emfrees
New member

Evet arkadaşlar birçoğu arkadaşımız adsense konusunda gruplar kurmak, oraklaşa para kazanmaktan bahseder, başaran başarmış başaramayanlar da başka arayışlara girmiştir ben click bank gibi bir olay ile tanıştım... kısacası hiç uzatmadan size söyleyim hazır 160 kategoride 15.000 sayfa var bunlar html ile hazırlanmıştır ve içerisinde adsense reklamları konulmuştur... 15.000 sayfa oluşturmak baya bir zaman alır bir yıldan fazla değil mi?. peki nasıl olacak indirdiğiniz dosyanın içerisinde beni oku var onunla yaparsınız ancak şöyle söyleyim içerisinde birde bir program var onunla tüm o 15.000 adet adsense içerisindeki
Değiştir denilen yere sizin pub numaranızı ekliyorsunuz yani adsense üye no gibi
örn : pub-213215464651324 gibi
ve değiştir dedikten sonra siteniz hazır 150 mb yere ihtiyacınız olacaktır tüm bu dosyaları barındırmak için...
ondan sonra içerik ingilizce olduğundan sayfa değeri yüksektir ve siz günde örn bir internet kafeden 4 - 9 dolar arasında rahatlıkla kazanç elde edebilirsin... ki eğer sadece siz tıklarsanız. birde kurduktan sonra arama motorlarına sıralanınca daha da iyi olacaktır...
Anlatabildim inşallah..............
SAYGILARIMLA
İNDİR
http://rapidshare.com/files/133089690/Adsense-money.rar