Teknosa (dikkat, Tehlike)

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
arkadaslar, yaklasik olarak 2 saattir forumlarda bi bilgi ariyordum, donanimhaber de takilirken TEKNOSA ile ilgili onlarca yazi okudum,

kesinlikle bu firmadan alisweris yapmayin arkadaslar, buradan urun alipta sorun yasayanlar hic bir sekilde urunlerini geri werememis, bazilari mahkemeye gitmelerine we mahkeme karari almalarina ragmen urunlerini iade edememisler...

hepsiburada.com

21 subat`ta acer travelmate dizustu aldim fakat soyledikleri gibi bluetooth ozelligi yok, mail attim cewap gelmedi, telefonla ulasmaya calistim ama kimseyi baglamiyorlar

acibadem karfur, kullanilmis bilgisayar satiyormus.

aman dikkat arkadaslar, bu 3 yerden kesinlikle alisweris yapmayin

Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler..

sadece onlarmı daha kactane var

haberdar ettiğin için teşekkürler...böyle düzenbaz insanlara pabuç bırakmamak lazım...

Teknosada bi sorun yaşanacağını düşünmüyorum... Yani ben daha önce hiç yaşamadım ama bilgilendirdiğin için saol..

ahha bi bikere yabmıs bulunduk askım için
neyse olan oldu bida olamz artık :s

:) ben yeni kamara aldım ama geri verdim sorunlu oldugundan tekrar başka aldım

bnde 3kez modem aLdım teknosa dan ve 3de Bozuk çıktı..Neyseki 4.sağlam ama değiştirme de bi probLem oLmadı..

valla ilk defa duydum :) zaten oradan genelde boş dvd alıyorum :)

:) arkadaşım bu şirketler sattıkları ürünü geri alsa batarlar.. milyonlarca hatta milyarlarca ürün satıyorlar. ve başa çıkamıyorlar bu nedenle en iyisi mahallenizdeki bilgisayarcıdan veya tanıdık aracılığı ile bir yakınınzdan almak en iyisi.

linki weriyorum arkadaslar,

http://forum.donanimhaber.com/m_4188224/tm.htm

burda bi dunya sikayet war bi tane ornek

4 aydır defalarca mağaza, müşteri hizmetleri, Fujitsu-Siemens arasında gidip geldiğim ve ızdırap çektiğim Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 notebook için Manisa İl Tüketici Hakem Heyetinden iade kararı çıktı fakat 18.01.2006 tarihinde çıkan kararı TEKNOSA uygulamıyor. Avukatım hukuki sürecin uzun süreceğini söylediğinden dolayı mahkeme aşamasında bekleyen dilekçemi işleme sokmak için daha ne kadar bekleyeceğim. TEKNOSA bana doyurucu bir cevap versin iade almıyoruz desin bende hakkımı mahkemede arayım, fakat her seferinde müşteri hizmetleri beni oyalıyor ve cevabı hakem heyetine vereceklerini söylüyor, oysa hakem heyeti böyle bir zorunluluk olmadığını belirtiyor. Her seferinde bana 4822 sayılı kanunla cevap verdiğini söyleyen TEKNOSA bu defa 4822 sayılı kanun ile kurulan ve mahkeme kararı niteliği taşıyan kurumun iade kararı için hangi bahaneyi öne sürecek? TEKNOSA ürün için sizin iade kabul etmediğinizi beyan ediyor her defasında. Lütfen bu işi çözün...[/color]

teknosa ile derdim yok ama madem boyle bisi war, etrafi bilgilendirmek lazim, ben kapisindan bile gecmem artik

milyon milyar urun az yahu, trilyonlarca satiyolardir :):):):)

teknosa ve bımeks ten alısverıs yapıyorum bu magazalardan memnunum fakat HIZLI SİSTEM denen yerden yaptıgım alısverıslerın tumunde sorun yasadım...

hocam çok sağolasın tşk ettim

son zamanlarda herkez birbirini karalamaya çalışıyor.

arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum bende decorvizyon diğer adıyla ucuzlukmerkezi'nden kesinlikle alış veriş yapmayın daha doğrusu sanla mağza bana göre hepsi aynı ona göre karar verin

zaten yapmıyo sayılırdım..

sağol bilgi için ama duymasınlar..:)

bu konuda sorun yaşayan arkadaşların 4077 sayılı tüketici yasasına bi şekilde ulaşır göz atarlarsa sanırım daha bilinçli davranırlar.buraya ekleyebilirim ama kimsenin okuyacak sabrı olmadığından eminim.yinede talep olursa başım üstüne eklerim:)

bu tür ihtilaflarda başvurulacak adres-web ve telefonlar:

Bazı tüketici dernekleri
Tüm Tüketicileri Koruma Derneği
www.ttkd.org.tr
Genel Sekreter; Deniz DOĞAN
Tel; 0.212.2102724
Tel; 0.212.2102725
Email; [email protected]

Tüketici Bilincini Geliştirme Derneği
www.tubider.com
Tel; 0.216.4492626
Email; [email protected]

Tüketiciler Derneği
www.tuder.net
Tel; 0.212.6604748
Faks; 0.212.5437257
Email; [email protected]

Tüketiciyi Koruma Derneği
www.tuketicikoruma.org
Genel Başkan; Mehmet SEVİM
Tel; 0.216.3498510
Faks; 0.216.4148068
Email; [email protected]

Sorununuza Göre Başvurabileceğiniz Adresler:
Ayıplı Mal ve Hizmet Şikayetleri
0312 286 03 65 / 2326
[email protected]

******.org dayken de uyarmıştım herkesi. theozy bilir www.siberstore.com adli bir site tarafından dolandırıldım geçen yıl. Hikaye çok uzun ve ayrıntılı ama kısaca anlatim;
istedigim urunu, parayı almalarına ragmen yollamadılar. stoklarda var olarak gosterdikleri urunler ellerinde yok ne yazık ki. Daha sonra urunu baska bir ürünle degistirdim ama onu da maalesef yollamadılar. En son paramı geri istedim ama bugun yarın diyerek geçiştirdiler.
Aylar geçti aradan ve ben tuketici derneklerini vs ayaga kaldırdım ancak baktım ki bu site tarafından dolandırılan birtek ben deilmisim. Benim gibi onlarca insanın basına gelmiş bu olaylar. Site o ana kadar aktifken birden telefonlara çıkmayıp maillere cevap vermemeye basladılar. Site de birden kapandı. İstanbuldaki ofislerine gidenlerden ogrendim, kapiya kilit vurmuşlar ve kapida alacaklılar bekliyormuş. Adamlar resmen vurgun yapıp kaçmış.
Ben de o zaman gidip savciliga dilekce verdim. Savcılıkta da maalesef işler biraz yavas ilerledigi için olayın üstünden toplam 6 geçti. Savcılığa şikayet ettikten bir ay sonra, bana avukatları oldugunu soyleyen bir bayandan telefon geldi ve paranızı geri odeyecegiz ancak siz de şikayetinizi geri alın dediler. Para falan istemiyorum dedim ve şikayetimden vazgeçmeyecegimi soyledim ama o günlerde, alışverişi yaptıgım kartımda o para faiziyle birlikte katlanmıştı. Ayrıntı dediğim işler bu sıralarda yaşandı. Kartı bloke ettirdim bankama, o ana kadar faizler işledi vs...
Sonucta ok dedim faiziyle verin paramı ben de vazgeceyim şikayetimden dedim. Yasal faiziyle geri odediler parayı bana. O ödemeyi de geciktirdiler ama yine de faiziyle geri aldım paramı. Ama toplam 6 ay stress yaşadım, yaklaşık 150 milyonluk tel konusması yaptım, geceleri uyku uyuyamadım (dolandırılmak koydu).
Ve su an da bu site tekrar aktif durumda!!!
Google da siberstore yazın ve taratın bakın şikayetlere... :D
Aman dikkat... siberstore.com denen siteye aman dikkat!!!

Geri