-tek Tek SeÇİlmİŞ En Kalİtelİ Fikralar- Kurbazz

kumarbazz

New member
Reaction score
0
KURBAZZ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çocuk okuldan eve sevinç içinde koşarak gelmiş:
- Baba, bugün sınıfta birinci oldum !
- Aferin oğlum, neydi bakalım soru ?
- Öğretmen ineğin kaç ayağını olduğunu sordu, bende 3 dedim, birinci oldum.
- Nasıl olur oğlum, ineğin dört ayağı vardır.
- Evet öyleymiş, fakat sınıftaki diğer çocuklar iki deyince ben birinci oldum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir ana okulunda öğretmen çocuklara paraları öğretmek istiyordu. Cebinden bir 25 kuruş çıkarıp gösterdi:
- Bilin bakalım bu ne ?
Ön sırada oturan küçük bir çocuk çabucak cevap verdi:
- Tura !
Öğretmen, öğrencilere:
- Sizlere sorular soracağım. Birinci soruyu bilene ikinci soru sorulmayacak. Şimdi söyle bakalım Ahmet, bir hindinin kaç tane tüyü vardır ?
- 9567 tane tüyü vardır öğretmenim !
- Nereden öğrendin bunu ?
- Öğretmenim, hani birinciyi bilene ikinci soruyu sormayacaktınız ?
iki cahil köylü istanbul a gelmiş..8 katlı bir bina görmüşler hiç görmedikleri için şaşırmışlar..o orada herkesi kandıran adam gelmiş oraya..Demiş ki:
-siz ne yapıyordunuz?
Köylüler:
-binaya bakıyorduk..
Adam:
-bu binaya bakmak paralı.siz 8. kata bakıyordunuz demi..Verin bakalım 8 milyon u..
Köylüler:
-yok biz 2. kata bakıyorduk..
Adam:
-o zaman verin bakalım 2 şey milyonu.
Köylüler vermş 2 şer milyonu adam gitmiş..
Köylüler:
-ya şu istanbul da ne enayiler var.biz 8. kata bakarken 2. kata bakıyoruz sandı.. Demiş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İskoçyalının tavuğu İngiliz'in bahçesine yumurtlamış. Biri:
- Tavuk benim, yumurta da benimdir, diyor. Diğeri:
- Benim bahçem, yumurta da benimdir.
En sonunda İskoç:
- Bu böyle sürer gider. En iyisi birbirimize birer tekme atalım. Yerde en kısa süre kalan yumurtayı alsın.
İngiliz de kabul ediyor. İskoç'un önce tekme atmasına karar veriyorlar. İskoç en ağır postallarını giyip geliyor. İyice bir abanıp İngiliz'in bacaklarının arasına bir tekme atıyor.
İngiliz yarım saat sonra ancak kalkabiliyor. İngiliz tam tekmeyi atmak için hazırlanıyorken, İskoç yumurtayı uzatıyor:
- Al senin olsun, bir yumurta için değmez.
--------------------------------------------------------------------------------

bir gün temel bi kadınla evlenip daha sonrada yurt dısına cıkmak zorunda kalır orda en az iki hafta kalacagını söleyerek evden ayrılır bunu fırsat bilen karısı eve alır ve yaklasık hergün beraber olur ama temelin yurt dısında işi erken bittigi için eve erken döner ve eve geldigi zaman karısının eve adam alıdıgını gorurve hemen tabancasını cıkararakl adamı vururve tam kendini vuracakken karısı dur temelim yapma der temel iste sen sus kaltak sıra sanada gelecek der

Diyarbakırda terörüstler bir mezrayı basmışlar. bastıkları evin içerisinde bir karı ve koca bulunuyordu. terörüstlerden biri kadına senin adın ne diye sormuş. Kadında benim adım ayşe demiş, terörüst benim anamın adıda ayşe demiş seni affediyorum. kocasına sormuşlar senin adın ne . beni adım ahmet ama bana kahvede ayşe teyze derler demiş.

Birinci sinifa baslayan çocuklara ögretmen, babalarinin mesleklerini soruyordu :

-Söyle bakalim Tuna, baban ne is yapiyor?

Tuna :

-Otobüsleri kaldiriyor efendim, dedi.Bir sira önde oturan bir çocuk yanindaki arkadasina yavasça sordu :

-Pekiyi anlayamadim, neymis babasi? Arkadası büyük bir saflikla cevap verdi :

-Vinç miş, vinç!

Temel askere gitmis.Mutfakta çalismaya baslamis.Mutfaga her girdiginde buzdolabina selam veriyormus.Bir gün komutan sormus:

-Niye buzdolabina selam veriyorsun?

Temel cevap vermis:

-General Electric

Karadenizliler, bir konferans düzenlerler.
Bu konferansa konuşmacı olarak ünlü bir
Amerikalı bilim adamı da davet edilir.
Amerikalı konuk, bir hafta erken gelir,
hem tatil yapar hem de Türkleri yakından tanıma
fırsatı bulur, halkla kaynaşır, kendini
sevdirir. Karadenizliler ile Amerikalı bilim
adamı hemen her konuda anlaşırlar uyum içinde
konferans biter.

Ayrılık günü gelir, Karadenizlileri alır bir
düşünce. Biz bu değerli bilim adamına nasıl
teşekkür edelim? Aralarında toplanırlar, başkan
konunun önemini vurgulamak için der ki:
Biz bu Türk dostu, değerli bilim adamına nasıl
bir hediye alalım ki bizi unutmasın? Hem
kullanışlı birşey olsun, hem her eline aldığında
bizi hatırlasın?"
Salonda kısa bir sessizlik olur, arka sıralardan
Temel elini kaldırır:

''Sünnet ettirelim..!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

deli hastanesinde rambo sanan deli hastaneden kacar iki kişinin yanına gider bıcağını cıkarır kağıdı uzatır derki bu mektubu oğlum askerden gönderdi oku der adam bakar bos bir kağıt bise diyemez sonunda kafadan atmaya başlar sevgili babacım derken biseler söyler deli inanmış gibi gider ken geri gelir öbur adamın yanına gelir derki senin bu arakadaşın tam bi deli boş kağıdı okuyo der.

Temel ile Dursun paraşüt kursuna yazılır ve hafta sonları eğitim görmektedirler.

Aradan aylar geçer ve eğitim tamamlanır.

Yapılacak bir gösteri için prova yapmaktadırlar.

Uçaktan atlarlar, lakin Temel'in paraşütü açılmaz.

Dursun sorar:

- Temel, paraşütün açılmadı ne düşünüyorsun?.

- Önemli değil... Zaten gerçek değil ki, prova yapıyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------

kumarbazz:clap
Herşey HACKHELL için:clap

yorumlarınız için teşekkürler.
beğendiğinize sevindim.

sonuncu güzeLdi.......

Sonuncu benimde hosuma gitti,eline sağlık.

Geri