[TEK LİNK] Windows 7 Ultimate RTM

bişi sormak istiyorum RTM denilen ne 7600 versiyon mu yoksa ayın 22 sinde piyasaya çıkan orjinal vesiyon mu?

Arkadaşım, şu ana kadar final olarak verilenlerin tamamı yapı 7600 16385 ve yaklaşık 4 aydır forum ve torrentlerde. Ve de özellikle Windows 7'yi yakından takip eden arkadaşların önemli bir kısmının söylediği 22 sinde çıkmış sürümün de bundan farklı olmadığı. (Matodor rumuzlu arkadaşın bununla ilgili yazdıklarını forumda bulabilirsin)

bende 4 aydır kullanıyorum 7600 sürümünü.10 gün içerisinde orjinal lisanslı win7 ultimate elime ulaşacak ama bu ara format atmak istiyorum.ondan indiriyim en iyisi bunu :) teşekkürler

4 saatte download ettim teşekkürler. ama bu 7000 sürümü bir sürü eksiği var vistamı sildim bunu aktivite etmeye çalışırken iki kere daha format attım ama olmuyor.

7600 sürümünü tek link yapsan falan, bi güzellik yapsan :)

Dostum konun güzel de burada teşekkür almak için konu açmıyoruz amacımız paylaşım.. İnsanları teşekkür etmeleri için zorlamamalısın (örnek 1.sayfa). Teşekkür eden eder etmeyen etmez..

7600 16384 sürümü bu kurdum geri sildim pc yi boşuna indirmeyin daha öncede yazmıştım okumadan indirmeyin emeğinize yazık

ςαη;4742394' Alıntı:
Dostum konun güzel de burada teşekkür almak için konu açmıyoruz amacımız paylaşım.. İnsanları teşekkür etmeleri için zorlamamalısın (örnek 1.sayfa). Teşekkür eden eder etmeyen etmez..

anlaşılan forum kurallarından haberdar değilsin, teşekkür butonunu boş boş sadece "teşekkürler" gibi cevaplar yazılmasın diye yapılır. oradaki amacım o kişinin bana teşekkür etmesi değil kurallara uygun mesaj yazmasıdır. profilimden istatistiklere baksaydın 2005 yılından beri amacımın paylaşımmı teşekkürmü olduğunu anlardın. birde bütün mesajı bold yazmana gerek yok, görebiliyoruz. bilgine

teşekkürler kardeş emeğine sağlık tek link olması güzel. rapitlerle uğraşmaktan sıkılmıştım.

Bunu sakin indirmeyin guncelleme filan yapilmiyor hep ingilizce kullanmak zorundasiniz

ee bunu indirince ne yapıcaz.
bilmiyorum ben yardım edermısın

Geri