tel hattından...internet

sir_erd

New member
Reaction score
0
arkadaşlar abes bi soru ama...adsl im kesildi..direkt telefon hattından nete nasıl bağlanırım..yapıyodum bi zamanlar ama unuttum yardımcı olursanız sevinirim

arkadasım telefon numarası yerine 146 yaz tamamdır kullanıcı adı parola yerını bos bırak ok

umarım biLgiLer işine yarar

TTnet 146 Erişim Telefon Tarifesi

Kullanıcılara küresel Internet erişim olanağı sağlayan TTnet, abonelik gerektirmeden ülke çapında her yerden dial-up olarak 146 erişim numarasını çevirerek TTnet şebekesine erişim olanağını hizmete vermiştir.
KULLANICI KIMLİĞİ ( USERNAME ) ve SIFRE ( PASSWORD ) kullanmadan internet'e erişim için 146 özel servis numarası aranmalıdır.
Kullanıcının bilgisayarında yapması gereken tek setup DNS IP numaralarını,

Primary DNS :
212.156.4.4,
Secondary DNS : 212.156.4.20 şeklinde değiştirmektir.
146 özel servis numarasının ücretlendirmesi lokal telefon ücretlendirmesi gibidir.

Ücret ile ilgili ayrıntılar aşağıdadır.(indirim saaatleri yukarıdaki tablodaki gibidir)
Kontör Atış Periyodu (sn)
1 Kontör Bedeli: 27.500,- TL

NORMAL

60 sn

1. İNDİRİM

85.7 sn

2. İNDİRİM

100 sn

Bir Saatlik Bağlantı Halinde

NORMAL ATIŞ PERİYODU İÇİN 60 Kontör x 27.500 = 1.650.000 TL
1. İNDİRİMLİ ATIŞ PERİYODU İÇİN 42 Kontör x 27.500 = 1.155.000 TL
2. İNDİRİMLİ ATIŞ PERİYODU İÇİN 36 Kontör x 27.500 = 990.000,- TL

senk yu veriy maç arkadaşlar....:clap

iyi de ben bu ayarları neye yapcam..yollar nası olcakki

başlata tıkla baglana tum baglantıları gostere tıkla yeni baglantı olustura tıkla ileri de internete baglan de baglantımı ben ayarlayayım de cevirmeli ag modemimi kullanarak baglan de iss adı cıkar oraya rastgele bişiler yaz telefon numarasına 146 yaz kullanıcı adı parola bos bırak gerekmez baglantının kısayolunu masaustume ekle de zaman kaybetme is tamamdır bide telefon kablosunu bilgisayara takmayı unutma kib:D

Geri