Teknosa (dikkat, Tehlike)

vatanbilgisayar dan ilk bilgisayar ımı almıştım...bilgisayar 1 hafta sonra arıza çıkardı.makineyi vatanbilgisayar a geri götürdüm...adamlar hiç bir şey demenden garanti belgesiyle birlikte bilgisayarı geri aldılar ve teknik servise götürdüler...2 gün sonra tekrar vatanbilgisayara gittim ve yenisini aldım :)...
Teknosa danda sony hc39e kamera almıştım onda hiç bir arıza çıkmadı.(MetroCity Teknosa)..

daha ne halt yediklerini bilmediğimiz kaç yer vardır kim bilir.

ben Bursa carrefor Teknosadan çok ürün aldım. bunlardan beğenmediğim ve iade ettiklerimde olmuştur,ama hiçbir şekilde ters bir cevapla karşılaşmadım. ve mazeretimi bile söylemeden verdiğim ürünler olmuştur. bilmiyorum bu kanıya nasıl vardığınıda istersen iyice araştır arkadaşların kafalarında kötü bir imaj bırakmış olmayalım.

Bende zalime katılıyorum. Ben hem Teknosa'dan hem de hepsiburada.com dan çok alışveriş yaptım bu firmaların güvenilirliği için en ufak bir şüphem yok. Hatta bunlara ek olarak gittigidiyor.com u da sayarım.
Açıkçası internetin son zamanlarda farklı amaçlara alet edildiğini düşünüyorum. Mesela mail olarak gelen pekçok safsata haber nedeniyle şirketler ciddi güven kaybına uğrayabiliyorlar. Buna en yakın örnek geçtiğimiz aylarda herkesin mail kutusunda gördüğü "Polar" ile ilgili mail oldu. Polar ın kanserojen etkisinin kanıtlandığı ve bu nedenle de ABD'nin Türkiye'den Polar alımını durdurduğu, bu nedenle bu kış elde kalan malların iç piyasaya sürüleceği haberleri yayıldı.
Bu haberin safsata olduğuyla ilgili basın toplantıları bile düzenlendi. Ama çamur at izi kalsın anlayışı yine de bazı kişilerde bu yargının yerleşmesine neden oldu.
Şunu da söyleyeyim ben "Tüketici Koruma Derneği" üyesiyim ve gerçekten haksızlığa uğradığım durumlarda ortalığı ayağa kaldırırım. Ama güvenilir müteşebbislere yönelik haberlerde biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

Büyük/tanınmış firmalardan şaşmayın derim (hepsiburada, gittigidiyor, vs...) Önceki sayfalarda yazdıgım gibi küçük/tanınmamış firmalarla sorun çıkıyor genelde...

Benim arkadaşımda Ankarada teknosadan pc aldı. Beğenmedi 1 gün sonra iade etti. Sorun çıkarmadılar. Önce nazlandılar ama başka özellikte pc filan verelim diye sonuçta parasını verdiler.

benim alışweriş yaptığım tek teknosa mağazası var ordanda bi tanıdık var onun sayesinde sorunları hallediyorum ve her zaman yardımcı oldular gene de bilgin için saol...!

Maliyeci' Alıntı:
Bende zalime katılıyorum. Ben hem Teknosa'dan hem de hepsiburada.com dan çok alışveriş yaptım bu firmaların güvenilirliği için en ufak bir şüphem yok. Hatta bunlara ek olarak gittigidiyor.com u da sayarım.
Açıkçası internetin son zamanlarda farklı amaçlara alet edildiğini düşünüyorum. Mesela mail olarak gelen pekçok safsata haber nedeniyle şirketler ciddi güven kaybına uğrayabiliyorlar. Buna en yakın örnek geçtiğimiz aylarda herkesin mail kutusunda gördüğü "Polar" ile ilgili mail oldu. Polar ın kanserojen etkisinin kanıtlandığı ve bu nedenle de ABD'nin Türkiye'den Polar alımını durdurduğu, bu nedenle bu kış elde kalan malların iç piyasaya sürüleceği haberleri yayıldı.
Bu haberin safsata olduğuyla ilgili basın toplantıları bile düzenlendi. Ama çamur at izi kalsın anlayışı yine de bazı kişilerde bu yargının yerleşmesine neden oldu.
Şunu da söyleyeyim ben "Tüketici Koruma Derneği" üyesiyim ve gerçekten haksızlığa uğradığım durumlarda ortalığı ayağa kaldırırım. Ama güvenilir müteşebbislere yönelik haberlerde biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

yani ben teknosayı yücelteyim yada küçük düşüreyimdiye yazmadım bu benim şahsi düşüncem.

tabi hepsi iyi olacak diye bir kavram yok. arada kötülerde olmalı ki iyiler parlasın.

yani ben şirket isimleri verilmesinide doğru bulmuyorum. iyi yada kötü.

Geri