Tekla Structure (x-steel) V17 eğitim videoları FULL HD (1920x1080)

ERDİNC57

New member
Reaction score
0
[/B]Tekla Structure (x-steel) V17 eğitim videoları FULL HD (1920x1080)

örnek video: http://www.youtube.com/watch?v=zoi3yfgPM48

Merhaba arkadaşlar ( BİRBİRİNDEN FARKLI TAM 3 SET GÖRSEL TÜRKÇE EĞİTİM VİDEOLARI)

V17 Yİ FULL HD OLARAK ANLATTIM (1920x1080 çözünürlüğündedir,ses kaliteside aynı kalitede)
Yaklaşık 1500 dk videolu türkçe anlatım (V17 dahil) ve yüzlerce sayfalık e-kitaplar ile x-steel öğrenmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir arşivi hizmetinize sunuyorum.

Üstelik cok cüzi bir fiyata,kısa süreli bu indirimi KAÇIRMAYIN...

Ayrıca gebze-pendik civarında evinizde yada işyerinizde özel x-steel dersi verilir.

Not:Seti aldıktan sonra siz öğrenene kadar teknik destek sağlayacağım,anlamadığınız bölümleri veya konu ve komutları maille,o da olmazsa videolu anlatım ile tarafınızaileteceğim,ayrıca çelik konstrüksiyon işinde en çok kullanılan bağlantı makroları ve komutların olduğu kendi hazırladığım projeyide göndereceğim

Kısacası seti alınca alışveriş bitmeyecek,hep yanınızda olacağım.........
set içeriği aşağıdadır.

irtibat: [email protected]

Tekla X-Steel eğitim seti içeriği:

E-kitaplar:

1) Kullanıcı Tanımlı Komponent oluşturmak (PDF formatında 20 sayfa resimli anlatım türkçe)
2) Makrolar (Bağlantı elemanları detayları) (PDF formatında 70 sayfa resimli anlatım ingilizce) türkçe kaynak internette yok
3) Tekla X-Steel e-kitap (PDF formatında resimli ve uygulamalı anlatım,toplam 15 ders 198 sayfa türkçe) (e-kitaplar birbirinin aynı değildir)
4) Tekla X-Steel e-kitap (PDF formatında resimli ve uygulamalı anlatım,toplam 17 ders 479 sayfa ingilizce) (e-kitaplar birbirinin aynı değildir)
5) Tekla X-Steel e-kitap (PDF formatında resimli ve uygulamalı anlatım,toplam 50 sayfa Türkçe) (e-kitaplar birbirinin aynı değildir)
6) Tekla X-Steel klavya kısa yolları (PDF formatında resimli ve uygulamalı anlatım,2 sayfa ingilizce) (e-kitaplar birbirinin aynı değildir)

Eğitim videoları 1nci set Türkçe V17: 1920x1080 Full HD: Bu seti kendim hazırladım.Set,nasıl bir pc almalıyımdan başlayarak,proje uygulamalı olarak aks oluşturmadan imalat resimlerine ve plotter ayarlarına kadar A dan Z ye tüm detaylar,ipuçları,bilinmeyen konular ve tüm ayrıntıları içerecek şekilde anlatıldı...

Eğitim videoları 2nci set Türkçe: (Otomatik bir arayüz sayfası ile ders ders anlatıldı,istediğiniz konu ve bölüme geçme olanağı var.)

1) MODELLEME:
a) Aks oluşturma
b) Modelleme
c) Kesit ve Görünüş
d) Bağlantılar
e) Filtre

2) DETAYLANDIRMA:
a) Joint (Makro) Kullanımı
b) Birleştirme

3) ÇİZİM:
a) Numara Ayarları
b) Genel Resimler
c) Kesit Alma ve Görünüş (Kesit alma ve görünüş çıkarmadır,modellemedeki c şıkkı ile aynı değildir)
d) Montaj Resimleri
e) Parça resimleri
f) Düzenlemeler

4) EK:
a) Bazı Özellikler
b) Raporlar
c) Örnek Projeler-1
d) Örnek Projeler-2

Eğitim videoları 3ncü set Türkçe

915 dk (yaklaşık 16 saat) Karma eğitim videoları,uygulamalı proje çizimleri,detaylandırma,bağlantılar vb. gibi

Sonuç olarak gerçekten dev bir 3lü set,hatta arşiv diyebilirim,hayatında hiç çizim yapmamış bir insan bile bu e-kitaplar ve videolar ile x-steel kullanabilir ve eline aldığı herşeyi çizebilir.maili değerlendirdikten sonra almaya karar verirseniz,size x-steel in en çok tercih edilen V14 sürümünün özel kurulum ve yapılandırma ayarlarını içeren kurulum videosunu da göndereceğim,kendim hazırladım,çizim şablonları ve detaylandırmada size günler kazandıracak bu ayarlar....

örnek video: http://www.youtube.com/watch?v=zoi3yfgPM48

915 dakikanın içinden 5 dakikalık bir örnek lütfederseniz irtibata geçmek isteyenlerin sayısının artacağını düşünüyorum.

ffbbbyyy arkadaşım selamlar,ilk olarak öyle 5dk lık küçük videolar yok,setin içeriğini ve videolu anlatım ve dökümanları içeren 2-3 dk lık bir video kaydı yapıp youtube a koyacağım ve linkini paylaşacağım bu sayfada

Arkadaşlar ben seti aldım. Oldukça faydalı bir kaynak olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim. Erdinç Bey'in emeğine sağlık.

çok tşk ederim sayın mühendis87,elimizden geleni anlatmaya çalıştık,nedense ülkemizde birşey öğretilirken tam öğrenilmesin istenir,püf noktalar ve bazı özel bilgiler verilmez,öğrenilince o kişiye zarar verileceği düşünülür,ben bu tip davranıştan kaçındım

Seti alan ve ben öğrenemedim diyen kişiye ödediği ücreti iade edeceğim

yukarıdaki ilana link eklenmiştir.Set içeriği ve video kalitesini görmek isteyenler inceleyebilir

Merhaba Sayın Liman;

Fiyat için mail ile irtibata geçmeniz gerekiyor,site üzerinden fiyat paylaşmayı etik görmüyorum,ilginiz için tşk ederim

mail:[email protected]

Seti Çarşamba günü teslim aldım set gerçekten güzel...Kurslarda bile bu kadar ayrıntılı anlatılmıyor.Tavsiye ederim

İlginiz için tşk ederim kntpr....Bende uzun zaman önce bir kursa giderek öğrenmeye çalıştım x-steeli..Ancak işe başladığımda hiçbirşey öğrenmediğimi farkettim..Ve bir inş. müh. arkadaşım beni yetiştirdi,kendisi x-steelin v6 sürümünden buyana kullanıyor,ondan çok şey öğrendimve bildiklerimi akıc bir
şekilde anlatmaya çalıştım,set konusunda kararsız kalan arkadaşlar bu açıklamayı okuyorlarsa,gönül rahatliğıyla alsınlar,eğer set sonunda a-dan z-ye bir projeyi bitiremezler ise (küçük ve orta büyüklükte) ödedikleri ücreti iade edeceğim..

Tekla X-Steel eğitim seti ni benimle paylaşmak isteyen varmı arkadaşlar ücretin yarısını veririm

Tekla X-Steel eğitim seti ni benimle paylaşmak isteyen varmı arkadaşlar ücretin yarısını veririm

Merhaba sayın Vehemence; Mesleğiniz tekniker yada mühendislikmi yoksa EMEK HIRSIZLIĞIMI? Böyle bir teklifi bırakın genel sayfaya yazmayı,özel msj olarak bile yazmamanız lazım,Eğer maddi durumunuz yeterli değilse ve setin yarısını ödeyebiliyorsanız bana adresinizi verin seti göndereyim ama böyle ahlaksızca bir teklifi burada yapmanızdan ötürü sizi kınıyorum..

Sizi bilmem ama buradaki bu kaliteli arkadaşlar HARAM ve HELAL i birbirinden ayırt edebilecek beyine sahiptirler...

iyi de erdinç bey bu platform yada hackhell ailesi pazarlama ortamı mı? bu forumda zaten program paylaşımları ve eğitim videoları paylaşılıyor birileri bu işe ciddi emek sarfediyor ve burda hiçbir ücret olmadan paylaşıyor.. sizin bu tepkinizi bu ortamda anlamış değilim açın bir site orda pazarlamanızı yapın ve nette bu işi yapan ciddi firmalar var.. bu tepkinin sebebi ne? ve son cümle çok manidar o zaman hackhell diye bir site olmasın ve öğrenci ve program öğrenmek isteyenler bu programları fahiş fiyatlarla mı temin etsinler??

birde setten memnun kalmayanlara ücretini iade ediyorsunuz seti alan karşısında kiminle muhattap olacak?!! bu tip işler için şirket kurmanız gerekli bunu ancak sizi tanıyanlara pazarlayabilirsiniz.. buradaki kaliteli arkadaşların neyin ne olduğunu ayırt edecek beyne sahip ama sizde olduğu konusunda kuşkuluyum!!

iyi de erdinç bey bu platform yada hackhell ailesi pazarlama ortamı mı? bu forumda zaten program paylaşımları ve eğitim videoları paylaşılıyor birileri bu işe ciddi emek sarfediyor ve burda hiçbir ücret olmadan paylaşıyor.. sizin bu tepkinizi bu ortamda anlamış değilim açın bir site orda pazarlamanızı yapın ve nette bu işi yapan ciddi firmalar var.. bu tepkinin sebebi ne? ve son cümle çok manidar o zaman hackhell diye bir site olmasın ve öğrenci ve program öğrenmek isteyenler bu programları fahiş fiyatlarla mı temin etsinler??

merhaba sayın TERMI53 eleştiri hakkınıza saygı duyuyorum.benim emeğimin çalınma girişimine karşı verdiğim tepki belliki sizin gibi herşeyi bedava temin edip adına paylaşım dediğiniz kitleyi rahatsız etmiş.ben pazarlama yapmıyorum burda.Seti fahiş fiyatlarla değil 200TL ye satıyorum.ayrıca seti alan arkadaşlara sınırsız teknik destek sağlıyorum.200TL öğrenci arkadaşların bile ödeyebileceği bir tutar ve fahiş değil.adına paylaşım denmesi için bedavami olması gerekiyor.konu hakkında bilginiz olmadan lütfen saçma sapan yorum yapmayın.beyin ile alakalı cümlem ise seti alan insanlar kopyalama için bile izin istiyorlar yani emeğe saygılı insanlar ve bunu ayırt edebiliyorlar ama burda siz konunun muhatabı değilken bende beyin olduğundan kuşkuluymuşsunuz ve bu hakaret sayılır.lütfen iki kişi konuşurken 3ncü ye ne düşeceğini bilerek dikkatli olunuz.konu hakkında hiçbir fikir sahibi olmadan böyle yorumlarda yapmayın.

birde setten memnun kalmayanlara ücretini iade ediyorsunuz seti alan karşısında kiminle muhattap olacak?!! bu tip işler için şirket kurmanız gerekli bunu ancak sizi tanıyanlara pazarlayabilirsiniz.. buradaki kaliteli arkadaşların neyin ne olduğunu ayırt edecek beyne sahip ama sizde olduğu konusunda kuşkuluyum!!

ayrıca seti alan kişiler benimle muhatap oluyor ve olacak.adresim telefonum herşeyim ortada.bu işi yapan ciddi firmalar yok.kurslar var.set fiyatı olarak 500-800 tl arası kurs fiyatları var.tekrar imkanı ve kurs bitiminde kimse sizinle muhatap olmaz.ben eğitimi kursta aldım 1000tl ye yakın maliyet ödedim.işe başladığımda hiçbirşey öğrenmedigimi farkettim.düz menü anlatımı ve birkaç ayrıntı.burda iade konusunda oyun oynamıyor ve ciddiyetimi gösteriyorum.en ince ayrıntısina kadar hiçbirşeyi saklamadan haftalarca gece yarılarına kadar çalışıp bu ciddi emeği sarfedeceğim ve 200TL ye hizmete sunacağım ve sizin gibilerin emek hırsızlığına ve hakaretine maruz kalacağım.buna paylaşım deniyor.bu seti internette sadece ben sunuyorum.başkası yok.isteseydim bu seti 700tl ye verirdim alan alır almayan almaz.ve bende kısa zamanda ciddi paralar kazanırdım.ama öğrenci arkadaşları ve maddi durumları iyi olmayan arkadaşlarıda göz önünde bulundurarak makul bir fiyat belirledim.seti alanlar içerikten ve fiyattan memnun.üzgünüm ama hayatta bedavadan daha önemli şeyler var.benim yaptığıma pazarlama değil paylaşım deniyor.beyin ile alakalı sözleride size iade ediyorum.lütfen konuyla alakasi olmadan böyle saçma yorumlar yapmasın.umarım herşeyi açıklayabilmişimdir.iyi bayramlar dilerim

sn erdinç bey öncelikle burada konunun muhattabı olup olmamak önemli değil ortada ciddi bir sorun var oda şu ki siz bu hhportal da bu işi pazarlamanız uzun zamandır bu portalı takip ediyorum ve böyle bir pazarlama olayına rastlamadım burada binlerce euroluk programlar paylaşılıyor kaldı ki bn sizin emeğinizin karşılığınız almamanıza karşı değilim elbette böyle bir emeğin karşılığını almalısınız burada sorun yok sorun sizin bunu bu ortamda pazarlamanız ben burda yönetici olsam buna izin vermezdim..

2.kısma gelirsek sizin galiba kaliteli setler yapıp satan şirketleri bilmiyor olmanız bu konuda gayet güzel hizmet veren eğitim ve set satan şirketler var ve kiminle muhattap olduğunuzu biliyorsunuz size tavsiyem bu tip siteleri incelemeniz ve pazarlamanızı daha güzel yapmanızdır iyi bir anlatım yaparsanız karşılığını alırsınız.. 200 tl fahiş değil diyorsunuz ve yine bu piyasayı bilmediğinizi gösterir sizin set kaç saat onu bilmiyorum ama bu rakam bana yüksek geldi şu ana kadar rastladığım en yüksek fiyat diyebilrim.. şunu da belirteyim bn daha çok mimari programlarla ilgileniyorum ve max anlatan bir set yaklaşık 40 saat oluyor 80 lira satılıyor hemde kaliteli yine de sizin bu programı bilmediğimden fiyatınıza fahiş demek istemiyorum.. ben burada insanlara bir fikir vermesi açısından bahsettim.. kolay gelsin diyorum ama tekrar belirteyim yeri burası değil olayı kişiselleştirmeden bir yere varabiliriz..

şimdi üstte tekrar baktım set galiba 16 saat ve sonrada yorumunuzda istersem 700 liraya da satardım diyorsunuz ve başka yerde yok eğer mimari program olsaydı inanın ciddi ciddi bu setin eğitimlerini araştırırdım şimdi kendimi yormayacağım.. sizin bu tavrınızdan sonra rekabetin ne kadar gerekli olduğunu daha iyi anladım.. eğer set 16 saatse istiyorsanız süper anlatın ipuçları verin bu sete bu fiyat fahiştir.. burada benim yorumlarım sizi rahatsız etmiş olabilir ama ben gerçekleri ve doğruları söylüyorum.. bugün 3d dünyasında ciddi emekler harcayıp eğitim videosu çeken ve bunları paylaşan siteleri biliyorum.. aslında olayın ücretsiz olmasından yana değilim bu herkese zarar verir bir piyasanın oluşması şart herkese uygun olacak şekilde..

şimdi üstte tekrar baktım set galiba 16 saat ve sonrada yorumunuzda istersem 700 liraya da satardım diyorsunuz ve başka yerde yok eğer mimari program olsaydı inanın ciddi ciddi bu setin eğitimlerini araştırırdım şimdi kendimi yormayacağım.. sizin bu tavrınızdan sonra rekabetin ne kadar gerekli olduğunu daha iyi anladım.. eğer set 16 saatse istiyorsanız süper anlatın ipuçları verin bu sete bu fiyat fahiştir.. burada benim yorumlarım sizi rahatsız etmiş olabilir ama ben gerçekleri ve doğruları söylüyorum.. bugün 3d dünyasında ciddi emekler harcayıp eğitim videosu çeken ve bunları paylaşan siteleri biliyorum.. aslında olayın ücretsiz olmasından yana değilim bu herkese zarar verir bir piyasanın oluşması şart herkese uygun olacak şekilde..

Sayın Termi53,size katıldığım tek konu burda bu setin pazarlamasının olmaması gerektiği,gelelim büyük şirketler konusuna,autocad,solidworks,3d max,x-steel konularında uzmanım,şimdi Haluk Tatar varken benim solidworks eğitim setinden bahsetmem doğru olur mu?,ben şimdi autocad eğitim seti hazırlasam 20TL ye satışını yapsam sizce bu fiyata bu seti alan olurmu olmaz tabiki,sizin 80TL ye aldığınız setler piyasada doygunluğa ulaşmış program anlatımları...Ve seti aldığınızda haluk tatarı cepten arayıp anlamadığınız bir yeri saatlerce annlatmasını bekleyemezsiniz çünkü ona ulaşamazsınız,diğer tüm eğitimler içinde aynı,satış sonrası kimse kimseyi tanımaz,bu sitede binlerce euroluk program paylaşımı derken kimse binlerce euro lisans parası ödeyip burda ücretsiz paylaşıma sunmaz.Sizin paylaşım dediğiniz programlar deneme sürümleri ve crackli programlar,kullandığnız programların hepsinin lisansı var mı? Bu konudada bu kadar hassas davranıyormusunuz?

Ben eğitim setini 100 saat de yaparım,200 saatde yaparım,ne kadar saat olduğu değil ne kadar öğrettiği önemlidir.Boş menü anlatımları vs yaparak seti şişirebilirdim.eğer programla alakalı bilginiz yoksa kaç saatte ne öğrenileceğine bırakında biz karar verelim,size katıldığım konuyu söylemiştim bunun dşında yazdıklarınıza katılmıyorum,ben bu eğitim setini edindiğim tüm kaynak ve dökümanları 200TL ye veriyorum ve seti alan arkadaşlardan 1 kişi pahalı olduğunu söyledi.ve eğitim seti ile alakalı olumsuz bir yorum almadım,süre az konu eksik,tam anlamadım vs.tam tersi setin çok eğitici olduğunu ve seti ucuz bulanlar bile oldu.(özelden mail adresinizi verin size seti verdiğim arkadaşların set ile alakalı düşüncelerini öğrenin,set pahalımı,süresi yeterlimi,ne kadar öğretici)Siz hangi büyük şirkete telefon açıp,eğitim setinde şu konununda olmasını isterdim,acaba videolu anlatım yapıp bana ulaştırırmısınız diyebilirsiniz,yada yaptığınız bir projede bir noktada kalıp teamviewer ile bağlantı kurup şirket sahibinden yada yetkililerden yardım alabilirsiniz,tüm bu hizmet ve teknik desteklerden ücret almıyorum,sizin özel derslerin saat ücretinden haberiniz yok sanırım,

dediğiniz gibi burası uygun bir ortam olmayabilir ama diğer söylediklerinize katılmıyorum,adminle görüşün isterse konuyu kapatsın,ama lütfen sizde uzmanı olmadığınız bir konuda eleştiri yapmayın,admin bu konuyu biliyor ve inceliyordur,olumsuz bir şey olsa beni genelde yada özelde uyarırlardı,üzgünüm ama sizin yaptığınız provakasyona girer, çelikle ilginiz yok,x-steel ile alakalı bilginiz yok,lütfen süpermenlik yapmayın..bunları okuyan yüzlerce mühendis,tekniker vs insanlar var ama sadece burda bu şekilde tanıtım yada pazarlama yapılmasından siz rahatsız oldunuz,bunu anlayamadım, neden kullanmadığınız ,bilmediğiniz bir program ve set ile alakkalı yorum yapıyorsunuz,

hadi yorum yapıyorsunuz sadece.... Erdinç bey bunun bu şekilde burda pazarlanması yada tanıtılmasını uygun görmüyorum... yazsanız yinede eleştiri hakkınıza saygı duyarım.Üstelik admini ilgilendiren bir konuya yorum yapmanıza rağmen..Bence bu konuyu burada kapatalım,kimse kimseyi üzmesin,eğer yazdıklarım arasında sizi kıran birşey olduysa özür dilerim,iyi bayramlar

erdinç bey öncelikle emeğinize saygı duyuyorum dikkat ederseniz belli bir uslüpta tartışmak kimseye zarar vermez bn bu programı bilmiyor olabilrim arkadaşlara fikir vermesi açısından max programını bilen varsa ki 3dsmax programı da çok kapsamlı bir programdır bir karşılaştırmasını yapsın.. eğer ürünü alanlar memnunsa bunda sorun yok ben sadece max programıyla kıyasladım.. biliyorsunuz ki teknik programlar bir anda öğrenilmiyor başlangıç-orta ve ileri seviye olarak sınıflandırmak gerekiyor ve ben de kursların insanlara bu yönden çok büyük kazıklar attığının farkındayım program bilmeyen arkadaşlar hemen öğreneceğini sanıyorlar ve kurslardan yeterince yararlanmıyorlar.. Bu kursların ve eğitimlerin düzenlenmesi gerekli böyle bir merci var mı bilmiyorum bn mimarlar odasından max eğitimi almıştım ve max arayüzüyle ilk defa karşılaşıyordum yeterince memnun ayrılmadım o kurstan hatta sertifika vereceklerdi onu da alamadım bunu düzenleyen bir kurum mimarlar odasıı..sorun bu çarpık insanları eğitim gambazlamanın önüne geçilmesi ve eğitimleri değişik alt kategorilerde sınıflandırarak aynı yabancı dil nasıl öğreniliyorsa belli bir seviyeden başlatmak.. o yüzden kursların ve bu tip eğitimleri düzenleyici belirli bir sistemin oluşturulmasından yanayım yoksa özel sektörde kalite ancak rekabetle sağlanıyor.. neyse konu biraz amacından saptı ama benim derdim biraz daha farklı.. iyi bayramlar..

Geri