Teklif Sonrası Kız Psıkolojisi

QriminaL

'' Like a Shining Star ''
Reaction score
0
kızlara teklif edildikten sonra akıllarından ilk ne geçiyor sizce?
teklifin dalga mı yoksa ciddi olduğunu mu
yoksa direk nasıl olur diye mi düşünüyorlar

vallah ne düsünürse düsünsün verdigi cvp önemli :D

yaa o degilde bi kiza teklifde nasil bulunursun ?? :) yani nasil teklif edilir onu merak ediyorum :ter:

walla benım aşkım hıc ole dusunmemıs sormustum bu soruyu ona :D kalpten seversen ıcınde hıcbır art nıyet olmaz ...

valla bence ilk teklif edeni düşümürler sonrada bilirsiniz işte :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

1) önce bi egosunu tatmin edersin

2) kendini dünyanın en özel insanlarından biriymiş gibi düşünür

3)şımarmaya başlar

4)senin ne hislerle yaklaştığnı hiç düşünmeden şaçma şaçma konuşur

5) paran varsa evet olur yada sen onun için değersiz olursun

6) ve en öenmlisi teklifte bulunacagın kızın kalitesine göre değişir

Teklif aldıklarında ya da birinin onu sevdiğini söylediğinde sevinçten havaya uçarlar..
Sonra ilişkiyi ayrılmak istiyorum diye bitirirler, akıllarınca karşı taraftakine ceza verirler..
Ama karşı tarafın hiç takmadığını gördüklerinde ise bi zaman sonra barışalım derler..

Teklif sonrasında ise ilk hangi kıza söylesem teklif aldığımı acaba??'dan başka bişey düşünmezler... :goz:

ben hiç birine çıkma teklif etmedim ne düşünceğinide tahmin edemem kızlar konusundabiraz çekingenim :)

"arkadaşım olarak görüyorum" sözü en ünlü s*ktir yöntemlerinden biri olup sıkça kullanılır..

valla geçen ben bi teklif ettm benm yüzüme bile bakmadı ama benden önce bnden ktü bitiyle çıkmıştı epey bi olaylı ayrılınca kız bana çıktığım var deyip kestirip attı halbuki yoktu :(

valla geçen ben bi teklif ettm benm yüzüme bile bakmadı ama benden önce bnden ktü bitiyle çıkmıştı epey bi olaylı ayrılınca kız bana çıktığım var deyip kestirip attı halbuki yoktu :(

Bu kızlar böyle kardeş napcan..bende acı çektim..Ben erkek olduğum halde bana hoşlandığını söyledi ..onunla vakit geçirdikçe bende hoşlandım sonra 1 hafta üstüne tekmeyi yedik ..anlamadım ne iştir yahuuuu

ben neticeye bakarım evet dedimi demedi yani :) no problem :D

eğer birini gerçekten seviosan onla cıkmak istiyorsan onun etrafında dolaşıp onla konuşmaya çalışıp samimi olup kendini sevdirmen lazım eğer sadece sen seviorsan kızla daha önce hiç gorusmeip konusmadıysan %90 reddelirsin ama şunuda unutmamak lazım eğer bi kıza teklif edip reddelince peşini bırakma çünki onlar ilk teklifte direk ewet demezler naz yaparlar veya karşıdakini denerler beni gerçekten seviosa tekrar gelir peşimde dolanır gibisinden onun için biraz daha üstüne gidersiniz kız elinizde demektir çevremden biliorm :) :D

nsL naz yapsam die düşünür...

Geri