

6600 telefonunuzda sorunlar var ve düzeltemiyorsanız hafızayı yeni baştan tazelemek istiyorsanız işte size tam telefon formatı çekme yöntemi.

Yapmanız gerekenler sırasıyla aşağıdaki gibidir. Tüm adımlara uymanız tavsiye edilir.

1.) Telefonunuzun şarjının tam olduğuna emin olunuz.
2.) Kişisel ve diğer önemli dosyalarınızı, varsa hafıza kartına(memory card) yükleyiniz.
3.) 6600 ınızı kapatınız.
4.) Aşağıda belirtilen 3 tuşa birlikte basınız ve bekleyiniz.

-Yeşil arama tuşu
-Yıldız tuşu (*)
-Üç Tuşu (3)

Not:Ekranda formatting yazısını görmeden bu 3 tuştan elinizi çekmeyiniz.Bu yazıyı gördükten sonra 5 numaralı işlemi uygulayınız

5.) Ardından açma/kapama düğmesine basınız.

Önemli Not: Bu işlemi yapmadan önce kesinlikle bilgilerinizi yedeklemeyi yani 2 numaralı başlığı yapmayı unutmayınız

bildiğim kadarıyla N serisi için geçersiz bir format yöntemi

kardeş eline sağlık bilmeyenler öğrenmiş oldu adam yazmış oraya bişeyler nie hemen saldırıya geçiosunuz ztn başka yokki dei hm nası yok bi dolu var

*+3+yes yazmıssın n 73 var bende 4 tusa basılacak demişsin + telefonu eline alda böyle bir tus varmı bi bak

bide bunların hangi modeller için olduğunu yazsanızz n serisi içinde oluyormu söylesenizde bakmasakk hiç

Geri