Bende zalime katılıyorum. Ben hem Teknosa'dan hem de hepsiburada.com dan çok alışveriş yaptım bu firmaların güvenilirliği için en ufak bir şüphem yok. Hatta bunlara ek olarak gittigidiyor.com u da sayarım.
Açıkçası internetin son zamanlarda farklı amaçlara alet edildiğini düşünüyorum. Mesela mail olarak gelen pekçok safsata haber nedeniyle şirketler ciddi güven kaybına uğrayabiliyorlar. Buna en yakın örnek geçtiğimiz aylarda herkesin mail kutusunda gördüğü "Polar" ile ilgili mail oldu. Polar ın kanserojen etkisinin kanıtlandığı ve bu nedenle de ABD'nin Türkiye'den Polar alımını durdurduğu, bu nedenle bu kış elde kalan malların iç piyasaya sürüleceği haberleri yayıldı.
Bu haberin safsata olduğuyla ilgili basın toplantıları bile düzenlendi. Ama çamur at izi kalsın anlayışı yine de bazı kişilerde bu yargının yerleşmesine neden oldu.
Şunu da söyleyeyim ben "Tüketici Koruma Derneği" üyesiyim ve gerçekten haksızlığa uğradığım durumlarda ortalığı ayağa kaldırırım. Ama güvenilir müteşebbislere yönelik haberlerde biraz daha dikkatli olmakta fayda var.