Tek Link Konular Buraya !

kodlar birbirine girmiş... Düzeltildi...

bunu daha onceden bir cok kere tv de izlemistim.. bunu bulanlar hint rahipleriymis yanlis hatirlamiyorsam.. cok deisik birsey adamlar resmen yer cekimine karsi koyuyor..

okadar kamera hilesi varki 6 yaşındaki yeğenim bile anlar

dostum hile deil.. ben bunu tv de izledim canli olarak adamlar ucan adamin altindan tepesinden sagindan solundan sopa vs gecirdiler ip falan yok.. yani hile deil :S gercekten olan birsey bu..

Türk kızı olsa adamı önce arabadan atar bagırır tokat atmaya kalkar.sonra da çocuğun patronuyşa konuşur ve onu işten attırırdı hele de böyle zengin bi Türk kızıysa

paylaşım için çok teşekkur ederim gerçekten de çok güzelmiş

iscilerin emeginden baska siginacak seyleri olmadigini bir daha goruyoruz ve bir kez daha anliyoruz isciyiz biz isci kalalim ?(

Türk kızlarıyla kıyaslamak ironik olur=)
sadece Türk kızı değil aslında, genel olarak ironik. Bu film bi kurgu. daha kız filmin başında bağırıp çağırmaya başlar polisi arar. gerçek dünya bu. film de olması istenen çekilmiş.

Alo Hasarlımı..

Artık araba alacağımız zaman kazalımı değil mi diye düşünmemize ,tanıdık kapartocılara yada ustalara getirmemize gerek kalmadı.. Almaya karar verdiğimiziz otomobilin plakasını HASAR yazıp bir boşluk bırakıp 5664 e sms çekerek bir dakika içinde öğrenebiliyoruz.. (Örnek: HASAR 06 TC 12345 )

Neden bana nalan söyledin..Nayır nolamaz herşey bittii...:durdurun

Geri