Teşekkür Yoksa Bende Yokum..

Buna yalvarmak demiyelim arkadaşlar kimse kimsenin böyle bir şeyine muhtaç değil ama burda öyle bir samimiyet varki artık şu seviyeye geldi hey senörnek j@ck@l niye tşk etmiyon len gibisine buda samimiyetten siteye bağlılıktan geliyor bende yazıyorum tşk esirgemeyin diye bu yalvarmakmı oluyor alakası yok bazen oluyor 5 saat upload yapmaya uğraşıyorsun bir tşk herşeyi karşılılıyor bence benim görüşüm böyle emeğe saygı

ya bunda birşey yoqki .. tşk istersin weya istemezsin .. sonucta teşekkür butonu teşekkür istemek için lazım :)

bazı kendini bilmez kuş beyinliler istediğiniz konya istediğiniz kadar teşşükkür ediyomuş

saqnırım bu işi yapıyo hemde ücretsiz söleyin sizede yapsın bana süpriz yapmış..

ahkiliteus' Alıntı:
Buna yalvarmak demiyelim arkadaşlar kimse kimsenin böyle bir şeyine muhtaç değil ama burda öyle bir samimiyet varki artık şu seviyeye geldi hey senörnek j@ck@l niye tşk etmiyon len gibisine buda samimiyetten siteye bağlılıktan geliyor bende yazıyorum tşk esirgemeyin diye bu yalvarmakmı oluyor alakası yok bazen oluyor 5 saat upload yapmaya uğraşıyorsun bir tşk herşeyi karşılılıyor bence benim görüşüm böyle emeğe saygı

Beni niye katıyonuz su konusmaya anlamıyom haaa :p

Bazı arkadaşlar kendılerıne teşk edilmesini istedıklerını yazıyorlar.
Bazıları yazmıyor.Yanı bu isteyenın 1 yüzü vermeyenın 2 yüzü kara hesabı :goz:

İsteyen istediği gibi yazsın arkadaşlar. yanı ınsanlar bırakında acdıgı konuda bari
biraz hür olsunlar.Teşk edip etmeme sizin elinizde oldukdan sonra oyle yazmıs
böyle yazmış ne fark eder.:hhman:

haa aman aman kendinize teşk etmeyinde bazı uyanıklar gibi :D

sonrada modluk ısteyıp herkese rezil olmayın;)

tesekkur almak insanın egosunu tatmin ediyor.emeginin karsılıgını istemesi herkesin hakkı

Ben bu forumda kimsenin kimseye yalvardığını görmedim..!
Kimsenin kimseden bişi dilendiğini görmedim..!
Bu kelimeleri kullanmanında abes olduğunu düşünüyorum..!
Ortada maddi bi çıkarda görmüyorum..!
Bu konuda okuyup beyendiğim mesajlara teşkkür etmez isem kim nerden bilecek benim okuyup ta beyendiğimi..?

Teşekkür; yeri gelir büyük bi tepkidir, yeri gelir büyük bi beğenidir, yeri gelir büyük bi davettir, yeri gelir büyük dostluklar için kıvılcımdır,
bazen saygıdır, kibarlıktır, nezakettir, yeri gelir büyük kapak olur..!

Böyle bi konu açıp abes kelimeler kullanabilmek için bence önce teşekkürün ne anlama geldiğini öğrenmek gerekir..!

:hhman:​

fatu' Alıntı:
Ben bu forumda kimsenin kimseye yalvardığını görmedim..!
Kimsenin kimseden bişi dilendiğini görmedim..!
Bu kelimeleri kullanmanında abes olduğunu düşünüyorum..!
Ortada maddi bi çıkarda görmüyorum..!
Bu konuda okuyup beyendiğim mesajlara teşkkür etmez isem kim nerden bilecek benim okuyup ta beyendiğimi..?

Teşekkür; yeri gelir büyük bi tepkidir, yeri gelir büyük bi beğenidir, yeri gelir büyük bi davettir, yeri gelir büyük dostluklar için kıvılcımdır, yeri gelir büyük kapak olur..!

Böyle bi konu açıp abes kelimeler kullanabilmek için bence önce teşekkürün ne anlama geldiğini öğrenmek gerekir..!

:hhman:​
Sen varol..

konu daha kaçkere tartışılıcak yaa!!!
yetr forum kirliliğindn başka bşi dil!!!istemeyen çekr gide kardeşim..emeğe saygı istemekten daha doal ne olabilirki !!!artık bunları geçelim de paylaşımlarımızıa bakalım yaa..

paylaşımcıların en doğal hakkı olarak görüyorum
tşk. etmemek de userlerin en doğal hakkı
ama beğenilen paylaşımlara tşk. etmek herzaman iydir siz edin edin :D

KaRma' Alıntı:
Örnek verecek oLursam.. o kadar resim upLoad ediyorum video yüklüyorum.. en fazLa 4 kişi t$k ediyor görüntüLemeLer 3 bine kadar çıkıyor.. T$k isterim emeğe saygı denince.. 220 T$k ediLiyor konuma.. Forumda ßir çok üyemiz T$k ßutonundan haLâ habersiz yada ne i$e yaradıgını biLmiyor. ProfesyoneL forumcu oLduqu kadar amatör Forumcumuzda var ne yazıkki ßunLarı göz ardı etmeyeLim..

Ya Aslında Arkadaş Haklı...Orada O Kadar Dağıtım Yapıyom Konuya 100 Kişi Bakmış 3 Kişi Tşk etmiş ki Hep Aynı Kişiler...Freemitnick-'Pulse-Emredemir Vs vs.....Ama ARtık Vaz Caydım iStiyecem :p Denemedim hiç Ama Bir keresinde ''Yorum Yapamıyorsanız biLe tşk Butonunu Unutmayalım yazmıstım '' 10-15 Tşk aLmıstım hehehehe....

arkadaşlar teşekkürün bi özelliğide paylaşım yapan arkadaşaları daha çok paylaşım yapmaya teşvik etmektir ama sömürgenler devamlı istedini alıyo ama ordaki butona basmak zoryuna gidiyo valla bilinmez neden yaparlar yada seyde olabiliri derki içinden onun teşekkürü benden fazla olmasın diyede düşünebilir

Ayıpsın yav senden teşekkürümü esirgiyecez.

Teşekkürler iyi bir çalışma olmuş, devamını beklerim.
(1000 TL lik program paylaşsan bu kadar cevap yazan olmazdı bilesin.)

tesekkur edip etmemek kişiye kalmıs diyenlere 100de 100 katılıyorum

ama ısrarla tekrarlıyorum yorum yazılmalı eger faydalanıldıysa

video mesela indirdin begenmedin begenmedim bunu kardesim de ne var bunda ya da begendin ama tesekkure degmez buluosun güzelmiş de o kadarda değil de bişey de.. PROGRAM YADA HERHANGİ DÖKÜMAN İNDİRDİN Bİ YORUM YAP ÇALISTIMI ÇALISMADIMI BI PROBLEM VARMI KI SENDEN SONRA GIRENE YARDIMCI OL FORUM MANTIGI BUDUR..

NEDEN??? ÇÜNKÜ PAYLAŞANDA BILSINKI BU INSANLARA BISEY SUNUYORUM CUNKU EMEGE SAYGISI OLAN DEGERINI BILEN INSANLAR

TESEKKURLER.................

Geri