TeKRaR SeLaM.. KnowN NeDeN BaNLaNDI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnowN

BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
Reaction score
0
SoNuNDa 'EyvaH' DiyeCeĞiM ŞeyLeRe, BaŞıNDa 'EyvaLL
Çoğu Userin AkLına TakıLan Sorudur KnowN'un Neden BaNLaNDI.. ßanLanmayı Ben iStedim. Çünkü HackheLL Gerçekten ßir ßaĞımLıLık. BağımLıLığımdan KurtuLmak iStediğim iÇiN Kendimi KaRMa'ya BanLattım. SizLerde Takdir edersiniz ki ; HackheLL'deki Üst Düzey Yönetimin Bunu Düşünüp Konu Açması SizLere AÇIKLama Yapması gerekti. YapmamaLarının Ardında Vardır ßir ßiLdiKLeri. Yönetimde KimseyeDe dargın Kırgın değiLim Yediğimiz Kaba Tükürecek KadarDa AdiLik Yapamam..

ßırakma SebepLerimize GeLince Hepimizin Ortak Kararı Kent'in Smod oLmasıDır. Kent Hak etmiştir Etmemiştir onu ßiLmem ama ßiz BunLarı Hak etmişiz demekki.

Ben Kimseyi yüz üstü ßırakıp Gitmedim. Kimseye Kırgın Dargın DeğiLim. Siz Siz oLun Sevdiğiniz Yeri Bırakmak Zorunda KaLMayın.. HackheLL'e daha Çok Şey Katın Ki Daha Çok ŞeyLer ALIn. Sömürücü oLmayın..

Şimdi Neden ßöyLe ßir Konu Açtığıma GeLince Dediğim Gibi AçıKLama Yapmakta Bana Düşmüş..

HackheLL'de ßiraz Hatrımız KaLDIYSa Konu aÇIK KaLSın ßeLiRLi BiR Süre..

Unutmayın ; Bir KnowN Gider ßinLercesi GeLir..

HaKKım Varsa HeLaL OLSun SizLerde HeLaL EDin Hakkınızı..

ALLah'a emanet oLun.. İyi ForumLaR..

Konuya fazla omur bicemiyorum ama hadi hayirlisi :smile:

Küfretmedim ßağırmadım Çağırmadım Ömrü Vardır Konunun.. ßen VefasızLık Yapmadım ki HackheLL Bana VefasızLıK Yapsın ;)

Helal olsun hakkımız varsa eger ...

Bende merak ettim açıkcası sevdiğim bi kardeşimsin ama aklım hala karışık yani yazını okudumda kafamda soru işaretleri oluştu.Biraz sitemli gibi geldi...
Ama herşeye rağmen burdasın...

Küfretmedim ßağırmadım Çağırmadım Ömrü Vardır Konunun.. ßen VefasızLık Yapmadım ki HackheLL Bana VefasızLıK Yapsın ;)

Kalbimden gecenle yaptiklariniz cok ayri be haci.. Ben herkesi burda gormeye alismisim.. Bolunmeler oldugu vakit hosuma gitmiyor.

Vefasizlik degilde yonetimin boyle bir aciklama yapmamasina ragmen seninde aciklama yapmadan gitmene ragmen sonrasinda bu olaylarin gelismesi olmuyor iste. Ben bile senin banlandigini taa kimlerden ogrendim ki olay sana gelene kadar kac kisinin agzinda laf degisti.

Ben anlamiyorum haci bu isleri, tam boyle heves ettigim anda degisim hosuma gitmiyor. Nickimin bir anlami olmasa hic duymadiginiz bilmediginiz bir nick yapip ortalarda gezmeyi bile dusundum :smile:

Kent55'in smod olmasi durumunu da baska agizlardan dinleyip degerlendirdim, objektif bakinca da hakettigini gordum haci. Dogruya dogru, bizde yalan yok.

Ama neden ben degil kent sorusunu sorarsanda gecmisten cevaplar vereyim.

Bizim kady miz vardi, theozy miz, chamfer imiz.. Hicbiri yok be usta..

Kent' in smod olma sebepleri sizden daha çok emeği geçmiş olması değil, online süresinin bunu gerektirdiğiydi. Hackhelle emeğiniz yabana atılır cinsten değil, ama yıldızınızın siyah olarak kalması bu sitenin de size değer vermediği anlamına gelmezdi. Hoşgeldin tekrar. Mutlu oldum seni gördüğüme.

forumda elinde süpürgeyle dolasan tek adam delikanli cikislarin bir farkin oldugunu hisettirecege benziyor,gelen gideni aratir diye de bir atasözümüz var Know.helal olsun
iyi forumlar

bu forumun en çalışkanı sendin aslında

rütbe varsa ilkönce senin hakkındı bence

Bende merak ediyordum Known nerelerde diye

Bir arkadaş daha vardı Ulaş odamı banlandı uzun zamandan beri onuda göremiyorum forum da

Kalbimden gecenle yaptiklariniz cok ayri be haci.. Ben herkesi burda gormeye alismisim.. Bolunmeler oldugu vakit hosuma gitmiyor.

Vefasizlik degilde yonetimin boyle bir aciklama yapmamasina ragmen seninde aciklama yapmadan gitmene ragmen sonrasinda bu olaylarin gelismesi olmuyor iste. Ben bile senin banlandigini taa kimlerden ogrendim ki olay sana gelene kadar kac kisinin agzinda laf degisti.

Ben anlamiyorum haci bu isleri, tam boyle heves ettigim anda degisim hosuma gitmiyor. Nickimin bir anlami olmasa hic duymadiginiz bilmediginiz bir nick yapip ortalarda gezmeyi bile dusundum :smile:

Kent55'in smod olmasi durumunu da baska agizlardan dinleyip degerlendirdim, objektif bakinca da hakettigini gordum haci. Dogruya dogru, bizde yalan yok.

Ama neden ben degil kent sorusunu sorarsanda gecmisten cevaplar vereyim.

Bizim kady miz vardi, theozy miz, chamfer imiz.. Hicbiri yok be usta..

Ben Hiç ßir Zaman Ben Ben Demedim ÖyLe BenciLLikLere Yer Yoktur Benim Kitaßımda.. Kent'in Smod oLmasında Hak ettiği Veya etmediğide değiL Sorun. DeğişimLer Siteyi GüzeL YerLere Getirecektir.

Kent' in smod olma sebepleri sizden daha çok emeği geçmiş olması değil, online süresinin bunu gerektirdiğiydi. Hackhelle emeğiniz yabana atılır cinsten değil, ama yıldızınızın siyah olarak kalması bu sitenin de size değer vermediği anlamına gelmezdi. Hoşgeldin tekrar. Mutlu oldum seni gördüğüme.

Bizim Derdimiz YıLDızda değiLDi Dostum.. YıLDızım Vardıda Ne KarşıLık iStedim HackheLL'den ? ALtıma Arabamı aLdı HackheLL yoksa Cebime Paramı Koydu.. DR.MuD senden ßekLemediğim CevapLar ßunLar..

Özgür abi ne demişler iyi dost kötü günde belli olur :goz:(İsteyen istediğini anlasın.) Bu değişimlerin sonu gelmedikçe bu sitede daha çok geçmişli üyeler çekip gidecek =)

Ben son birkac sey yazayim, gerisini birakayim. Bir zamanlar bir yonetimimiz vardi, kavgasiz gurultusuz hani hatirlarmisiniz, herkes iyi gecinirdi.. 2006 yillari sanirim. Sonra birseyler oldu tutturamadik veya tutturamadilar o cizgiyi. Ben yine oyle gormek isterim Hackhell'i yakisani da budur. Biz burda aile gibiyiz. Kimi forumda admin smod gorup yazmaktan cekinen insanlar var ki biz burda geyik, girgir, samata ilerletebiliyoruz.

Ben zamaninda Hackhell'e cok kizmistim. Hackhell'de bana kizmisti.. Ama olanlarin hepsi forumda. Forum disindaki insanlar (istisnalar harici) ile forum icindeki insanlari bir tutmayin. Ben forum icinde agresif olabiliyorum, bazen kendimi tutamayabiliyorum. Ama hepsi sanalda bunlarin.

Kirmayin uzmeyin uzulmeyin..

Hackhell ruyam vardi benim, hatta evlendigim gun butun uyeleri davet etmek gibi bir hayalim vardi.

Sevgi, saygi, hosgoru olacak. Agresif olsun herkes, ama kin tutmasin ben bunu ogrendim.

Genel yazdim Known kusura bakma senle zaten gorusuruz yine :smile: kimler geliyor kimler gidiyor baksaniza Hackhell 1.5 Milyonlari gorecek yakinda.

Bim_28'in gelip bu konuya yorum yapmasini isterdim, ben onun kadar iyi niyetli yazamiyorum sanirim :smile:

Ben Hiç ßir Zaman Ben Ben Demedim ÖyLe BenciLLikLere Yer Yoktur Benim Kitaßımda.. Kent'in Smod oLmasında Hak ettiği Veya etmediğide değiL Sorun. DeğişimLer Siteyi GüzeL YerLere Getirecektir.

Bizim Derdimiz YıLDızda değiLDi Dostum.. YıLDızım Vardıda Ne KarşıLık iStedim HackheLL'den ? ALtıma Arabamı aLdı HackheLL yoksa Cebime Paramı Koydu.. DR.MuD senden ßekLemediğim CevapLar ßunLar..

Mutlu oldum döndüğüne dedim kardeşim ne dedim. kent değil sen olsaydın smod yine sevinecektim. Beni düşündüren sadece tepkiniz. haklısınız veya değilsiniz, madem ki sorun smod olmak değil bırakmamalıydınız. Neyse boşver dostum, anlaşılmıyorum sanırım. Hoşgeldin tekrar. Paylaşımlarının devamını bekliyorum.

Anladığım kadarıyla sen konown smod olamadığın için kırgınsın doğru mu

Anladığım kadarıyla sen konown smod olamadığın için kırgınsın doğru mu

Hayır 2 Msj üStte Yazdım ßen SmodLuğu Zaten iStemiyorum Kaç Kerede ßunuda SöyLedim ÖyLe oLdugu zaman ProgramLara zaman ßiLe Ayıramam.. ßütün Yönetimi ßen Kışkırtmadım ya 15 kişiye Yakın Kişi Yönetimi ßıraktı Hepsi Smod oLmakmı iStiyodu..

Tekrar SöyLüyorum Derdim Smod oLmak değiLDi...

neydi peki derdin ...kırgınlık mı vardı

Tekrar hoşgeldin known
burada programlar bölümü baya bir kabardı aynı konular tekrar tekrar açılıyor temizlik zamanı değil mi dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri