TeCaVüZCü HaKLı MI ?

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Hüseyin Üzmez’in yarattığı skandalda en doğru lafları dün Kanal 1 Haber’de İsmail Nacar etti.
Nacar da İslami kesimin önde gelen yazarlarındandır.
Üstüne bir de doğrucu Davut’tur.
Bu yüzden kendi fikirdaşlarıyla bile zaman zaman başı belaya girer.
İsmail Nacar, Kanal 1 Haber’de Hüseyin Üzmez’le ilgili şöyle konuştu:
“Hüseyin Üzmez benim çok eski dostumdur. Bu yüzden de kendisini defalarca uyardım. Müslüm Gündüz’ü evinde kadınlarla buluşturuyordu. Şimdi ortaya çıkan merakı, hep vardı. Kendisine hep söyledim. Yapma etme dedim. Ama dinlemedi. Bu alışkanlıktan vazgeçmesini hep söyledim”
İsmail Nacar’ın söylediklerinden de anlıyoruz ki, ortada bir komplo momplo yok.
Hüseyin Üzmez’in hastalık sayılabilecek noktaya gelmiş bir durumu var.
Durum yakın çevresi tarafından biliniyor ve dostları kendisini uyarıyor, “Hüseyin yapma” diye.
Ama belli ki, o bu uyarıları dinlemiyor, dikkate almıyor.
Belli ki, hasta.
Belli ki, sapkın.
Belli ki, pedofil.
Bu filmlere bile konu olmuş bir cinsel sapma türü.
Dinci basının iddia ettiği gibi bu bir komplo bile olsa, yani küçük kızı birileri Hüseyin Üzmez’e yem diye atmış bile olsa.
Bu durum Hüseyin Üzmez’in sapkınlığını ortadan kaldırır mı?
Çoluk çocuğa cinsel tacizde bulunmasını haklı kılar mı?
İsmail Nacar’ın söylediği gibi dostları onu uyarmışlar ama O, o uyarılara değil, başka uyarıları dinlemiş.

Çapkınlık başka, sapkınlık başka

Ben dinci basının Üzmez vakasını görmezden gelmesini yazınca, o kesimin “Küfürbazlarından” bolca küfür geldi.
Bazıları şöyle yazmış, “Sen Ali Kırca’nın yaptıklarını görmezden gelmedin mi?”
İlgiyi anlayamadım.
Ali Kırca’nın yaptığıyla Hüseyin Üzmez’in yaptığı aynı şey mi?
Ali Kırca, 30 yaşlarında bir kadınla evlilik dışı ilişkiye girmiş.
Kız da bu ilişkiyi kaydedip ortalığa dökmüş.
Burada bir suç yok ki!
Ne bir çocuk tacizi söz konusu, ne de başka bir suç.
Ali Kırca’nın yaptığı şey sadece eşi, sevgilisi ve kendi arasında bir mesele.
Kırca’nın yargıya verilecek bir hesabı yok.
Eşine vermesi gereken bir hesap varsa, o onların arasında.
Bu kadar basit.

( 30.04.2008 - Fatih Altaylı )

Bu konuda aslında fazla yazıp çizmemek lazım .
Allah muhafaza Çarpılırız felan .
:hhmanD

valla bu yazıyı yazan arkadası tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış.. emeğine sağlık

Eskiden böyle durumlarda Milletimiz aşırı tepkiler verirdi.
Ama artık ciddi ahlak sorunlşarımız var demekki,
Adamlar kendi yandaşı diye bu çirkinliğe tepki göstermek yerine pisliği örtmeye çalışıyor.
Gerçekten çok yazık. Ahlak değeri çöken bi toplum toplum değildir artık.

Eskiden böyle durumlarda Milletimiz aşırı tepkiler verirdi.
Ama artık ciddi ahlak sorunlşarımız var demekki,
Adamlar kendi yandaşı diye bu çirkinliğe tepki göstermek yerine pisliği örtmeye çalışıyor.
Gerçekten çok yazık. Ahlak değeri çöken bi toplum toplum değildir artık.

malasef ülkemizin en büyük tehtitlerinden biride ahlak sorunu..hergeçen gün birazdaha bozluyor bazı illerimizde batı ahlakı (genel olarak)hüküm sürüyor...toplum ahlakı hergün birazdaha genişletilmeye çalışılıyor..umarım en kısa zamanda en az zararla bu durumdan kurtulurz..

malasef ülkemizin en büyük tehtitlerinden biride ahlak sorunu..hergeçen gün birazdaha bozluyor bazı illerimizde batı ahlakı (genel olarak)hüküm sürüyor...toplum ahlakı hergün birazdaha genişletilmeye çalışılıyor..umarım en kısa zamanda en az zararla bu durumdan kurtulurz..
Ne yazıkki çıplaklık ahlaksızlık medeniyet diye millete yuttrulacak dereceye gelmiştir.
Televizyonlarda baş gözsteren insan müsveddeleri,
Kadınlara özgürlük diyerek karı koca ilişkilerinin bilinçli bi şekilde zedenlenmesi.
Çocuk yapmayın diyerek Türk nufüsnun azaltılması.
Bekaretin önemsiz bişeymiş gibi gösterilmesi.Ahlaksızlık kol geziyor.

Ne yazıkki çıplaklık ahlaksızlık medeniyet diye millete yuttrulacak dereceye gelmiştir.
Televizyonlarda baş gözsteren insan müsveddeleri,
Kadınlara özgürlük diyerek karı koca ilişkilerinin bilinçli bi şekilde zedenlenmesi.
Çocuk yapmayın diyerek Türk nufüsnun azaltılması.
Bekaretin önemsiz bişeymiş gibi gösterilmesi.Ahlaksızlık kol geziyor.

ve bu dediklerine çağdaşlık diyenlerin sayısı hergün artıyor...basın zaten bitmiş durumda ;yavaş yavaş halkıda bitirmeye çalşıyolar...

ve bu dediklerine çağdaşlık diyenlerin sayısı hergün artıyor...basın zaten bitmiş durumda ;yavaş yavaş halkıda bitirmeye çalşıyolar...
Aslında Türk milletinin buna çağdaşlık dediği yok.
Fakat bi tarafdanda arap emperyalizmi dayatılıyor millete,
arap emperyalizmine karşı çıkanlar yukarda sağdığım grupların bi parçasıymış gibi gösterilmek isteniyor.
Kısacası ne çıplaklık nede aşırı kapalılık Türk milletinin değeri değildir.

Aslında Türk milletinin buna çağdaşlık dediği yok.
Fakat bi tarafdanda arap emperyalizmi dayatılıyor millete,
arap emperyalizmine karşı çıkanlar yukarda sağdığım grupların bi parçasıymış gibi gösterilmek isteniyor.
Kısacası ne çıplaklık nede aşırı kapalılık Türk milletinin değeri değildir.

dini inancını yerine getirmek isteyen ancak gerekn bilgiye sahip olmayanlar dediğin gibi arap emparyalizmi adı altında dinmiş gibi bilgiler verilerek akılları karıştırılıyor;müslüman olan ancak yapması gerekn ibadetleri yerine getirmeyen kısım ve çoğnluğu genç eğlence yonune kaydırılmak isteniyor(batı ozentiliği)bunun dışında kalan kesimde batı ozentliği altında toplanmak isteniyor..sonuç kısmen başarlı olmaya ne yazıkkı başladılar:vur

Geri