Telefoncularin Attiği Formattan Daha Güvenli Format Atma

issiz

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim söyleyeceğim yol telefoncuların yönteminden kesinlikle daha güvenli...dinleyin...

telefonunuz kapalı konumda iken ... * + 3 + yes tuslarına basılı tutarak, telefonunuzun
açma tuslarına basın ( yani 4 tus aynı anda basılı olmus olmalı açılırken), ekranda "Formatting" yazısı çıkacak ve tamamen sistemi silecektir...telefonunu açtığında herşey ilk aldığın hale geri öner...saygılar..

HADİ KOLAY GELSİN :sigara:

TEŞEKKÜR MESAJLARINI UNUTMAYALIM...

Ben en garantili yolu söyledim arkadaşım...

zaten tek format yolu bu garantilisi yada garantisizi yok önce bil sonra konuş hem sen telefoncumusun telefoncu millete ne yaptığını anlatırsa adam nasıl para kazanacak bunu herkes bilir ben çok defa verdim öyle bomba bi olaymış gibi koyma ortaya

kardeş saol ben bilmiyodum yeni öğrendim

başka format tabiki var ama niye söyledin dediniz o arkadasa bende sölemicem o yuzden *# li bişeyler başı böyle yani

ellerine sağlık.ben bi şey sorcam.benim telefon hep hata vermeye başladı bi de bluetooth açılmıyo bunun nedeni ne olabilir

tam olarak bilmiyorum ama virüs olabilir kardeş

Bluetooth entegresi bozuktur ondan açılmıyordur; )

Peki 3650 ye nasıl format atılır bilen varmı?Bu yöntem benim 3650 de işe yaramıyor.

kardeşim yanlış anlama ama ben telefoncuyum zaten istersen senin bu verdiğin bilgiyi izninle tamamlamak istiyorum bu format yöntemi her telefonda çalışmaz (7610,6600,6670,sx1 v.b.)

1.Telefonda hafıza kartını ve sim kartını çıkartın
2.Telefonun şarjının tam dolu olduğundan emin olun yoksa telefona format atrken yarıda kesilirse telefon susar bidaha da bir ALLAH'ın kulu toparlayamaz

bunları göz önünde bulurdurursanız sevinirim arkadaşlar teşekkür ederim.. :eek:ut:

Nokia Telefonlar Icin En Iyi Format Atma Yontemi *#7370# Dir Fabrika Cikisina Doner Programlar Telefon Hafizasi Komple Fabrika Cikisina Doner

olmuyor kardeşim ya 6230 var nasıl format atarım ben bu alete...lütfen yardım

Peki Formattan Sonra Tekrar Programlari Tekrar Yüklemekmi Gerekiyor

yüxexes77' Alıntı:
kardeşim yanlış anlama ama ben telefoncuyum zaten istersen senin bu verdiğin bilgiyi izninle tamamlamak istiyorum bu format yöntemi her telefonda çalışmaz (7610,6600,6670,sx1 v.b.)

1.Telefonda hafıza kartını ve sim kartını çıkartın
2.Telefonun şarjının tam dolu olduğundan emin olun yoksa telefona format atrken yarıda kesilirse telefon susar bidaha da bir ALLAH'ın kulu toparlayamaz

bunları göz önünde bulurdurursanız sevinirim arkadaşlar teşekkür ederim.. :eek:ut:

aynen katılıyorum

bu konuyu ayrıntısıyla vermiştik ama tekrar verelim

Symbian telefonlara format atmak

--------------------------------------------------------------------------------

Symbianlı telefonlarda "soft format" ve "hard format" olmak üzere 2 çeşit format vardır.

Soft Format eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz.

Soft format: Fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları... Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakikkadır.

Hard Format: Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz'

NOKIA TELEFONU SAFE MODDA AÇMAK

Kalem tuşuna basılı turtarak telefonun açma butonuna basın ve telefon açılana kadar o şekilde basılı tutun.Telefon açıldıgında elinizi kalem tusundan çekin. Bu sayede sadece telefonun çalışması için gerekli minumum dosyalar yüklenecektir.Bazen oluşan telefonu formatlayamama sorunu bu şekilde çözülebiliyor.

teşekkür ederim arkadaşımda bende aynı şekilde attım ve telefonum ilk günkü haline dönmüyor ve şu cepten tv yi kumanda etme programını atmıştım telime ve o silinmiyor uygulama yöneticisindende kaldırılmıyor ne yapabilirim

proğram virüslü olabilir ondandır

issiz' Alıntı:
Ben en garantili yolu söyledim arkadaşım...
kardeş sen bu işi bildiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun

çok bilmiş telefoncunun kullandığı yöntem neymiş bunu bi açıkla önce ve çoğu telefoncunun kullandığı yöntem senin bahsettiğin yöntemdir.bu da kar etmesse flaş atarsın bilip bilmeden ahkam kesmeyin

ncnern' Alıntı:
başka format tabiki var ama niye söyledin dediniz o arkadasa bende sölemicem o yuzden *# li bişeyler başı böyle yani

*#3370# yaptıgın zaman soft fortmat atmış olursun. Başka Yöntemler ile yapılan format ise version güncelleme ile yapılan formatlardır. bunun detayı uzun sürer sağlıcakla kalın...:sigara:

ya ben 6600'a başlat menüsünü ekledim sonra telefon otomatik kilitlendi bi daha giremiyorum hiçbi yere format atmam lazım 6600'a nasıl format atılacak lütfen yardınmlarınızı bekliyorum bana kesin bilgi lazım.

Geri