.
yyildirayy Moderatör Moderatör Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 20,694 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı 16 Ocak 2012 #1 .
D degazor35 TÜRK oğlu TÜRK Katılım 6 Mar 2007 Mesajlar 5,674 Reaction score 0 Puanları 0 Konum forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön 16 Ocak 2012 #2 bak her zaman diyom,Tavşanlı linyit takip edin diye,yine gavurlara oynayıp yatıyonuz ben hiç yatmıyorum,oynamayınca
bak her zaman diyom,Tavşanlı linyit takip edin diye,yine gavurlara oynayıp yatıyonuz ben hiç yatmıyorum,oynamayınca
yyildirayy Moderatör Moderatör Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 20,694 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı 16 Ocak 2012 #3 degazor35' Alıntı: bak her zaman diyom,Tavşanlı linyit takip edin diye,yine gavurlara oynayıp yatıyonuz ben hiç yatmıyorum,oynamayınca Genişletmek için tıkla ... Bende arada bir oynarım zaten o da 2 TL lik
degazor35' Alıntı: bak her zaman diyom,Tavşanlı linyit takip edin diye,yine gavurlara oynayıp yatıyonuz ben hiç yatmıyorum,oynamayınca Genişletmek için tıkla ... Bende arada bir oynarım zaten o da 2 TL lik