paduk
"Chastise"
szg55’in SAHRANİL’a yazdığı “bazılarının aksine benim gibi paduğu ve padukvari yorumları seven bir mod” yorum... dan dolayı teşekkür ederim.. demek gözlerim kapalıyken güzel cümleler dönyo etrafta..
SAHRANİL’in de vakit kaybetmeden yazdığı “paduk sevilmezmi ya ne ii çocuk bence.birgün herkes onu sevecek =)” yorum içinde yukarıdaki cümleleri sunmak isterim.
Ve yukarıdaki postlaşmadan sonra sahaya giren oLdness_07 “insanının yazdığı Paduk sıkıcı =)
ßir şeyi 50 kere söLerseniz onun b*ku çıkar
İyi biridir gece kLandan” cümlesine karşılık eyvallah diyorum... sıkıcı olacağım tabi hah bak rapunzelin saçlarını bile yolmuşlar. Vah Vah.
cw_attack’ın “aduk: ayakLı ansikLopedi” yakıştırmasına karşılıkta ‘ben kişilerin aynasıyım’ diyerek cevap vereyim =)
GebzeLi arkadaşımın yazdığı bi yazıdaki ithafıma bi bölüm var..
VirTuE : İyi niyetLi sevdiğim birisi =)
paduk : Tanımıyorum ama nick gözüme a$ina
LaZiSH : Spor yorumLarını çok beğendiğim birisi =)
GebzeLi
heLLpaix
oLdness_07
Bak paduk bi şey yazacak GebzeLi arkadaşına... ‘ insanın her hareketinin yansıması uzayın derinliklerinde saklanmakta yapılan her şey kayıt altında bende güzel bi iz bırakmak isterim hayatın tüm bölümünde...sanal...gerçek...hayal..meyal...’ ve son olarak Bkz. Ben ki bende sen ki sende güzelsin..
ViRTuE arkadaşımında nick’imin yazdığı bi kordinat gördüm sanki =) post şöyle...
PoSeiDoN Severım ıyı bırı
GebzeLi Sevdıgım bı kardesım
SHARK Gordugum ama tanımadıgım bırı
Virtue
paduk
lazish
Kendileride örnek user lardan.
KiLLinq-LoNeLiNeSs arkdaşımın attığı bi post üzerine...
jewel : Pek Sık Göremiyom
Paduk : Bknz. =)
Visi0n : Kafadar
----------------------------------------------------------------------
Bjkemal
KiLLinq-LoNeLiNeSs
Chamur
visi0n la aynı post ta olmak güzel =) KiLLinq-LoNeLiNeSs arkdaşımada teşekkür ederik...
Madness arkadaşımın attığı bi post üzerine...
Kendisine kötü laf edenin karşısına dikileceğim biri.
bkz. Gerçek arkadaşlık..
Gerçek insanlar ile iletişim hayatta harcadığın vaktinin kaliteli olduğunu gösterir...
ViRTuE arkdaşımın attığı bi post...
bızlerı asla kırmayan aplamıs
Number One Paduk
bkz. yaşayan efsaneler
abla derken bir üsttekine attığı bi post’un içinde geçiyorum ben =) sana numara yakıştıramayacağım varlığı yeten dediğim nadir kişilerden demek doğru olur =)
bu kadar güzel insanlara bastığı her harf için teşekkürlerimi sunarım.... tebrik ederim ki bu kadar iyi niyetli güzel insanlar....
böyle olmak zor...
bu arada yukarıdaki yazılar ben offline iken yazılmış =)
SAHRANİL’in de vakit kaybetmeden yazdığı “paduk sevilmezmi ya ne ii çocuk bence.birgün herkes onu sevecek =)” yorum içinde yukarıdaki cümleleri sunmak isterim.
Ve yukarıdaki postlaşmadan sonra sahaya giren oLdness_07 “insanının yazdığı Paduk sıkıcı =)
ßir şeyi 50 kere söLerseniz onun b*ku çıkar
İyi biridir gece kLandan” cümlesine karşılık eyvallah diyorum... sıkıcı olacağım tabi hah bak rapunzelin saçlarını bile yolmuşlar. Vah Vah.
cw_attack’ın “aduk: ayakLı ansikLopedi” yakıştırmasına karşılıkta ‘ben kişilerin aynasıyım’ diyerek cevap vereyim =)
GebzeLi arkadaşımın yazdığı bi yazıdaki ithafıma bi bölüm var..
VirTuE : İyi niyetLi sevdiğim birisi =)
paduk : Tanımıyorum ama nick gözüme a$ina
LaZiSH : Spor yorumLarını çok beğendiğim birisi =)
GebzeLi
heLLpaix
oLdness_07
Bak paduk bi şey yazacak GebzeLi arkadaşına... ‘ insanın her hareketinin yansıması uzayın derinliklerinde saklanmakta yapılan her şey kayıt altında bende güzel bi iz bırakmak isterim hayatın tüm bölümünde...sanal...gerçek...hayal..meyal...’ ve son olarak Bkz. Ben ki bende sen ki sende güzelsin..
ViRTuE arkadaşımında nick’imin yazdığı bi kordinat gördüm sanki =) post şöyle...
PoSeiDoN Severım ıyı bırı
GebzeLi Sevdıgım bı kardesım
SHARK Gordugum ama tanımadıgım bırı
Virtue
paduk
lazish
Kendileride örnek user lardan.
KiLLinq-LoNeLiNeSs arkdaşımın attığı bi post üzerine...
jewel : Pek Sık Göremiyom
Paduk : Bknz. =)
Visi0n : Kafadar
----------------------------------------------------------------------
Bjkemal
KiLLinq-LoNeLiNeSs
Chamur
visi0n la aynı post ta olmak güzel =) KiLLinq-LoNeLiNeSs arkdaşımada teşekkür ederik...
Madness arkadaşımın attığı bi post üzerine...
Kendisine kötü laf edenin karşısına dikileceğim biri.
bkz. Gerçek arkadaşlık..
Gerçek insanlar ile iletişim hayatta harcadığın vaktinin kaliteli olduğunu gösterir...
ViRTuE arkdaşımın attığı bi post...
bızlerı asla kırmayan aplamıs
Number One Paduk
bkz. yaşayan efsaneler
abla derken bir üsttekine attığı bi post’un içinde geçiyorum ben =) sana numara yakıştıramayacağım varlığı yeten dediğim nadir kişilerden demek doğru olur =)
bu kadar güzel insanlara bastığı her harf için teşekkürlerimi sunarım.... tebrik ederim ki bu kadar iyi niyetli güzel insanlar....
böyle olmak zor...
bu arada yukarıdaki yazılar ben offline iken yazılmış =)