Tekrardan sizlerleyiz

KaRma' Alıntı:
3 gün 3 yıL gibi geLdi =) KayıpLar üzücü oLsada HH'in Geri Dönmesi sevindirici..

dai ne yılı asır yaf!

demek ki neymiş! hh harici bişeyle daha uğraşmak lazım! neyse... ya nakış fln öreneceğim yada balık fln alacağım eve!

3 gündür googlede amaçsız bir kelime arıyorum! ne aradığımıda bilmiyorum gerçi. sadece googleyi açıp abuk - subuk şeyler yazıp eğlenmeye çalışıyorum ama her saniye aklımda hh =)

Dark_Angel' Alıntı:
Yaklasık 3 gundur web serverımızda bulunan sabıt dısk ın donanım arızası yuzunden sızlerden uzak kaldık. Dısktekı sorun yuzunden suan indir.hackhell.com , izletube.com , rehber.hackhell.com , fikralar.hackhell.com ve video.hackhell.com dosyalarımızı ve databaselerımızı kaybettık. =( kayıp cıdden cok buyuk... Bu elde olmayan aksaklık ve sızlerden ayrı kaldıgımız sure ıcın ozur dılerız. Umarız bır daha bole sorunlar la karsılasmayız. Herkese ıı forumlar.

gerçekten acı bir durum dark geçmiş olsun.
bu paragraftanda webmasterların çıkarması gereken sonuç sık sık external ortamlara yedek almak gerekir.

ayrıca izletube.com için üzülmeye gerek yok birini görevlendirirsen sık sık kod ekleyerek 2 gün içinde eski videoların bir çoğunu geri çekebilirsin.

indir.hackhell.com için sana yardımcı olmaktan zevk duyacağım dark.
(ilk açıldığı zamanlardan kalma databasenin bir kopyasıda bende war. bir arkadaşım vermişti.)

fıkralar ve rehber siteleri için bir yorum yapamayacağım çünkü çalışma sistemini bilmiyorum.

iyi forumlar herkeze

bu arada ben FéRvénTßQY

itirafjı' Alıntı:
bu paragraftanda webmasterların çıkarması gereken sonuç sık sık external ortamlara yedek almak gerekir.

ayrıca izletube.com için üzülmeye gerek yok birini görevlendirirsen sık sık kod ekleyerek 2 gün içinde eski videoların bir çoğunu geri çekebilirsin.

(ilk açıldığı zamanlardan kalma databasenin bir kopyasıda bende war. bir arkadaşım vermişti.)

fıkralar ve rehber siteleri için bir yorum yapamayacağım çünkü çalışma sistemini bilmiyorum.

iyi forumlar herkeze

bu arada ben FéRvénTßQY

St.AnGeR' Alıntı:
06-30-2006, 07:04 AM
hady baqalım shimdi bashqa userlerle yine HH de taqıl.. sen buna layıqsın chünqü..

Muhahahahahahahahahahah.. :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

St.AnGeR' Alıntı:
Muhahahahahahahahahahah.. :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

sende bu kadar zavallısın işte... sadece durumu duyunca geçmiş olsun demek istedim ben. takıldığım falan yok...

takılmadığım msj sayıma bakılarakta anlaşılır zaten.

tabi sen forum sitelerinin nasıl büyük emek ve fedakarlıklarla yürütüldüğünün farkında olmadığından böyle aptal aptal üstünlük gösterileri yapmaya çalışırsın, normal olanda budur zaten çünkü kapasiten bu kadar ; )

2 eli kanda düşmanım olsa bile geçmiş olsun demek bir insanlık vafizesidir. ben kimseyi rakip olarak görmüyorum ve arkadasından ohhh canıma deysin açılmasın daha ei işalla son günleri olur demiyorum...

eğer bunun için beni suçluyorsan canın da taa cehennemin en ücra köşesine ; )

arkadaşlar rahatsızlık verdiysem özür dilerim iyi forumlar!

bu userı dilerseniz banlayabilirsiniz...

geçmiş olsun dar_angel en kısa sürede onlarıda tekrardan görmek isteriz

itirafjı' Alıntı:

iyi forumlar herkeze

bu arada ben FéRvénTßQY

yaw bebe yinemi sen :)
Kapatın siteyi gidiyoz bu veletde geldi:)

itirafjı' Alıntı:
sende bu kadar zavallısın işte... sadece durumu duyunca geçmiş olsun demek istedim ben. takıldığım falan yok...

takılmadığım msj sayıma bakılarakta anlaşılır zaten.

tabi sen forum sitelerinin nasıl büyük emek ve fedakarlıklarla yürütüldüğünün farkında olmadığından böyle aptal aptal üstünlük gösterileri yapmaya çalışırsın, normal olanda budur zaten çünkü kapasiten bu kadar ; )

2 eli kanda düşmanım olsa bile geçmiş olsun demek bir insanlık vafizesidir. ben kimseyi rakip olarak görmüyorum ve arkadasından ohhh canıma deysin açılmasın daha ei işalla son günleri olur demiyorum...

eğer bunun için beni suçluyorsan canın da taa cehennemin en ücra köşesine ; )

arkadaşlar rahatsızlık verdiysem özür dilerim iyi forumlar!

bu userı dilerseniz banlayabilirsiniz...
kaç user aldın? 30-40? :p

inşallah böuyle bişeyi bir daha yaşamayız hepimiz içinde kötü bir durumdu...

neyseKi yine hep beraber evimize girmiş buLunuyoruz..

itirafjı' Alıntı:

iyi forumlar herkeze

bu arada ben FéRvénTßQY

biz yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmayız..
senin samimiyetine nasıL güvenmemizi bekliyorsun anLamıyorum ve senin zavallılıgına yoruyorum

hadi canım can sıKma uza sen bizim çok şükür kimseye ihtiyacımız yoK..

aman birdaha ayrı kalmayalım :=) 2-3 gundur noldu diyip duruyorum görevlilerlede temasımız olmadığı için bilgide alamıyoruz...

bir an banlandım falan zannettim...hadi geçmişler olsun...şu üç gün zehir gibi geçti...
neyse...herkese kolay gelsin...yönetici arkadaşlara da başarılar dilerim...

hele şükür....arkadaşlar tekrardan merhaba herkese...bu hackhell harbiden bağımlılık yapıyor insanda..diğer bütün siteler boş yani........
inşallah birdaha böyle sorunlarla karşılaşmayız...herkese geçmiş olsun........

3günde farkettim ki HH'in benim için sigara bağımlılığından farkı yok, bilgisayarı açtığımda ilk girdiğim siteymiş meğerse, hiç bir şey yapamadım yahu. Maillere baktım, haber okudum eee sonra, kitlendim. Hani bir geyik var ya "bir gün arama motorları çökerse internette naparız" diye, HH olmayınca da bu durum böyle oldu benim için, resmen başlayamadım internette dolaşmaya, bir de dedim ki bakiyim başka adam gibi forum var mı, aman allahım, uzak durun diğerlerinden....

Bora abi bi ara tırstım dedim hackhell'a ne oluyor kayıp büyük olsada aramıza geri dönmeniz sevindirici :D :D :D :D :D

kayıplar için çok üzüldüm ama çalışıp geri getiririz illaki.Keşke yedeklerini alsaydınız daha öncesinden şimdi hemeng eri yuklerdiniz.Ama hiç üzülmeyelim giden geri gelmez diyorlar ya getiricez.

Bi ara kendimden şüphelendim hatta babamdan neti kapattırdı felan diye dusundum sonra arklar soledi boyle boyle diye sonrada kendimden utandım naısl babandan şüphelenirsin diye:D:D

Tekara buyuk geçmiş olsun .Hackhell'e kavusmak güzel:D

hepimize geçmiş olsun.
Tekrar yaşamamak duası ile.

yeniden beraberiz onemli olan da bu zaten

HH sen bizim herseyimizsin cok merak etmistim walla ne oldu diye

İnşallah HDD'lerde düzelecek =)
Allah'tan forum DB'lerine bişey olmamış.
3 kara gün tarih sayfalarında yerini aldı
ama belki bu 3 kara gün 3 aydınlık yıl
hatta 30 aydınlık yılın habercisidir kim bile...

Geri