Teşekkür Yoksa Bende Yokum..

sülFiriK

New member
Reaction score
0
İstanbul hülen! Ne öle monitördenmiş oturduu yerde
Burdan bütün admin, mod ve saygıdeğer üyelere sesleniyorum. Abi nedir bu 'teşekkür dilenme' olayı? Her konu açan demiyorum ama çoğu konu hazırlayan zat-ı muhterem 'teşekkür isterim!' diye inliyor. Bazen düşünüyorum acaba admin abilerimiz teşekkürü bol olana para ödülü falan mı veriyo? Ya da forumda yetki sahibi mi olunuyor?

Benim isteğim teşekkür istemek yasak olsun. Çok saçma gelebilir ama beni rahatsız ediyor her açılmış konunun arkasından 'teşekkür yoksa yeni vs. vs. yok, pamuk eller klavyelere...' vs. vs. vs. Zaten açmış olduğunuz konular gerçekten beğeni topladıysa teşekkür alırsınız, beğendiği halde teşekkür vermeyen arkadaşlara da yalvarmanın hiçbir anlamı yok.

Valla bu kadar uzun yazmıyacaktım uzattım biraz :) Saygılar...

bu konu 327786957982 kere tartışıldı arkadaşım tşk. isteyip istememek üyeye kalmış birşey... verirsin ya da vermezsin o da sana kalmış...belki adam takdir edilmek istiyor...belki emeklerinin karşılığını somut bir şekilde görmek istiyor.... bilinmezki?

Kendi görüşüm teşekkür etmek olsun bu paylaşımı dahada artırır vede teşvik eder paylaşım yapan herkesi. Ama dediğin gibi teşekkürü abartılı istemeninde bi alemi yok..

Beğenilecek bir paylaşım varsa ortada zaten buton yerinde duruyor , beğenen vede teşekkür edecek kişi zaten eder.. ; )

aynı olay benimde abesime gidior ama yapcak bişiy yok herkes emeğine karşılık istior yapmadım ama yapanlarıda yargılamak bize düşmez

Örnek verecek oLursam.. o kadar resim upLoad ediyorum video yüklüyorum.. en fazLa 4 kişi t$k ediyor görüntüLemeLer 3 bine kadar çıkıyor.. T$k isterim emeğe saygı denince.. 220 T$k ediLiyor konuma.. Forumda ßir çok üyemiz T$k ßutonundan haLâ habersiz yada ne i$e yaradıgını biLmiyor. ProfesyoneL forumcu oLduqu kadar amatör Forumcumuzda var ne yazıkki ßunLarı göz ardı etmeyeLim..

Beni rahatsız eden 'abartı'. Yanlış anlamasın teşekkür isteyen arkadaşlar tabiki emeğin karşılığını herkes ister. Ama ne kadar yalvarırlarlarsa okadar düşürmüş oluyolar bence kendilerini.

Yoksa 'Arkadaşlar emeğe saygı gösterelim, teşekkürü eksik etmeyelim' gibi laflar en doğal hakkımız.

bencede hani toplumumuzu kötülemek gibi olmasında biraz uşengeç bir toplumuz illa birileri suratımıza haykıracak teşekkür teşekkür diye kendini bilen insan zaten tşk eder ama az olduğu için bu insanlar kurunun yanında yaş misali sanırım :) 3336497788 kere açılmış olsada güncellenmesi güzel oldu ellerine sağlık dostum

arkadasa bende katılıyorum
ısteyen begendıgı paylasımlara eder tesekkurunu
tesekkur dılenmenın bı manası yok bence
neyse
ama boyle gelmıs boyle de gıder artık

bence teşekkür almak için yapılan paylaşımın anlamı yoktur paylaşım, iyilik gibi olmalıdır karşılık bekleyince anlamı kalmaz

Ben daha bu forumda yalwarıpta teşşür isteyen birine rastlamadım olacaınıda sanmıorm...Herkes emeğinn karşılıını ister buda bu sitede bir teşekkür we güzel bi yorumdur bunlar ne zor şeyler nede paralı şeyler...

fetish' Alıntı:
Ben daha bu forumda yalwarıpta teşşür isteyen birine rastlamadım olacaınıda sanmıorm...Herkes emeğinn karşılıını ister buda bu sitede bir teşekkür we güzel bi yorumdur bunlar ne zor şeyler nede paralı şeyler...

OLAY YALVARMA DEGIL ZATEN
NEYSE YAAA
KIM NASIL ISTERSE OYLE DAVRANSIN
EMEKLER KARSILIKSIZ KALMASINDA

İnsanlar tesekkürü saygınlık açısından yada üstünlük acısından genelde istiyorlar.Ama inanın kimin online olup olmadıgı kimin forumda kalıcı olup olmadıgı herkes tarafından görülmektedir.Bence tesekkürden onemli olan foruma gereken saygıyı vermen zaten ister istemez tesekkürünü basarlar yada taktir ederler."Sözle taktiri görüntüdeki teşekküre hiç bi zaman değişmem...!"

tşkle falan olmuo arkadaşım önemli olan yararlı bişey boşfer dilenen dilensin şahsen ben TŞK UNUTMAYALIM falan yazanlara eğer çalışması çok ii değilse tşk etmiorum sanki ben ona tşk etmicekmişim gibi yazılar delirtio beni. . .

genellikle bol kepçe dağıtıorum tşkü. . .ama beğenmeyenler var demek hala. .

loganın dedıgı gıbı bayadır bu konu tartısılıyor ama hala net bır sonuc cıkarılamadı sanırım her defasında oldugu gıbı bundan sonrakı acılacak bu ıcerıklı konular ört pas edilecek

crazyquake' Alıntı:
Kendi görüşüm teşekkür etmek olsun bu paylaşımı dahada artırır vede teşvik eder paylaşım yapan herkesi. Ama dediğin gibi teşekkürü abartılı istemeninde bi alemi yok..

Beğenilecek bir paylaşım varsa ortada zaten buton yerinde duruyor , beğenen vede teşekkür edecek kişi zaten eder.. ; )
agzina saglik arkadasim yazina eklicek tek kelimem yok.tamamiyla katiliyorum.

tesk istemek banada saçma geliyo.zaten sağlam bi yazıysa tesk ediyorum ve yorum yapıyorum.uye oraya kocaman TESEKKUR EDİN yazınca soğuyarak tesk ediyorum.
ben bi konu açınca teske değilde altındaki yorumlara daha dikkat edip onemsiyorum.paylaşım sitesiyse önemli olanda bu bence!!!
bişi yazdığımda 1000 tesk gelecegine,bi arkadaş "kardeş sağol bunu bilmiyodum" yazsın daha mutlu oluyorum.bilmiyorum saçmamı.
ii forumlar.

Proğramları yazan insanlar bile bukadar teşekkür delisi olsalardı piyasada proğram falan bulunmazdı bence.Çünkü kimsenin onlara teşekkür falan ettiğini sanmam aksine proğramı kıramak için birsürü insan kafa yoruyor buda onlara emininki küfür edilmekten daha ağır geliyordur.
Bu arada ben bu teşekkür isteyenlerden şikayetçi değilim çünkü edip etmemek bizim elimizde .Ben teşekkür etmeden konuyu ve download yapacağın linki bile göremediğim siteye denk geldim ve bu konudaki rahatsızlığımı dile getirince beni banladılar.Yorumu size kalmış ....

Geri