TekeL için AK Parti önünde zincirLi eyLem

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
TekeL işçiLerine destek için AK Parti GeneL Merkezi önünde kendini zincirLemek isteyen bir grup eyLemci gözaLtına aLındı

100108-turkis.hlarge.jpg

Türk-İş Genel Merkezi önünde eylem yapan Tekel işçilerinin bir kısmı teker teker buradan ayrılarak Tek Gıda-İş Sendikası önünde toplandı. Eylemciler buradan dolmuşlarla AK Parti Genel Merkezi’ne gitti.

Kadın kolları toplantısına katılmak için Bşbakan Recep Tayyip Erdoğan gelmeden önce kendilerini zincirlemek isteyen eylemcilere polis tarafından ''Eylemin yasal olmadığı, devam edilmesi durumunda müdahalede bulunulacağı'' uyarısında bulunuldu.

Uyarıyı dikkate almayan 10'u kadın yaklaşık 40 eylemci polis tarafından gözaltına alındı.

Ekli dosyalar

• 100108-turkis.hlarge.jpg
    100108-turkis.hlarge.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 7,064
eylem yapmak için bahane arıyor adamlar

devlette elektrik mühendisi adam kakıp sözleşmeli 750 ye çalışıyor. siz orda ilkokulu bitirin anca g*t büyütün alın bilmem kaç milyar sonra aynı haklarla başka yerde çalışmaymış. asıl size o hakları verenin yaşama hakkını elinden almak lazım. bunca sene devletin ve doğal olarak bizim paalarımızı hak etmeden kazanmışsınız.

ŞU ADAMLARDA UTANMA DA YOK.

bu göz altı 80 leri anadırıyo.Hükümet karşıtları hemen göz altı ediliyordu.

eylem yapmak için bahane arıyor adamlar

içerilerindeki ve yönlendiricileri militanist hareketler ve eylemleri öneriyor o yöne kanalize ediliyorlar .onlarda uyguluyor.:biggrin:

adamlar aldıkları 1.5 milyar 2 milyar (eski para ile) maaşları ve ikramiyeleri ve hakeze içlerinden çoğu bankamatik işcisi (genele yaymıyorum orada 10 işcinin yapacağı işi 50 kişi yapıyormuş gibi gösteriliyor)

kendi gözlerimle 1 olay a şahit oldum .tekel deposun da çalışan 1 amcam sabahtan akşama kadar lojmanların arka kısmındaki 10 veya 15 metrekare alanı akşama kadar belleme işlemini bitirmedi&bitiremedi.:rolleyes:

herşey güzel olacak az kaldı asil milletim canım türkiyem
yakın gelecek bizim liderliğimizde gelişecek allahın izni ile...

Mesaj yazan fanatikler, siz hiç aç kalmadınınz galiba,açlığın ve yoksulluğun ne demek olduğunu bilmiyorsunuz! adamlar bu soğukta keyfi olarak oralarda durmuyorlar,yapılan haksızlıklara karşı direniyorlar,haklarını arıyorlar,elbette onların çektikleri acı,ızdırap ve açlığın bir parçasını sizlerde çekseniz,sizde onların yanında olurdununz değilmi?

Mesaj yazan fanatikler, siz hiç aç kalmadınınz galiba,açlığın ve yoksulluğun ne demek olduğunu bilmiyorsunuz! adamlar bu soğukta keyfi olarak oralarda durmuyorlar,yapılan haksızlıklara karşı direniyorlar,haklarını arıyorlar,elbette onların çektikleri acı,ızdırap ve açlığın bir parçasını sizlerde çekseniz,sizde onların yanında olurdununz değilmi?

boşa demogoji yapma.

benim babam kültür bakanlığı danışmanlığı yapıyordu
bakan değişince açığa alındı ve zar zor uğraşları neticesinde özel idare kadrosuna geçebildi. onun da memurseni vardı ama nerelerdeydi. tabi bizim işimizde prim yoktu. bizim işimizde oy kokusu yoktu.

açlığı da en kral tokluğu da şu forumdaki herkesten iyi bilirim. bunu da iddaa ederim. ancak benim babam 25 senelik devlet memuru ve müsteşarlık bile yapmış birisi şuanda 1.800tl ye çalışıyor ( bu adam gazi pedagoji mezunudur hatırlatalım) bunlar yat kalk al beleşten paraları bide işte çalıştırılacaklarını öğrenince avazları çıktıkları kadar bağırıyorlar.

bende onlara bağırıyorum.

YETER BE YEDİNİZ BİTİRDİNİZ. BU ÜLKE SİZLER YÜZÜNE BU HALE DÜŞTÜ. BOŞ BELEŞ LEŞ KARGALARI.

yav arkadaşım ne hakkı varki bunların haklarını istesinler
çalısıp maaşınımı alamadılar tazminatınımı vermediler söylermisin

adamlar özelleştirme sonucu işine son verildi bütün hakları verildi
hala eylem yapıyorlar ve hala maaaş veriyoruz biliyormusun ....

devlette elektrik mühendisi adam kakıp sözleşmeli 750 ye çalışıyor. siz orda ilkokulu bitirin anca g*t büyütün alın bilmem kaç milyar sonra aynı haklarla başka yerde çalışmaymış. asıl size o hakları verenin yaşama hakkını elinden almak lazım. bunca sene devletin ve doğal olarak bizim paalarımızı hak etmeden kazanmışsınız.

ŞU ADAMLARDA UTANMA DA YOK.

Yanılmıyorsam 2.200 TL Alıyorlar.
Aldıkları Maaşı 900 TL İndirmek İstiyor Hükümet,
İşlerine Gelmiyor Tabii Devletin Malı Deniz.
Hükümet Az Bile Yapıyor.

Geri