Tekla Structures v14

CD içindeki MAGNiTUDE klasöründe yaması mevcut ve çok basit bir şekilde nasıl yapılacağı anlatılıyor.
Bir şeyi sizin anlamamış veya becerememiş olmanız onun eksik veya yanlış olduğu manasına gelmiyor.Yukarıdaki cevabı kime sorsanız alırdınız ama saçmalamanız yüzünden şimdi bunlarıda okumak zorunda kalacaksınız.
Sadece link koymak önemli değil derken beklentileriniz ne merak ettim? Bulunduğunuz yere gelip programlarıda biz mi kuralım istersiniz? İndirdiğiniz CD içindeki bir şeyi bulmayı becerememişsiniz kusuruda başkasına yüklemeye çalışıyorsunuz.
Ayıp...

tamam dır kardesim emegine saglık sonunda hallettim kaydetme işini

Haddini bil.İçinde açıklaması vardır.Okuduğunu anlayamıyorsan benim ne suçum var?

kardes haddini bil diyorsun da düzgün anlatmıyorsun cabalıyor duruyoruz biz sonra kuramayan biz oluyoruz sen o yazılı dosyanı kaç kez indirdim farkında deilsin sanırım

arkadaşlar tekla için sorularınıza yardımcı olabilirim sanırım konuyu halen takip eden varsa

@sakat13 hala konuyu takip eden var :) benim için önemli olan bir durum var ve hala çözemedim... çizimleri exportlarken group yapıyorum autocade attığımda çizgi kalınlığı 1mm oluyor. araştırdım xsteel kalem kalınlığı olarak 1mm alıyormuş. bunu düzeltmemizin bi çözümü var mı? autocad de düzeltmek istemiyorum. blockları patlatmak gerekiyo ben xsteel de bu durumu çözmek istiyorum yardımcı lursan sevinirm.

link kırık sn fffbbbyyy yenılersen sevinirim.....

proje broları sana sponsor olmalı-hepsi nerdeyse senin uplarını indirip yüklüyo-hh sana daha önemli bi rütbe vermeli.ellerin dert görmesin...

64 bit destekli versiyonu varmı xsteel in arkadaşlar

Geri