sülFiriK
New member
- Reaction score
- 0
Burdan bütün admin, mod ve saygıdeğer üyelere sesleniyorum. Abi nedir bu 'teşekkür dilenme' olayı? Her konu açan demiyorum ama çoğu konu hazırlayan zat-ı muhterem 'teşekkür isterim!' diye inliyor. Bazen düşünüyorum acaba admin abilerimiz teşekkürü bol olana para ödülü falan mı veriyo? Ya da forumda yetki sahibi mi olunuyor?
Benim isteğim teşekkür istemek yasak olsun. Çok saçma gelebilir ama beni rahatsız ediyor her açılmış konunun arkasından 'teşekkür yoksa yeni vs. vs. yok, pamuk eller klavyelere...' vs. vs. vs. Zaten açmış olduğunuz konular gerçekten beğeni topladıysa teşekkür alırsınız, beğendiği halde teşekkür vermeyen arkadaşlara da yalvarmanın hiçbir anlamı yok.
Valla bu kadar uzun yazmıyacaktım uzattım biraz
Saygılar...
Benim isteğim teşekkür istemek yasak olsun. Çok saçma gelebilir ama beni rahatsız ediyor her açılmış konunun arkasından 'teşekkür yoksa yeni vs. vs. yok, pamuk eller klavyelere...' vs. vs. vs. Zaten açmış olduğunuz konular gerçekten beğeni topladıysa teşekkür alırsınız, beğendiği halde teşekkür vermeyen arkadaşlara da yalvarmanın hiçbir anlamı yok.
Valla bu kadar uzun yazmıyacaktım uzattım biraz