Tekrar Ben Yabanci MÜzİĞe Adayim ...!!!.

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Evet arkadaslar bundan oncede aday oldugumu bılenlerınız vardır ben yabancı muzık bolumunde calısmaktan mutluluk duyuyorum sımdı oldugu gıbı sizlere yardımcı olmayı o bölümde moderator olarak devam ettırmek ıstıyorum sayın arkadaslarım moderatorluğe basvurumu yaptım artık gerısı sıze kalmıs :eek: sız begenırsenız sayın diğer moderator arkadaslarımda ısterse ve en son olarakta saygıdeğer adminlerimizde isterse neden olmasın diye düşünüyorum ben sadece bosvurumu yapıyorum boynum kıldan ince size karşı kabul ederseniz sizinle çalışmaktan mutlluk duyarım .

impossible is nothing .

ben warning arkadasımızın bu gorevi basarıyla yerine getirecegi inancındayım :)

Warn:nG i msn dende tanıyorum bir çok konuda müzik hakkında gerek hackhellde gerekse msn de yardımcı olmuştur ( hackhell dede kimseye saygısızlığını görmedim ) bence hackhell in yabancı müzik forum başlığı için en faydalı olacak eleman Warn:nG dir +1+1+1+1+1+1+1+1 benden:D:D:D (umarın yüzümüzü kara çıkartmassın kardeşim)

+

Warn:nG iyi biri

olmasıda iyi olur benim tarafımdan ama işte elinde degil kahretsin ne yapabilirim ki ancak mesajla destek cıkarız kardeşe yönetim ne der bilinmez ama​

+1

Bak şimdi iki gün önce başlığını kapattım yine aynı görev isteminde...Kaç tane başlığın var merak ediyorum dün 7 taneydi oda her açtığın bir başlık bir mp3 tü sadece albüm bile değil kalkıp şimdi bunuda kapatsam millet bana diyecekki taraflı davranıyorsun...Sana dün pm de bir mesaj attım senin mesajına karşılık olarak Hackhellde Görev almak için paylaşılmaz Paylaşım yapmak için Paylaşım Yapılır bunun farkına varamadınız daha..

Haydi başlık açık kalsın ve devam et çok iyi gidiyorsun -1

seven hojam herşeyi açıklamış Mod olunca eline ne geçicek upload hızı falan yükselmiyor söliim -1 bence hem şuan için gereq yoq hemde senin için erken

‮‮1+‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮‮

PaYLa$iM YaPMaq iÇim ModLuq GeReKMeZ..isTeDiĞin YıLDıZ ise VeRiRLeR..onuDâ..
SeN ÇaLi$MaNa DêwâM êT.

valahi :eek: ne dişyim erken deil mi yawww artı mod olıncamı paylaşımlarını göstercen
paylaşım yap sonra görev iste bence -1 ...

-1 bendende destek yoksana arkadaşim erken daha ıkı gun önce başlık açmiştin mod olacak adayın yanliş davranışları yonetım bunu gormelı bence

warn:ng,dostum bence biraz erken ama daha önemli olan userlerin sana olan güveni,inancı ve seni tanımalarıdır,

mesela ben seni tanımıourm:)

şimdilik -1..

+1 kardeşim ben herkesin kalbinden geçenin olmasını istiyorum ama faz la ileri gitmemek lazım. +1

Ya kanka gönlümden +1 geçiyor ama keşke biraz daha zaman sonra daha fazla paylaşım yaptıktan sonra mod adayı olsaydın. c/p ciliği sevmiyorsun ama dosya paylaşımı yapmak için bazen gerekiyor.Herkes seni tanımıyor ve düşüncelerini bilmiyor.Neyse sonuç itibariyle içimden geçene mantığım izin vermiyor kusura bakma -1

SEni çok hırslı gördüm, hiçbirşey imkansız değildir..

Geri