Tek şutla final: 1-1

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Ve Roma'da final oynayacak diğer takım da belli oldu. 27 Mayıs'ta Roma Olimipiyat Stadı'nda finalin adı Manchester United ile Barcelona oldu. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş karşılaşmasında iki dev ekip Chelsea ile Barcelona kozlarını paylaştı. Stamford Bridge'de oynanan müsabaka 1-1 sona erdi.

Nou Camp'ta 0-0 beraberlikle biten ilk maçın rövanşında Barcelona'ya turu getiren golü 92. dakikada İniesta kaydetti. Michael Essien'in 9. dakikadaki golü ise tur için yeterli olmadı. Barcelona da ise Eric Abidal maçın 66. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

ESSİEN'DEN ERKEN BAZUKA
Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında, Barcelona'da sarı kart cezalısı Puyol, sakatlıklarından dolayı Marquez ve Henry; Chelsea karşısında forma giyemedi. İki takımın birbirlerine yeni yeni üstünlük kurma çabasındayken Essien'in mükemmel golü Chelsea'yi henüz 9. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Chelsea sol kanatta Lampard, Malouda ve Ashley Cole üçgeninde paslaştıktan sonra, Lampard ceza alanı sol bölgesinden ortasını yaptı. Savunmadan seken topu henüz havadayken ceza sahası dışından sol ayağıyla tamamlayan Essien topu köşeye nişanladı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

2j2jib6.jpg

CHELSEA BU KEZ KORKAK OYNAMADI
Stamford Bridge'de top yine ilk maçtaki gibi Barcelona'nın ayağındaydı ama golü bulan Gök Mavililer oyunu istedikleri gibi domine etme şansı yakaladı. Barça'da savunmada mecburen Yaya Toure görev yaparken; Chelsea, Anelka ve Drogba ile pozisyonlar buldu. Saha avantajıyla ilk maça nazaran daha aktif bir futbol ortaya koyan İngilizler topu orta alanda tutmayı başardı. İlk yarıda Barcelona'nın hiçbir şutu kaleyi bulmadı.

BARCELONA 10 KİŞİ
Gol bulmak zorunda olan Barcelona, savunmada daha fazla açık verdikçe Drogba ile Anelka'yı daha fazla pozisyona soktu. Maçın 66. dakikasında Chelsea savunmasının uzun topunda defansın arkasına sarkan Anelka ceza alanı içine girmek isterken Abidal'ın darbesiyle yerde kaldı ve hakem Ovrebs Fransız oyuncuya kırmızı kartını çıkardı.

BARÇA'NIN KALEYİ BULAN TEK ŞUTU GOL OLDU
10 kişi kalan Barcelona son 25 dakika duran top dışında tehlike üretemezken, 90+2. dakikada İniesta'nın golü ise Stamford Bridge'i yıktı. Maç boyunca 13 şut çeken Barcelona'nın hiçbir şutu kaleyi bulmazken; İniesta'nın ceza alanı dışından çektiği sert şutu ise ilk kez kaleyi buldu ve top ağlarla buluştu.

Herkes Chelsea finalde diye beklerken, İniesta'nın mükemmel şutu Barcelona'yı finale gönderdi. 27 Mayıs'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda Manchester United'dan sonra finale çıkan diğer takım ise Barcelona oldu.

344xwy1.jpg

06.05.2009
Kaynak : Sporx.com

Tek şutla final: 1-1

9022_3649_9957_3250_B_chelseaxbarca001.jpg

Ve Roma'da final oynayacak diğer takım da belli oldu. 27 Mayıs'ta Roma Olimipiyat Stadı'nda finalin adı Manchester United ile Barcelona oldu. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş karşılaşmasında iki dev ekip Chelsea ile Barcelona kozlarını paylaştı. Stamford Bridge'de oynanan müsabaka 1-1 sona erdi ve Barcelona mucizevi bir şekilde finale adını yazdırdı.

Nou Camp'ta 0-0 beraberlikle biten ilk maçın rövanşında Barcelona'ya turu getiren golü 92. dakikada İniesta kaydetti. Michael Essien'in 9. dakikadaki golü ise tur için yeterli olmadı. Barcelona da ise Eric Abidal maçın 66. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla 27 Mayıs'ta Roma'da oynanacak final maçında Manchester United'ın rakibi Barcelona oldu.

ESSİEN'DEN ERKEN BAZUKA
Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında, Barcelona'da sarı kart cezalısı Puyol, sakatlıklarından dolayı Marquez ve Henry; Chelsea karşısında forma giyemedi. İki takımın birbirlerine yeni yeni üstünlük kurma çabasındayken Essien'in mükemmel golü Chelsea'yi henüz 9. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Chelsea sol kanatta Lampard, Malouda ve Ashley Cole üçgeninde paslaştıktan sonra, Lampard ceza alanı sol bölgesinden ortasını yaptı. Savunmadan seken topu henüz havadayken ceza sahası dışından sol ayağıyla tamamlayan Essien topu köşeye nişanladı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

061241641871.jpg

CHELSEA BU KEZ KORKAK OYNAMADI
Stamford Bridge'de top yine ilk maçtaki gibi Barcelona'nın ayağındaydı ama golü bulan Gök Mavililer oyunu istedikleri gibi domine etme şansı yakaladı. Barça'da savunmada mecburen Yaya Toure görev yaparken; Chelsea, Anelka ve Drogba ile pozisyonlar buldu. Saha avantajıyla ilk maça nazaran daha aktif bir futbol ortaya koyan İngilizler topu orta alanda tutmayı başardı. İlk yarıda Barcelona'nın hiçbir şutu kaleyi bulmadı.

BARCELONA 10 KİŞİ
Gol bulmak zorunda olan Barcelona, savunmada daha fazla açık verdikçe Drogba ile Anelka'yı daha fazla pozisyona soktu. Maçın 66. dakikasında Chelsea savunmasının uzun topunda defansın arkasına sarkan Anelka ceza alanı içine girmek isterken Abidal'ın darbesiyle yerde kaldı ve hakem Ovrebs Fransız oyuncuya kırmızı kartını çıkardı.

BARÇA'NIN KALEYİ BULAN TEK ŞUTU GOL OLDU
10 kişi kalan Barcelona son 25 dakika duran top dışında tehlike üretemezken, 90+2. dakikada İniesta'nın golü ise Stamford Bridge'i yıktı. Maç boyunca 13 şut çeken Barcelona'nın hiçbir şutu kaleyi bulmazken; İniesta'nın ceza alanı dışından çektiği sert şutu ise ilk kez kaleyi buldu ve top ağlarla buluştu.

Herkes Chelsea finalde diye beklerken, İniesta'nın mükemmel şutu Barcelona'yı finale gönderdi. 27 Mayıs'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda Manchester United'dan sonra finale çıkan diğer takım ise Barcelona oldu.

06.05.2009
Kaynak : Sporx.com

Kendi Notum: Barça alır ezer geçer dağatır vb . gibi gereksiz terimler kuran arkadaşlar nası olsa turu geçti barça diye şimdi yan çizmesinler. biz ne dedik bu maç öle ispanyaya benzemez zor dedik. ama ekledik top yuvarlak olur belki bi sürpriz ve lafımızın da arkasındayız.barçacıların hepsinin kuponlar tırtladı şimdi turu geçtiler diye burda gösteri yapmasınlar. zaten sahada selçuk derelinin yabancı versiyonu vardı valla çok günaha girdim.

Şimdi barçacılar içlerinden tamam kupa barçanın felan geçiriyorlardır ama biz lafımızı yine tekrarlıyoruz. Burası Şampiyonların Ligi. İspanyayla karıştırmayın. Top yuvarlak ve herşey olabilir.

Ekstra Not: Bu yorumumun üzerine gereksiz tartışma yaratmayın herkes ne dediğnii biliyor fazla konuşmaya gerek yok. Finale de tahminimi yapacağım yorumumu yazmayacağım. Sonunda zaten herşey ortaya çıkacaktır.

B_95c183fad212f08e8541bd81df27a466.jpg

B_7163975777c23102a7efe001a4fa3480.jpg

B_f1a9b9d9fc0f3fae40a4ba8418decb59.jpg

B_da42eeda94a1cfe56bda3010243c9c0f.jpg

B_174efaf5698d7655bed08651eea5e1b8.jpg

B_b2fbc83695004c12494458d0d4e8ed4a.jpg

B_65ac7547aa9ebb34577d93a9d63ae839.jpg

B_5735a49a3f46f7f8175ce2af1ea76c38.jpg

B_99d4472d28534481c7101169e83101e5.jpg

Drogbayı Oyundan ALmakLa Hata Etti.10 Kişi KaLan BarceLonaya 2. goLü AtmaLıydı.
BarceLonanın Çok Rahat Kazanacağını DüşünenLer YanıldıLar

chelsea nin bu kadar ezik oldugunu bilmiyordum
resmen 9 kişi savunma yaptılar
ilk defa bi yabancı maçında 90 da gelen golle havalara zıpladım :durdurun
helal barcaya

Drogbayı Oyundan ALmakLa Hata Etti.10 Kişi KaLan BarceLonaya 2. goLü AtmaLıydı.
BarceLonanın Çok Rahat Kazanacağını DüşünenLer YanıldıLar

Yata yata bir yere kadar Hiddink efendi. . .
ALLahın sopası yok 90+3 te 10 kişi kaLan rakibin karşısında
üzüLürsün böyLe. . .

Fener son dk da goL atsa heraLde bu kdr sewinrdim =)

büyük takımlar böyle belli oluyor dakika kac olursa olsun macı bırakmıyorlar(barca kupayı alcak benim görüşüm bu)

munt senden hızlı çıkmış konuyu o önce açmış ama eline sağlık yinede

1 dk ara iLe acmıssınız konuLar birLeştiriLdi. . .

maç pek zevk vermedi finalde futbol dolu bir gece için barçanın çıkmasını istiyordum iyi de oldu ManU-Barça finali muhteşem olacak gibi bir his var içimde....

90 dakika futboluyla ezen Chelsea..macın Son dakikalarında atak oynayan Barca..Ne diyelim Hakemin çok etkisi oldu maçta..En az 4-5 penaltısını vermedi Chelsea'nin..Drogbayı ceza sahasında bi dövmedikleri kaldı..Sadece bizim derbilerimizde hakemler etki etmiyomuş demekki.. +++ Son 90+4'te verilmeyen penaltı çok tartışılır..Ballack sinirden az daha Hakemi alıyodu aşağıya =) Finalde Manchester rahat kazanır diye düşünüyorum ben..Yıldızları izlemek zevk vericek gerçekten..Iki takımada başarılar..

su chelsea den nefret ediyorum bu kadar ezik oynayan bi takım varmı ya.tamam o skor sana yetebilir ama futbol be kardeşim boyle topmu oynanaır dk 10 chelsea 10 kişiyle yatıyo.golu gs atsaydı bu kadar sevinmezdim ha

oo gidin iddia oynayın kardeşim forumu kumarhaneye cevirmeyin:):):)

daha finale cok var rapidler ucmus:):)

9 uncu dakkada o balık gol olmasaydı barca rahat alırdı. zor oldu ama oldu. ama inş kupayı alamazlar yatırdılar kuponumu. üst oynadık uyudum resmen macta. man utd cakar bunlara. o busketmidir basketmidir ne boş bi adam. guardiolanında nekadar armut bi t. direktör olduğunu görmüş bulunuyoruz. abidali ortaya cekib beke sylvinhoyu koymak varken 10 adamın yerini değiştirmiş. hhem orta sahası düştü hem defansı. rooney ronaldo karsısında sans tanımıom barcaya...

Geri