Tekrardan sizlerleyiz

geçmiş olsun, peki sitenin yedeği yokmuydu? yedeği olsa bi kayıp olmazdı bari ama hergün yüzlerce konu açılıyo kayıp çabuk kapatılır :goz:

geçmiş olsun
tekrardan hackhelli açık görmek çok güzel
özverili çalışmalarınız için teşekkürler

hh olmayınca insanın sanki bir yanı boş kalıyo tekrar kavuşmak çok güzel ayrıca geçmiş olsun

içimi ferahlattın dark abey vallaha kalbime iniyordu hh sız kalmak gecen 3 gün işkence gibiydi arkadasın gereksiz bir forumu var oraya takılmak zorunda kaldım

bora abi yapmayın bida böle şeler yaa bunalıma girdim zaten çok kötüüm bide gircek adam gibi bi site olmadımı daha fena oluyorum uykusuz geçen 3 günde dx-ball oynamaktan bıktım :D

kayıplara üsüldüm umarım en kısa samanda telafi edilir ama hh in geri gelmesi cidden çok rahatlattı

inşallah bir daha böle bir sorunla karşılaşmayız...hackhell in geri gelmesi içimi rahatlattı herkes gibi..

3 günden beri nere hangi siteye gireceğimi bilmiyom sadece msn açtım.ama hh nin açılması güzel oldu içim rahatladı.kayıpların için üzüldüm.herkesin emeğine sağlık.teşekkürler dark.

hackhell sen bizim herşeyimizsin!! hh geri geldi yaa o bize yeter videolar bilmem neler geri yüklernir merak etmeyin

gecmiş olsun hepimize tekrar burda olmak guzel emegi gecen herkese tesekkurler

evet ya iy ki kısa zamanda sorunu hallettiniz önceki günler gece hiç girilemiyodu şimdi maaşaallah tıkır tıkır ee bizim siteye de bu yakışır.helal tam yol ileri

geçmiş olsun umarım tekrar böyle sorunlar yaşanmaz

hackhell e geçmiş olsun
benim açılış sayfam hackhell explorer i tıklıyorum sayfa açılmıyorsa bilgisayarıda kapatıyorum..
cumartesi bi ara açıldı mesaj yazdım ama gönderemedim..
fıkralar gitmiş önemi yok herkes bi fıkra yazar şimdi hiçdeğilse verildi diyip kapatılmaz :=))))))))))

Sıteye bıkac gunluk bı ara vermek sorun degılde.. Daha Çok --> Verilerin kaybolması cok uzdu benı...
Hayırlısı olsun ne diyelim..

tamamen kapandı sandımdı ya hackhelli kim durdurdu acaba diye merak edidoum hele şükür acıldı buda ii

:biggrin ÇOK ŞÜKÜR YAWWW

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN HOŞGELDİN HACKHELL HOŞGELDİN:biggrin

Verilerin kaybolması kötü olmuş :S
geçmiş olsun =(

Geri