Tecavze Uğrayan Kadına Hapis

icemen

New member
Reaction score
0
fft1_mf480291.Jpeg

Dubai’de Pakistan asıllı İngiltere vatandaşı Müslüman bir kadın, “Dubai Marina’s Address Oteli’nde tecavüze uğradığını belirterek gittiği polis tarafından evlilik dışı cinsel ilişki suçundan tutuklandı.

İngiliz gazetelerindeki haberlere göre, nişanlandığı erkek arkadaşıyla kutlama için 1 Ocak’ta 3 günlüğüne Dubai’ye giden 44 yaşındaki kadın, aldığı fazla miktarda alkolun etkisiyle tuvalette kendinden geçti. Kadının ifadesine göre, bu sırada kendisini takip eden Suriyeli garson yarı baygın halinden yararlanarak tuvalette tecavüz etti. Polis, tecavüz şikâyetiyle gelen kadına alkol testi yapıp sonra da hakkında, “içki satma ruhsatı olmayan yerde alkol almak” ve “evlilik dışı cinsel ilişki” suçlamalarıyla dava açtı. Kadının nişanlısı da aynı suçlardan tutuklandı. Pasaportlarına el konan çift suçlu bulunmaları halinde 6 yıl hapis cezasına çarptırılabilecek. İngiliz konsolosluğunun araya girmesiyle çift kefaletle serbest bırakıldı ancak ülkeden ayrılmalarına izin verilmedi.
Kadının rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyen Suriyeli garson da gayrimeşru cinsel ilişki suçundan yargılanıyor.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• FFF.GIF
    FFF.GIF
    31.9 KB · Görüntüleme: 1,184
birazda kadınlarda suc var onlarıda hesaba katmak lazım...hep erkekmı ıstıyor sankı

tecavüz hangi koşullarda olursa olsun kabullenemez. kişi özgür iradesiyle alkol alabilir, uyuşturucu da alabilir. bu tecavüz nedeni olmamalıdır.

Al başına belayı.

Alkolün zararlarına bunu da ekleyelim.

medem ingiliz vatandaşısın ne işin var senin dubai gibi yerde. avrupa gibi yerde özgür bi şekilde istediğin gibi dağıt istediğin kadar iç sınır koyan mı var..

Ne Yani Kadın İçipte BayıLdı Diye Tecavüze Uğraması NormaL Bişey Mi ???

BöLe Zihniyetın ALLAH BELASINI Versin..!!

Adam oLun Az Be.. İçki İçmeden BayıLsaydı Ne oLucaktı ?? O Zamanda Tecavüz Eden Şerefsiz Ya Bu SağLık Sorunundan DoLayı BayıLmış Tecavüz Etmeyım Mı Dıcektı ??

YanLış Yapıyorsunuz YanLış.. FazLa YobazLık Bünyeye ZararLı BeyLer.. ;)

MozoLe Miяach;4858434' Alıntı:

Adam oLun Az Be.. İçki İçmeden BayıLsaydı Ne oLucaktı ?? O Zamanda Tecavüz Eden Şerefsiz Ya Bu SağLık Sorunundan DoLayı BayıLmış Tecavüz Etmeyım Mı Dıcektı ??

katılıyorum alkol veya herhangi bir şey aldı diye kimseye tecavüz hakkı doğmaz.kadında suç var diyenler kişi alkol alıp sarhoş oldu diye suçlu olduğuda nerden çıkıyor alkol,uyuşturucu bile alsa kişinin dokunulmazlığı vardır..

haram işte zıkkım içme buyur mevla vermiş cezanı :p ne malum o kafayla adama asılmadığın :hadiordan

Kardeş ağır konuşmuşsun buada zihniyet değil kişilerin yorumu var.. ii analiz ette konuş hangi zihniyete ne için kustuğunu bilmiyorum ama provoke etme...günün birinde o kusmuğu yedirirler adama .. ha bu ara seninde hangi zihniyeti taşıdığın ortaya çıktı. toplumu kucaklaman lazım sevgi ile şefkat ile insanlık ile kaba kuvvet şiddet doğurur.kavga doğurur... anladınmı yurttaş arkadaşım...:thumbup1:

Bu olaydan da anlaşıldığı üzere demek ki fazla Asri lik de bünyeye zararlıymış...

mozole mirach yobazlığın manasını biliyormusun sen birader..
benim yazdığıma istinaden yazdığını düşünerek alıntı yapıyorum..
içki içmek insanın kendi hür iradesidir cezasını kendi çeker.. neden sana bu kadar dokundu.
kimseye tecavüzü insan olan kimse tasdik edemez.
sadece içki içmese idi akli durumu yerinde olucağı için kendini koruyabilirdi.. belkide kendi istedi yanındamıydık..

biz nicelerine adamlık öğrettik ,kendimizi bu yolda harcadık.gerekirse kendimizle beraber herkesi harcarız...

benim imanımı yobazlık ile bi daha sakın ilişkilendirmeki selamımız bozulmasın...
hadi eyv..

mozole mirach yobazlığın manasını biliyormusun sen birader..
benim yazdığıma istinaden yazdığını düşünerek alıntı yapıyorum..
içki içmek insanın kendi hür iradesidir cezasını kendi çeker.. neden sana bu kadar dokundu.
kimseye tecavüzü insan olan kimse tasdik edemez.
sadece içki içmese idi akli durumu yerinde olucağı için kendini koruyabilirdi.. belkide kendi istedi yanındamıydık..

biz nicelerine adamlık öğrettik ,kendimizi bu yolda harcadık.gerekirse kendimizle beraber herkesi harcarız...

benim imanımı yobazlık ile bi daha sakın ilişkilendirmeki selamımız bozulmasın...
hadi eyv..

BeLkide Kendi İstedi Yanındamıydık Diyen Bi Zihniyetin Gittigi YoL Hak YoLu DeğiL Başka Bi YoLdur.. Benim Mesajım Bu oLayı Direk O Kadının Suçuymus Gibi YargıLayanLaraydı Sen Üstüne aLındın.. Bi İnsan Sarhoş oLabıLır BayıLmıs oLabıLır Weya Aciz Bi Durumda oLabıLır.. Bunu Hiç Bi ŞekiLde HafifLetici Bi Neden oLarak Öne Süremezsınız iLk Önce Bunu Bi Benımseyın.. Ayrıca AdamLık Öğretmekten Ziyade Önce Adam oLmak Lazım VesseLam.. SeLamda Allahın SeLamı oLmasa Dencek Çok Şey Varda Neyse Diyip Susayım.. Sanada Hadi EyvaLLah.. ;)

Arkada$Lar MesajLarınızı okudumda.. Ben bu kadar acizLik! bu kadar yobazLık! bu kadar anLayı$sızLık! görmedim Gerçekten !
Yok kadın sarho$mu$a.. İcmeseymi$te.. BeLki kendi istemi$tir vs vs.. gibi sacma sapan ahLaksız, insaniyet dı$ı keLimeLeri müsLümanLıqınıza nasıL sıqdırabiLiyorsunuz anLamak qüc !
Adam hakLı dimi..? Hatta bu Dubai'nin adaLetini saqLayan kurumLarda hakLı..! SizLerde hakLısınız..
TEcavüzü yapan adam aciz durumda oLan aLkoL aLmı$.. beyninin fonksiyonLarını kontroL edemeyen bir zavaLLı kadını korumak yerine tecavüz ediyor ! Burada kadının sucu ne ?

Kusura bakmayın ama ALLAH - KİTAP - PEYGAMBER kaLmamı$ bazı ki$iLerde..İsteyen üstüne Alınsın isteyen aLınmasın.. Bir tecavüz oLayını hakLı duruma getirmeye caLı$mak Günahtan daha beterdir !

..:.. ne dıım A mı dımm B mı dıım C mı dıım :D ..:..

Dubai'ye gidersen ingiliz baskinligini cok net gorebilirsin. ;)

Bu Araplarinda ne b......k yedikleri belli degil kardesim,yasalarina baksan kendi kafalarina göre uyduruyorlar,Hemde su bayana Bak Pakistanli,Ingiliz vatandasi ve Dubaide tatil yapmaya gidiyor,bayandada hata yok degil yani Pakistanlilarin genetikleri böyle!Zaten Araplarin ve Pakistanlilarin %99.9 u Ingilizlerden daha iyi ingilizce konusuyorlar bizim Kibrisli Türk kardeslerimiz gibi!

MozoLe Miяach;4860246' Alıntı:
BeLkide Kendi İstedi Yanındamıydık Diyen Bi Zihniyetin Gittigi YoL Hak YoLu DeğiL Başka Bi YoLdur.. Benim Mesajım Bu oLayı Direk O Kadının Suçuymus Gibi YargıLayanLaraydı Sen Üstüne aLındın.. Bi İnsan Sarhoş oLabıLır BayıLmıs oLabıLır Weya Aciz Bi Durumda oLabıLır.. Bunu Hiç Bi ŞekiLde HafifLetici Bi Neden oLarak Öne Süremezsınız iLk Önce Bunu Bi Benımseyın.. Ayrıca AdamLık Öğretmekten Ziyade Önce Adam oLmak Lazım VesseLam.. SeLamda Allahın SeLamı oLmasa Dencek Çok Şey Varda Neyse Diyip Susayım.. Sanada Hadi EyvaLLah.. ;)

Dubaide garson olarak calisan Suriyeli bir erkek garson HER 5 dakikada bir tuvaletleri kontrol ediyor galiba Bayilan ayilan varmi diye bayilan varsada tecavüz ediyor sacma:durdurun kesin kadininda bir dalaveresi vardir!Sonra olay gerceklesiyor eeee.. tabiki Pakistanli ingiliz vatandasi bayanin nisanlisi bir sekilde anliyor olayi kadin ne diyecek nisanlisina bayildim bu suriyeli bana tecavüz etti diyecek pekalada!(Ben istedim diyebilecegini pek sanmiyorum)sonra polise gidiyorlar poliste olayla ilgisi olan herkese birazcik ceza veriyor:durdurunOlay budur

Geri