Tehlİkenİn Farkinda Misiniz?

kimseden alıntı alıp msg yazmayacağım.
uğraşmak istemiyorum artık!!! şunu belirtim sadece
benim sahip çıktığım temeller belli. Mücadele devam edecek
yukarısa saydığım maddeleri temel alarak.

konuyu siyaset ve politikayla alakası olmadığı için güncele taşıdım..

ya cidden gülüncek halimize agliyoruz biz müslüman degilmiyiz simdi Allahin kitabina tehlikenin farkindamiyiz adli basligi atiyorsunuz nolcak sonumuz hristiyan ve yahudiler amacina ulasiyor sonunda... kurani tehlike olarak gosterdilerya yazik yazik!!!

Birileri Bu Ülkede Birşeyleri Kaşıyor. Yahuu Kim Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Yapılmasın Diyor ki, Yıllardır Ulusal Kurtuluşumuzun Simgesi Olan 23 Nisan Kutlamaları ve Yine Yıllardır Bu Salonda Yapılırken, Aynı Tarihte Bu Salonda Kuran Okuma Yarışması Yapılması İnsanları Bilinçli veya Bilinçsiz Dinimize, Kuran'a veya Laikliğe Söz Ettiriyor. Bu Tam Bir Provakasyon...

Arkadaşlar cidden bu büyük bir tehlike bence.Laik bir ülkede 23 nisan da Kur-a okuma yarışması sizce doğrumu?Ülkede hristiyanı da var yahudisi de var bence onlara da saygı göstermes lazım.Ben de müslümanım fakat bence bu yanlış

firatay' Alıntı:
Birileri Bu Ülkede Birşeyleri Kaşıyor. Yahuu Kim Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Yapılmasın Diyor ki, Yıllardır Ulusal Kurtuluşumuzun Simgesi Olan 23 Nisan Kutlamaları ve Yine Yıllardır Bu Salonda Yapılırken, Aynı Tarihte Bu Salonda Kuran Okuma Yarışması Yapılması İnsanları Bilinçli veya Bilinçsiz Dinimize, Kuran'a veya Laikliğe Söz Ettiriyor. Bu Tam Bir Provakasyon...
Herşey tamamda salonlara kutsallık addetmek niye? Her türlü etkinliğe açık bir salon burası, ayrıca 23 nisan etkinliği mutlaka başka bir platformda yapılacaktır gerilmeye gerek yokki.

fatihozel' Alıntı:
Arkadaşlar cidden bu büyük bir tehlike bence.Laik bir ülkede 23 nisan da Kur-a okuma yarışması sizce doğrumu?Ülkede hristiyanı da var yahudisi de var bence onlara da saygı göstermes lazım.Ben de müslümanım fakat bence bu yanlış

Laik bir ülke. İşte bizim vazgeçilmezimiz herşeyden öte herşeyden önce. Vazgeçmekmi büyük tehlike(!) O kitab bunların hesabını kabirde başlar sormaya...

bi kiz mini etekle gezse adi ozgurluk olur kendi secimi olur basortulu gezse olay olur irtica olur aynen bu hesap yazik diyorum ben acinacak haldeyiz..

osmanli boylemiydi? siz atalarinizin en zor durumda bile cuma namazini kildigi evlatlarisiniz :( onlarin kemiklerini sizlatiyorsunuz...

simdi kuran okuma = tehlike kuran heran heryerde okutulmali bunla gurur duyacagimiza yahudileri, hristiyanlari sevindiriyoruz cidden cooook üzülüyorum....

türk ocağı' Alıntı:
Herşey tamamda salonlara kutsallık addetmek niye? Her türlü etkinliğe açık bir salon burası, ayrıca 23 nisan etkinliği mutlaka başka bir platformda yapılacaktır gerilmeye gerek yokki.

Salonlara Kutsallık addetmiyoruz. Bu Bayramın Adına 23 Nisan Diyoruz. Yani 23 Nisan da Her Zaman ki Kutlandığı Yerde Yapılması Gerekirdi, Eğer Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Yapılacaksa 22 Nisan - 24 Nisanda Yapılsa Olmazmıydı. Hadi Tarih Olmadı, Mekan Olarak Onlarca Yer Vardı. Ama Bunlar Düşünülmekten Aciz Olarak Birileri Sırf Provakasyon Olsun Diye Bir Halt Yemiş Bu Salonu Tahsis Etmiş, Ne Diyelim Hayırlısı...

türk ocağı' Alıntı:

Hep aynı terane laik düzen bozuldu, irtica geldi, atatürk unutturuldu.
Birincisi laik düzen bu ülkede hiç bir zaman yerleşmedi. Laiklik dini olan herşeye saldırı olarak algılandı. Tam anlamıyla yani din ve vicdan özgürlüğü yansımadı yansıtılmadı. Laikliğin savunuculuğunu yaparken aynı zamanda müslümanların dinine yaptırım uygulanan yanlış bir fikre yandaşlık yaptığınızın farkına varmanızı temenni ederim, gerçek laikliğin değil.
İrtica geldi, kuran okumak, sıranın üzerinde namazın nasıl kılındığının gösterilmesi vs.. irtica olarak algılanıyorsa gelmiş hoşgelmiş.
Atatürkü kimse unutmaz arkadaşım, milletimiz Atatürk'ün milliyetçiliğini, vatanperverliğini, tam bağımsız türkiye ülküsünü siz laiklik derken unuttunuz ama bizler asla unutmadık.
14 Nisan mitingi demokratik bir mitingdir. Hiçe sayılan miting söyleyeyim ben sana yıllarca gözü yaşlı, başörtülü öğrencilerimizin mitingleri hiçe sayıldı, görmezden gelindi.

Güzel kardeşim bu ülkenin en az %80 i Laikliğe sahip çıkıyor aksi olmuş olsaydı AKP ve SP toplamda %70 falan oy alırdı.Laikliği dine saldırı olarak algılayan ya kör cahildir yada koyu yobaz,softa.
Ayrıca yapılan cumhuriyete sahip çık mitingine milyonlar katılmaz 5-10 bin kişi ancak olurdu.

Tehlike Kuran okunması değil Resmi törenlerin içine Kuran okunmasının sokulmasıdır Laik bir ülkede Resmi törenlerde din kitapları okunmaz.

Bu vatanı seven Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı her birey görüyor yapılan oyunları,Atatürkü küçültmeye çalışmak,ilkelerinin öneminin kalmadığı düşüncesinin yayılmaya çalışılması devlette tarikatsal yayılma çabaları vs vs

Habire bahsediyosunuz din baskı altında diye neymiş bu baskı söyleyin de bilelim Allah rızası için söyle camiiye gitmeni engelleyen mi var oruç tutmana namaz kılmana engel mi oluyorlar?Yoksa hacca gidicem dedinde hacca gitmeyi mi yasakladılar ?

Eğer varsa öyle bir durum elimizden gelen desteği esirgemeyelim zira din özgürlüğünün en temel hak olduğunu savunanlardanım.

Geri